The College of Animal Welfare

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Høgskolen for dyrevelferd tilbyr utdanning og trening i verdensklasse basert på de grunnleggende verdiene for dyrevelferd. Universitetet ble grunnlagt i 1989 og feirer over 25 år med å være verdensleder innen veterinær- og dyrpleieutdanning.

Vi anerkjenner at dyrevelferd er et virkelig globalt problem. Vi hjertelig velkommen internasjonale studenter som ønsker å bli med på vår heltid eller på internett, fjernundervisningskurs.

Når du velger å studere hos oss, får du kunnskap og erfaring fra en av Storbritannias ledende og mest pålitelige treningsleverandører . Dette gir deg ro i sinnet at du vil oppnå en anerkjent kvalifikasjon med en anerkjent høyskole.

Vår misjonserklæring er:

"Gi nyskapende læringsmuligheter for fremme av dyrevelferd"

Ved hjelp av denne metoden har vi utviklet vårt eget digitale læringsmateriale, slik at fjernundervisning gjennom våre online kurs samt støtte klasserombasert læring.

Hva skal vi gjøre?

Vi leverer en rekke fullt akkrediterte kvalifikasjoner for dyreindustrien, inkludert veterinærpleie, veterinærpleie og dyrepleie.

Kursene vi tilbyr er egnet for de som arbeider, eller frivillig med dyr i veterinærpraksis, dyrehjelpesentre, kenneler og katter, og mer. Noen av våre kurs er tilgjengelige ved online læring og kan studeres i hjemlandet, andre kan studeres i Storbritannia. Basert i Storbritannia jobber høgskolen med over 30 forskjellige land og ønsker studenter fra hele verden velkommen.

Steder

Huntingdon

Address
The College of Animal Welfare – Administration Centre, Headland House, Chord Business Park, London Road, Godmanchester
PE29 2BQ Huntingdon, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: