Les den offisielle beskrivelsen

Vi er en høyskole som eksisterer for å fremme bank og finans ved å tilby fremragende utdanning og tenkning, tilpasset behovene til enkeltpersoner, næringsliv og samfunn.

Vårt fokus er på livslang læring: Utstyre personer med kunnskap, ferdigheter og kvalifikasjoner for å oppnå det de vil ha gjennom hele karriere og liv.two people handshaking above table with laptoprawpixel / Unsplash

Vi eksisterer av en veldig enkel grunn - for å fremme bank og finans ved å tilby fremragende utdanning og tenkning, skreddersydd for behovene til næringsliv, enkeltpersoner og samfunn.

Vi gir en balanse mellom erfaring, innsikt og tanke lederskap i dagens økonomiske verden, levert av industriens ledere, tenkere og medlemmer av samfunnet vårt.

Og fordi vi har vært i sentrum av sektoren siden 1879, skaper vi forbindelser og bygger partnerskap mellom mennesker og bedrifter som gjør bank og finans mer tilgjengelig og forstått, og forbedrer sosial inkludering gjennom bedre økonomisk evne.

Vi er The London Institute of Banking

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

The London Institute of Banking & Finance

Er du en ambisiøs student med en interesse i en bank- eller finanskarriere? Vår sommerskole kan sette deg på rett vei. Helt i en av verdens ledende finans-, utdannings- o ... [+]

Er du en ambisiøs student med en interesse i en bank- eller finanskarriere?

Vår sommerskole kan sette deg på rett vei.

Helt i en av verdens ledende finans-, utdannings- og kultursentre, vil våre programmer øke kunnskapen din i sektoren og gi verdifull eksponering for næringen mens du nyter den pulserende opplevelsen av sommeren i London.

Velg mellom en rekke kredittbærende moduler som kan bidra til ditt nåværende akademiske program, eller velge en konsulentplassering med en stor finansinstitusjon for å støtte dine karrieremål.

Hvorfor studere med oss?

Kombinere vår faglige kompetanse og nære forbindelser med store bedrifter innen finanssektoren, tilbyr vår sommerskole en unik læreropplevelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 28 dager
Campus
Les mer på norsk