Les den offisielle beskrivelsen

Med et globalt nettverk av Pilot Training Academies, Simulator / Assessment Centers og grunnskoler, er Airways Aviation godt etablert som en ledende internasjonal flytreningsorganisasjon.

Airways Aviation opererer på ulike steder i Europa, Midtøsten, Asia og Australia, og tilbyr internasjonale flyselskaper med direkte tilgang til de mest dyktige og mest utdannede kommersielle piloter. Takket være våre 30 pluss år med førsteklasses opplæring i verdensklasse, er organisasjonen perfekt posisjonert for å støtte innenlandske og internasjonale studenter og for å møte den raske veksten i etterspørselen etter kommersielle piloter globalt.

Vi tilbyr aspirerende pilotene European Aviation Safety Agency (EASA) eller Luftfartstilsynet (CASA) godkjente opplærings Pathways og bruke partnerskap med luftfartsindustrien slik at våre høyt motiverte utdannet piloter til å flytte inn i flyselskapet karrierer.

Airways Aviation er forpliktet til å levere høykvalitets lærings- og læringsutbytte, sammen med en uforglemmelig opplevelse på land og i luften. Vi tilbyr fullt utstyrte, spesialbygde klasserom og studentområder, og opprettholder en verdensklasse flyflåte for å sikre at våre studenter og ansatte flyr trygt og trygt.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: