Les den offisielle beskrivelsen

Som Storbritannias lengste etablert uavhengig skole for matlaging Tante Marie Kulinarisk Akademi har utviklet en internasjonalt anerkjent rykte for excellence.

Nyutdannede av vår Cordon Bleu Diploma kvalifisering og profesjonell kokk kurs nyte vellykkede karrierer i mat hele verden. Disse alumni har satt Tante Marie på kartet som en ledende skole for matlaging og kombinasjonen av vår Cordon Bleu Diploma og CTH Nivå 4 Diploma i Professional Culinary Arts betyr Tante Marie kandidater har verden for sine føtter når de går videre til vellykkede karrierer i mat .

I tillegg til våre profesjonelle kokkekurs, Tante Marie Culinary Academy tilbyr et bredt spekter av inspirerende livsstil kurs som inkluderer helg, kveld og barnas matlagingskurs - alle lært av våre Academy lærere i vår toppmoderne kjøkken.

Den prisbelønte Restaurant på Tante Marie gir nyutdannede av vår Cordon Bleu Diploma en plattform for å vise frem sine nylig oppnådd profesjonelle kokkekunnskaper mens gjennomføre en betalt læretid, jobber mot en gjestfrihet forvaltning kvalifisering. Medlemmer av publikum kan oppleve det beste av Tante Marie mat i en avslappet og sofistikert miljø.

En rik arv

Trening av verdens beste kokker

Tante Marie School of Cookery ble grunnlagt i 1954 av den anerkjente matlaging forfatteren Iris Syrett i Woking, Surrey. Skolen er oppkalt etter Ann-Marie Taride forfatteren av 1925 franske kulinariske Bibelen, 'La veritabel Cuisine de Famille' - Tante Marie blir hennes pseudonym.

I 1967 Tante Marie School of Cookery var å bygge momentum og flyttet inn i Woodham hus i utkanten av Woking. Det ble der til januar 2015 da Tante Marie Kulinarisk Akademi åpnet sine dører i sin nåværende posisjon i sentrum av Woking - fortsetter å gi førsteklasses kokk trening og matlagingskurs for dem lidenskapelig om mat.

Over 60 år Tante Marie Kulinarisk Akademi har oppnådd en internasjonalt anerkjent rykte for excellence i kulinariske trening. Vi er fokusert utelukkende på undervisning praktiske ferdigheter i matlaging i vårt støttende og morsom matlaging skolen, samtidig sikre våre studenter utvikle høye nivåer av dyktighet og disiplin som kreves for å lage vakre mat til de høyeste standarder.

Våre fasiliteter

Tante Marie Kulinarisk Akademi og Restaurant er bare 1 minutts gange fra Woking togstasjonen, kun 20 minutter fra sentrale London. The Academy sentrale, sentrum plasseringen er innenfor rekkevidde av London, Heathrow og Gatwick flyplass. Det er omfattende parkering i nærheten og mange fritidstilbud, kino, teater og en rekke restauranter og kjøpesentre.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Tante Marie Culinary Academy

Vårt flaggskip Cordon Bleu Diploma er for de som er seriøse om mat og ser for å ta de første skrittene mot en karriere i mat og drikke. ... [+]

Vårt flaggskip Cordon Bleu Diploma er for de som er seriøse om mat og ser for å ta de første skrittene mot en karriere i mat og drikke.

Tante Marie Cordon Bleu Diploma er en internasjonalt anerkjent kvalifisering som har satt normer i global kulinarisk trening siden etableringen i 1954. Kjør over et helt 3 semesters akademisk år fra september til juli, er dette kurset designet for de med liten eller ingen Tidligere erfaring på kjøkkenet, slik at elevene kan komme frem i deres komfortsone mot en profesjonell kulinarisk kvalifisering.

Med dette programmet kan studentene få en internasjonalt akkreditert kvalifisering skapt av Tante Marie og Confederation of Tourism and Hospitality (CTH).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Woking
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Tante Marie Culinary Academy

Dette kurset er designet for de som har noen tidligere matlaging erfaring. Dette kan enten være profesjonell erfaring eller bare lage mat hjemme. Uansett går kurset raske ... [+]

Tante Marie Intensive Cordon Bleu Diploma er egnet for erfarne kokker som ønsker å forbedre sin grunnleggende ferdigheter og få en profesjonell kvalifikasjon i matlaging.

Vårt Cordon Bleu Diploma er en internasjonalt anerkjent kvalifisering som har satt normer i global kulinarisk trening siden etableringen i 1954. Dette intensive to-semesters kurset dekker samme læreplan og tildeler samme kvalifikasjon som vårt treårige kurs, men kjøres i et raskere tempo for mer modne studenter som har noen tidligere matlaging erfaring og er i stand til å reagere på presset av intensiv læring.

Med dette programmet kan studentene få en internasjonalt akkreditert kvalifisering skapt av Tante Marie og Confederation of Tourism and Hospitality (CTH).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Woking
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Tante Marie Culinary Academy

Tante Marie 4-ukers Essential Ferdighetskurs er en av verdens ledende kokekurs av denne typen. ... [+]

Tante Marie 4-ukers Essential Ferdighetskurs er en av verdens ledende kokekurs av denne typen.

I løpet av kurset vil studentene lære en rekke viktige, kulinariske ferdigheter på tvers av flere områder av matlaging. Studentene vil gå med muligheten til å lage god mat, til alle anledninger og i alle miljøer.

En nivå 2-pris i matvaresikkerhet innen catering er også inkludert i dette kurset, sammen med CTH nivå 2- prisen i matematisk kompetanse.

Hva du vil lære

Kurset ditt starter med en introduksjon til å jobbe i et profesjonelt kjøkkenmiljø, med praktisk ferdighetsutvikling som knivkompetanse, før du går videre til grunnlaget for grunnleggende matlaging.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Woking
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Tante Marie Culinary Academy

Den 1 siktet Cordon Bleu Certificate kurset er egnet for de som ønsker å utvikle en karriere innen mat og gjestfrihet. ... [+]

Den 1 siktet Cordon Bleu Certificate kurset er egnet for de som ønsker å utvikle en karriere innen mat og gjestfrihet.

Vi har kjørt dette kurset siden 1954, noe som har ført til sin globale anerkjennelse som et av de ledende grunnleggende kulinariske treningsprogrammene.

Cordon Bleu Certificate-kurset inneholder også CTH nivå 2 Diploma i kulinariske ferdigheter, en nivå 2-prisen i mattrygghet og en 1-dagers vin kurs med Master of Wine, John Downes.

Hva du vil lære

Kurset ditt vil starte med en introduksjon til å jobbe i et profesjonelt kjøkkenmiljø, med praktisk ferdighetsutvikling som knivkompetanse, før du går videre til grunnlaget for profesjonell matlaging.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Woking
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
Tante Marie Culinary Academy

Dette kurset er ideelt for erfarne kokker som allerede jobber ombord på et fartøy og trenger å oppdatere sertifiseringen, eller til kokker som har solid bransjeerfaring o ... [+]

Tante Marie Culinary Academy er glad for å kunngjøre at vi nå leverer Assessment in Marine Cookery - Ship's Cook Assessment - et viktig skritt i å oppnå det obligatoriske skipets Cook Certificate of Competency.

Dette kurset er ideelt for erfarne kokker som allerede jobber ombord på et fartøy og trenger å oppdatere sertifiseringen, eller til kokker som har solid bransjeerfaring og ønsker å starte en karriere til sjøs.

Tante Marie Culinary Academy ligger i sentrale Woking, bare en 20-minutters togtur fra London, Waterloo. Våre toppmoderne fasiliteter kombinert med vårt online virtuelle læringsmiljø (VLE) betyr at vårt akademi er det ideelle stedet for å få akkreditering du og ditt mannskap trenger, så raskt og enkelt som mulig, for å sikre overholdelse av MLC 2006.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Woking
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 dager
Campus
Les mer på norsk

About Tante Marie Culinary Academy