Tante Marie Culinary Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som Storbritannias lengste etablert uavhengig skole for matlaging Tante Marie Kulinarisk Akademi har utviklet en internasjonalt anerkjent rykte for excellence.

Nyutdannede av vår Cordon Bleu Diploma kvalifisering og profesjonell kokk kurs nyte vellykkede karrierer i mat hele verden. Disse alumni har satt Tante Marie på kartet som en ledende skole for matlaging og kombinasjonen av vår Cordon Bleu Diploma og CTH Nivå 4 Diploma i Professional Culinary Arts betyr Tante Marie kandidater har verden for sine føtter når de går videre til vellykkede karrierer i mat .

I tillegg til våre profesjonelle kokkekurs, Tante Marie Culinary Academy tilbyr et bredt spekter av inspirerende livsstil kurs som inkluderer helg, kveld og barnas matlagingskurs - alle lært av våre Academy lærere i vår toppmoderne kjøkken.

Den prisbelønte Restaurant på Tante Marie gir nyutdannede av vår Cordon Bleu Diploma en plattform for å vise frem sine nylig oppnådd profesjonelle kokkekunnskaper mens gjennomføre en betalt læretid, jobber mot en gjestfrihet forvaltning kvalifisering. Medlemmer av publikum kan oppleve det beste av Tante Marie mat i en avslappet og sofistikert miljø.

En rik arv

Trening av verdens beste kokker

Tante Marie School of Cookery ble grunnlagt i 1954 av den anerkjente matlaging forfatteren Iris Syrett i Woking, Surrey. Skolen er oppkalt etter Ann-Marie Taride forfatteren av 1925 franske kulinariske Bibelen, 'La veritabel Cuisine de Famille' - Tante Marie blir hennes pseudonym.

I 1967 Tante Marie School of Cookery var å bygge momentum og flyttet inn i Woodham hus i utkanten av Woking. Det ble der til januar 2015 da Tante Marie Kulinarisk Akademi åpnet sine dører i sin nåværende posisjon i sentrum av Woking - fortsetter å gi førsteklasses kokk trening og matlagingskurs for dem lidenskapelig om mat.

Over 60 år Tante Marie Kulinarisk Akademi har oppnådd en internasjonalt anerkjent rykte for excellence i kulinariske trening. Vi er fokusert utelukkende på undervisning praktiske ferdigheter i matlaging i vårt støttende og morsom matlaging skolen, samtidig sikre våre studenter utvikle høye nivåer av dyktighet og disiplin som kreves for å lage vakre mat til de høyeste standarder.

Våre fasiliteter

Tante Marie Kulinarisk Akademi og Restaurant er bare 1 minutts gange fra Woking togstasjonen, kun 20 minutter fra sentrale London. The Academy sentrale, sentrum plasseringen er innenfor rekkevidde av London, Heathrow og Gatwick flyplass. Det er omfattende parkering i nærheten og mange fritidstilbud, kino, teater og en rekke restauranter og kjøpesentre.

Steder

Woking

Address
Tante Marie Limited 57-61 Commercial Way,
GU21 6HN Woking, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1483 726957