The International Summer School for Teens

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Moro engasjerende hver dag

Vi er lidenskapelige om å jobbe med unge mennesker i forskjellige kulturer, vårt mål er å gnist deres fantasi og inspirere dem til fremtiden.

ISSFT ble født av en entusiasme for det internasjonale skolen og Baccalaureat-systemet. Vi er lidenskapelige om å samarbeide med unge mennesker i forskjellige kulturer, for å gjenkjenne deres fantasi og inspirere dem til fremtiden.

Vi er stolte av å gi førsteklasses undervisning, fasiliteter i verdensklasse og et variert aktivitetsprogram basert på en virkelig inspirerende innstilling.

Gjennom vår unike læreplan oppfordrer vi intellektuell nysgjerrighet og støtter våre studenter for å utvikle en sunn følelse av selvstendighet og selvtillit.

Vår beliggenhet

ISSFT ligger sentralt i Stirling, den historiske hjertet av Skottland, 40 minutter fra Edinburgh internasjonale lufthavn.

Edinburgh Airport opererer regelmessige flyreiser for de fleste internasjonale flyselskaper og tilbyr en direkte rute for passasjerer som ønsker å unngå London. Campuset ligger på den fantastiske skogskogen ved University of Stirling i Skottland. Regelmessig referert til som en av de vakreste og velutstyrte universitetsområdene i verden, er det også anerkjent som Skottlands universitet for sportsutøvelse.

Overnatting

Våre studenter bor i noen av de mest moderne og komfortable studentboligen i verden.

Alle våre studenter har et soverom for seg selv, som inkluderer eget toalett, dusj og plass til studier. I løpet av tre uker finner vi at elevene setter pris på sin egen plass og et rent bad. Når det er sagt, er de bare i deres rom for å sove, da sommerskoleplanen holder dem opptatt gjennom hele dagen.

Alle rommene er en-suite og rengjøres ukentlig. Sengetøy og håndklær er inkludert.

Mens på campusene våre studenter vil også nyte:

 • Gratis Wi-Fi-tilgang
 • Superior Pastoral Care, 24 timer i døgnet
 • Tre tilberedte måltider per dag
 • Rom rengjort hver uke (med friskt sengetøy og håndklær)
 • Klesvask inkludert midtsession
 • 24-timers campus sikkerhet (inkludert i haller av bosted)
 • Vennlig og avslappet fellesliv
 • Vakkert skogområde i det historiske hjertet av Skottland

Vårt team

På ISSFT tar vi tid til å rekruttere personale som er lidenskapelig om sitt arbeidsfelt.

Våre medarbeidere er generelt godt reist og har et bredt globalt perspektiv. Vi nyter grundig jobber med tenåringer og lærer om deres forskjellige kulturer. Vår erfaring ligger i vår evne til å lytte så vel som å undervise.

Alle lærere er høyt kvalifiserte og engasjerte fagfolk med det felles målet om å gi våre studenter virkelige livsferdigheter som de kan søke om sine faglige og personlige liv lenge etter at sommerskolen er avsluttet.

Profesjonelle kvalifikasjoner inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • CELTA / TEFL kvalifiserte engelsklærere
 • PGA-kvalifiserte golfere
 • LTA kvalifiserte tennisbaner
 • Mastere / PhD-kandidater
 • Bransje fagfolk med en lidenskap for undervisning
 • Vår erfaring ligger i vår evne til å lytte så vel som å undervise.

Typisk dag

Hver dag er forskjellig, full av læring, moro og eventyr og er aldri kjedelig.

Om morgenen studerer våre studenter sitt utvalgte fagfag. Faglige fag inkluderer engelsk språk, globalt entreprenørskap, studiekompetanse, miljøvitenskap og introduksjon til lov.

På ettermiddagen deltar elevene i deres valgte valgfag som generelt er en sportslig eller kreativ aktivitet som de ønsker å utvikle seg i sommermånedene. Valgfag inkluderer golf, tennis, teater, fotografi, kreativ koding og sportsledelse

I helgene blir studentene tatt på utflukter til skotske landemerker. Når du er tilbake på campus vil du også ta sports- og kunstverksteder, inkludert ridning, vannsport, filmfremstilling, dans og kampsport for å nevne noen.

Ukesdag

08:00

Helg

08:30

Steder

Stirling

Address
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Stirling, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland