Les den offisielle beskrivelsen

Moro engasjerende hver dag

Vi er lidenskapelige om å jobbe med unge mennesker i forskjellige kulturer, vårt mål er å gnist deres fantasi og inspirere dem til fremtiden.

ISSFT ble født av en entusiasme for det internasjonale skolen og Baccalaureat-systemet. Vi er lidenskapelige om å samarbeide med unge mennesker i forskjellige kulturer, for å gjenkjenne deres fantasi og inspirere dem til fremtiden.

Vi er stolte av å gi førsteklasses undervisning, fasiliteter i verdensklasse og et variert aktivitetsprogram basert på en virkelig inspirerende innstilling.

Gjennom vår unike læreplan oppfordrer vi intellektuell nysgjerrighet og støtter våre studenter for å utvikle en sunn følelse av selvstendighet og selvtillit.

Vår beliggenhet

ISSFT ligger sentralt i Stirling, den historiske hjertet av Skottland, 40 minutter fra Edinburgh internasjonale lufthavn.

Edinburgh Airport opererer regelmessige flyreiser for de fleste internasjonale flyselskaper og tilbyr en direkte rute for passasjerer som ønsker å unngå London. Campuset ligger på den fantastiske skogskogen ved University of Stirling i Skottland. Regelmessig referert til som en av de vakreste og velutstyrte universitetsområdene i verden, er det også anerkjent som Skottlands universitet for sportsutøvelse.

Overnatting

Våre studenter bor i noen av de mest moderne og komfortable studentboligen i verden.

Alle våre studenter har et soverom for seg selv, som inkluderer eget toalett, dusj og plass til studier. I løpet av tre uker finner vi at elevene setter pris på sin egen plass og et rent bad. Når det er sagt, er de bare i deres rom for å sove, da sommerskoleplanen holder dem opptatt gjennom hele dagen.

Alle rommene er en-suite og rengjøres ukentlig. Sengetøy og håndklær er inkludert.

Mens på campusene våre studenter vil også nyte:

 • Gratis Wi-Fi-tilgang
 • Superior Pastoral Care, 24 timer i døgnet
 • Tre tilberedte måltider per dag
 • Rom rengjort hver uke (med friskt sengetøy og håndklær)
 • Klesvask inkludert midtsession
 • 24-timers campus sikkerhet (inkludert i haller av bosted)
 • Vennlig og avslappet fellesliv
 • Vakkert skogområde i det historiske hjertet av Skottland

Vårt team

På ISSFT tar vi tid til å rekruttere personale som er lidenskapelig om sitt arbeidsfelt.

Våre medarbeidere er generelt godt reist og har et bredt globalt perspektiv. Vi nyter grundig jobber med tenåringer og lærer om deres forskjellige kulturer. Vår erfaring ligger i vår evne til å lytte så vel som å undervise.

Alle lærere er høyt kvalifiserte og engasjerte fagfolk med det felles målet om å gi våre studenter virkelige livsferdigheter som de kan søke om sine faglige og personlige liv lenge etter at sommerskolen er avsluttet.

Profesjonelle kvalifikasjoner inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • CELTA / TEFL kvalifiserte engelsklærere
 • PGA-kvalifiserte golfere
 • LTA kvalifiserte tennisbaner
 • Mastere / PhD-kandidater
 • Bransje fagfolk med en lidenskap for undervisning
 • Vår erfaring ligger i vår evne til å lytte så vel som å undervise.

Typisk dag

Hver dag er forskjellig, full av læring, moro og eventyr og er aldri kjedelig.

Om morgenen studerer våre studenter sitt utvalgte fagfag. Faglige fag inkluderer engelsk språk, globalt entreprenørskap, studiekompetanse, miljøvitenskap og introduksjon til lov.

På ettermiddagen deltar elevene i deres valgte valgfag som generelt er en sportslig eller kreativ aktivitet som de ønsker å utvikle seg i sommermånedene. Valgfag inkluderer golf, tennis, teater, fotografi, kreativ koding og sportsledelse

I helgene blir studentene tatt på utflukter til skotske landemerker. Når du er tilbake på campus vil du også ta sports- og kunstverksteder, inkludert ridning, vannsport, filmfremstilling, dans og kampsport for å nevne noen.

Ukesdag

08:00

Helg

08:30

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

The International Summer School for Teens

En introduksjonsklasse for studenter interessert i datavitenskap, teknologi og spill. Studentene vil lære grunnleggende for kodingsteori, språk og animasjon. De vil også ... [+]

Reiserute

Dette er en introduksjon til middels klasse for studenter interessert i dataprogrammering, teknologi og spill.

Studentene skal lære grunnlaget for koding, teori, språk og animasjon, inkludert planlegging, skriving og programmeringskode, ved hjelp av CSS, Python og HTML og andre. De vil jobbe med prosjekter som spenner fra Virtual Reality, Robotics, Game Design til App Development, få en forståelse av STEM og fremtidige karrieremuligheter. Denne klassen utvikler problemløsning, samarbeid og kommunikasjonsevner.

Lær grunnleggende for programmering av logikk, språk og animasjonLær å kode i CSS, Python og HTMLLag og program maskinvarePrøve virtuell virkelighet og roboter, lære om programmeringen deresFaglærte kan brukes til andre grunnleggende programmeringsspråk.Arbeid på mini-prosjekter, inkludert spilldesign og apputviklingUtstyr - Studentene oppfordres til å ta med egen lap top slik at de kan ta sitt arbeid hjem med dem. Bærbare datamaskiner kan leveres hvis nødvendig og tilstrekkelig varsel er gitt på forhånd.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Denne klassen er rettet mot avanserte engelsk studenter som ønsker å perfeksjonere sine skriveferdigheter for essays og skolerapporter. Kurset vil også dykke inn i poesi ... [+]

Om denne klassen

Denne klassen er rettet mot avanserte engelsk studenter som ønsker å perfeksjonere sine skriveferdigheter for essays og skolerapporter. Kurset vil også dykke inn i poesi og engelsk litteratur. Leksjoner inkluderer setningsstruktur, ordforråd og grammatisk nøyaktighet. Studentene vil lære å kommunisere sine ideer på skriftlig engelsk med tillit og nøyaktighet.

Arbeider i små grupper, vil klassene dekke:

Essay og rapportskrivingOppsummerer en tekstPresentasjons ferdigheterTa notaterReferanse / BibliotekGrammatisk nøyaktighetSkrivestiler

Læringsutbytte for alle klasser er å se våre studenter vokse i selvtillit og utvikle deres generelle kommunikasjonsferdigheter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Du vil utforske nye veier og teknikker når du utvikler din interesse og kunnskap om fotografering. ... [+]

Reiserute

Vår fotografiske valg er en utmerket introduksjon til den spennende verden av fotografering.

Vårt valgfag er en utmerket introduksjon til den spennende verden av fotografering, og er ideell for alle som ønsker å forbedre deres fotografiske ferdigheter. Under dette praktiske og morsomme valgfag får du 36 timers undervisning. Lær hvordan du bruker kameraet, og ta fantastiske bilder. Du vil utforske nye veier og teknikker når du utvikler din interesse og kunnskap om fotografering. De praktiske oppdragene du vil fullføre underveis, vil danne grunnlaget for min portefølje dersom du velger å interessere deg videre.

Slik samler du elementene i manuell modus for å lage et stemningsfullt bilde: lukkerhastighet, blenderåpning og bildesammensetningHvordan velge riktig utstyr, og utvikle en effektiv arbeidsflytSlik gjenkjenner du og nyter godt av vakkert naturlig lysArbeid med mini-prosjekter og utvikling av en mini portefølje... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Denne klassen forbereder studentene for fremtidige karriere ved å utvikle en forretningsidé og utforske alle aspekter av en virksomhet. ... [+]

Reiserute

Vår Global Entrepreneurship-klasse er godt egnet for enhver spirende entreprenør.

Det er imidlertid også et godt egnet for studenter interessert i debatt, globale problemer, problemløsing og ledelse.

Dragon's Den møter sommerskolen

Dette kurset er strukturert i stil med 'Dragon's Den', hvor studentene utvikler en forretningside og lærer om reklame, forretningsplaner, konkurransemessige fordeler, kundedemografi, entreprenørånd, etiske problemstillinger, finansiering, nettverk, digital markedsføring, produktutvikling og sosialt ansvar.

Du lærer ikke å gå ved å følge regler. Du lærer ved å gjøre, og ved å falle over.

Læringsutbytte... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Vår eksklusive golfleir avslører alle våre tenåringer til et utvalg av Skottlands mest interessante og berømte kurs, samtidig som vi tilbyr spesialundervisning for å forb ... [+]

Reiserute

Vår Golf Summer School er designet for å gi alle våre studenter, uavhengig av deres nivå eller evne, den unike opplevelsen av å spille i Skottland, "Home of Golf."

Vår eksklusive golfleir avslører alle våre tenåringer til et utvalg av Skottlands mest interessante og berømte kurs, samtidig som de gir spesialundervisning for å forbedre deres individuelle spill (og handikap hvis det er aktuelt).

Denne valgfrie klassen dekker:

36 timer golfundervisning fra vår PGA-kvalifiserte Golfcoach som er en anerkjent spesialist innen junior golf coaching.For nybegynnere tilbyr vi en perfekt introduksjon til golf hvor vi vil lede deg gjennom alle aspekter av spillet i en morsom, vennlig og inspirerende setting. Våre PGA-trenere vil lære deg det grunnleggende; fra satt opp til swing, chipping og bunker skudd, til betydningen av etikette og spillets regler.For mellomprodukter til avanserte spillere, vil våre spesialiserte trenere evaluere ditt nåværende nivå og arbeide med deg for å forbedre ditt nåværende spill med det formål å redusere ditt handikap. Leksjoner vil dekke swing forbedring, kort spill, avstandskontroll og mental fokus.Mesterskapskurs for 2019 studenter vil være Gleneagles PGA Ryder Cup Course og Kingsbarns Links Course i St. Andrews *Studentene kan inngås i St. Andrews Old Course stemmeseddel *Klubbtilpasning er også tilgjengelig på forespørsel *For avanserte spillere tilbyr vi muligheten til å spille noen av verdens fineste golfbaner. Til nå har våre studenter spilt St Andrews Links Courses, Dundonald Links (Ladies European Tour 2015), Royal Troon (vert for 2016 Open), Gleneagles (vert for 2014 Ryder Cup og 2019 Solheim Cup), så vel som den... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Denne klassen er rettet mot studenter som ønsker å oppnå større flyt og tillit til deres muntlige engelsk. Studentene skal utvikle sine presentasjonsferdigheter og arbeid ... [+]

Reiserute

Denne klassen er rettet mot studenter som ønsker å oppnå større flyt og tillit til deres muntlige engelsk. Studentene skal utvikle sine presentasjonsferdigheter og arbeide også med teststrategier for fremtidige engelskspråklige eksamener. Studentene vil også ha mulighet til å ta IELTS eksamen (bare 16 år pluss) mens de er på sommerskolen. For mer informasjon vennligst kontakt vår Admissions Team.

Arbeider i små grupper, vil klassene dekke:

Lesing og forståelseSammendrag og syntese av tekstSkriver tydelig og sammenhengendePresentere informasjon og ideerKommuniserer som morsmålIELTS test tar

Læringsutbytte for alle klasser er å se våre studenter vokse i selvtillit og utvikle deres generelle kommunikasjonsferdigheter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Dette er et utmerket kurs for å gi studentene eksponering for juridisk prosess og økonomisk teori, og hvordan de påvirker samfunnet. ... [+]

Reiserute

For studenter som begynner å tenke på universitet og fremtidige karriereveier.

Studentene vil lære om ulike lovtyper og de ulike juridiske problemene som påvirker vårt daglige liv. De vil lære å debattere med tillit i en morsom og inspirerende setting.

Lær hvordan du snakker med selvtillit

Klassen vil dekke:

Mock prøve å utvikle debatt ferdigheterUndersøk menneskerettighets- og overvåkingslovenLær hvordan du presenterer med tillitGrunnleggende om juridisk teori og deres virkelige verden applikasjonEmner som ulike typer lov, regjeringens intervensjon, internasjonal handel og politikkSkole bred Model United Nations (MUN) øktLæringsutbytte

Våre resultater for denne klassen er:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Studentene skal dekke et bredt spekter av emner fra biologi til økologi til klimaendringer og matvaresikkerhet. ... [+]

Reiserute

Miljøvitenskap og konservering er en praktisk klasse full av feltstudier og eksperimenter.

Lær hvordan miljøet vårt påvirkes av endringen, lær hva det betyr for livet og oppdag hvordan du kan påvirke det positivt. Når vi går inn i en periode med enestående forandring i menneskets historie, har studien av bevaring og vår planetens fremtid aldri vært viktigere. Målet med kurset er å introdusere studenter til de viktigste problemene som påvirker biologisk mangfold i verden i dag. Studentene skal dekke et bredt spekter av emner fra biologi til økologi til klimaendringer og matvaresikkerhet. Som en del av kurset skal studentene utvikle sine laboratoriekompetanse og gjennomføre et sluttprosjekt som vil være sentrert rundt feltferdigheter. Kurset inkluderer en tur til Blair Drummond Safari Park.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Engelske språkstuderende arbeider i små grupper for å bygge tillit til grammatikk, vokabular, uttale, snakke, lytte, lese, skrive og engelsktalende engelsk. Full engelsk ... [+]

Reiserute

Nybegynnere engelsk språkstuderende arbeider i små grupper for å bygge tillit til alle aspekter av engelsk språk.

Engelske språkstuderende arbeider i små grupper for å bygge tillit til grammatikk, vokabular, uttale, snakke, lytte, lese, skrive og engelsktalende engelsk.

Om denne klassen

Engelske språkstuderende arbeider i små grupper for å bygge tillit til grammatikk, vokabular, uttale, snakke, lytte, lese, skrive og engelsktalende engelsk. Full engelsk nedsenking ligger i hjertet av ISSFTs sommeropplevelse.

Arbeider i små grupper, vil klassene dekke:

36 timer med engasjert engelsk språkundervisningUndervisning levert av kvalifiserte CELTA / TEFL engelsklærereStudentene vil ha den daglige muligheten til å øve å snakke i strukturerte samtalerLeksjoner vil være prosjektorienterte og vil kreve at elevene presenterer informasjon til klassen ved hjelp av sine talte språkferdigheterStudentene vil lese fra modifiserte tekster og vil lære ulike strategier for å hjelpe med forståelse. De vil også utvikle analytiske ferdigheter for å tolke litteratur og bilder.Studentene skal skrive daglig, praktisere grammatikkstrukturer og lære nytt ordforråd. De vil skrive en rekke personlige fortellinger, beskrivelser, rapporter, dikt og kreativ fiksjon.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Bygg selvtillit og motstandskraft og utvikle ferdighetene som kreves for å være en god leder, samt en lagspiller. ... [+]

Utvikle lederegenskaper

Vår Sports Leadership Elective vil gi deg selvtillit og motstandskraft gjennom lagbygging, lagsporter og utvikle ferdigheter for individuell fortreffelighet.

Denne klassen er utviklet for å utvikle selvtillit og positiv ledelse gjennom sport og aktive utendørsaktiviteter. Med tilgang til en rekke innendørs og utendørs sportsfasiliteter samt det pustende landskapet, tilbyr denne klassen et bredt utvalg av sportslige muligheter for alle nivåer og evner. Studentene vil arbeide for å utvikle sine ledereferdigheter i sport gjennom samarbeid, målstilling og effektiv kommunikasjon. Denne klassen passer godt til studenter som elsker sport eller de som bare er interessert i å prøve noe nytt. Det er også svært gunstig for Duke of Edinburghs Award-deltakere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Denne klassen er utformet for å stimulere studenter med ferdigheter og selvtillit som kreves for akademisk suksess etter sommeren. ... [+]

Reiserute

Våre studiekompetanse klassen er spesielt for studenter som skal starte International Baccalaureate (IB) Diploma / GSCE eksamener etter sommeren.

Leksjoner vil dekke emner som tidsstyring, planlegging av arbeidsbelastning, essay writing, presentasjon med tillit, notater og eksamen forberedelse.

Med spesifikk henvisning til IB, vil studentene diskutere krav til IB utvidet essay, CAS og kunnskapsteori. Denne klassen er designet for å kaste studenter med de ferdigheter og tillit som kreves for akademisk suksess. Det er også sterkt anbefalt for studenter som ønsker å jobbe med sine engelskspråklige ferdigheter i en mer akademisk sammenheng.

Lær å være oppmerksom. Å ta deg tid til å sette ting i perspektiv slik at du kan få mest mulig ut av din videregående opplæring og nyte læringsprosessen uten å føle deg overveldet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Teaterklassen gir studentene en grundig forståelse av den kreative prosessen. ... [+]

Reiserute

Teaterklassen gir studentene mulighet til å delta i alle aspekter av den kreative prosessen.

Studentene jobber som en gruppe for å lære og utvikle ferdighetene som kreves for å skape, designe, produsere og stjerne i en profesjonell teaterproduksjon. Teaterklassen vår er en utfordrende, intens og svært givende valgfag.

Øvelser som undersøker teknikkene til å handleUtvikle ferdigheter knyttet til stemmeprojeksjonUtforsk betydningen av bevegelse i historiefortellingForstå den kreative prosessen skriftlig og produsere et stykke arbeidReflekterer både under og etter den kreative prosessenImprovisasjonsverkstedUtfør på Macrobert Arts Center, en ledende multi-arts spillested ligger på hoved campus av University of Stirling.FilmfremstillingsverkstedLag en teaterproduksjon til slutten av skoleposten... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk
The International Summer School for Teens

Vår tennisklubb utvikler treningsstrategi ... [+]

Reiserute

Vår tennisklubb utvikler fitness og strategi mens du underviser i de fineste elementene i sporten.

Vi har tilgang til seks innendørs og to utendørs leire domstoler, som består av skotske Tennis Center. Dette er de samme domstolene der verdensmester, Andy Murray (for tiden rangert som nummer 1 i verden) først lærte å spille.

Trenere er LTA-kvalifiserte og fokuserer på fart, koordinering, strategi og overordnet teknikk. Denne klassen er åpen for studenter på alle nivåer og, som alt vi gjør på ISSFT, har vekt på å lære gjennom samarbeid og moro.

36 timer tennisundervisningSpill i utenfor leire domstoler, og innenfor domstolerFlott for fitness og fleksibilitetForbedre spillet ditt gjennom Padel og andre racket sportArbeider i små grupper for å utvikle teknisk evne, mental fokus og koordineringSpesifikke leksjoner inkluderer: Groundstroke, nettspill, fotverk, servering (flat, skive, toppspinn), retur-tjener (forhånd, single-handed backhand, dobbelthånds backhand), strategi, tennisspesifikk fitness, balanse, fartstyrke, backhand, tilnærming skudd og overhead skudd.Flott måte å få nye venner på... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dager
Campus
Les mer på norsk

https://www.youtube.com/watch?v=Y3HAgOOvQaE