Leanne Test School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Med et globalt nettverk av Pilot Training Academies, Simulator / Assessment Centers og grunnskoler, er Airways Aviation godt etablert som en ledende internasjonal flytreningsorganisasjon.

Airways Aviation opererer på ulike steder i Europa, Midtøsten, Asia og Australia, og tilbyr internasjonale flyselskaper med direkte tilgang til de mest dyktige og mest utdannede kommersielle piloter. Takket være våre 30 pluss år med førsteklasses opplæring i verdensklasse, er organisasjonen perfekt posisjonert for å støtte innenlandske og internasjonale studenter og for å møte den raske veksten i etterspørselen etter kommersielle piloter globalt.

Vi tilbyr aspirerende pilotene European Aviation Safety Agency (EASA) eller Luftfartstilsynet (CASA) godkjente opplærings Pathways og bruke partnerskap med luftfartsindustrien slik at våre høyt motiverte utdannet piloter til å flytte inn i flyselskapet karrierer.

Airways Aviation er forpliktet til å levere høykvalitets lærings- og læringsutbytte, sammen med en uforglemmelig opplevelse på land og i luften. Vi tilbyr fullt utstyrte, spesialbygde klasserom og studentområder, og opprettholder en verdensklasse flyflåte for å sikre at våre studenter og ansatte flyr trygt og trygt.

Steder

Oxford

Address
London Oxford Airport
Langford Lane
Kidlington
Oxfordshire

OX5 1RA Oxford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Huesca

Address
Huesca-Pirineos Airport
Carretera 1217 Km. 3
Monflorite-Alcala del Obispo

22111 Huesca, Aragon, Spania

Bilinga

Address
Airways Aviation Academy Gold Coast
Hangar 51
Lores Bonney Circuit

4225 Bilinga, Queensland, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: