The Sheffield College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På The Sheffield College har vi fantastiske forbindelser med internasjonale studenter fra hele verden. Våre engelskkurs tilbys for en rekke evner (fra nybegynner til avansert), og spenner fra 4-ukers intensive økter til årslange studieprogrammer. Enten du vil forbedre engelskpraten din eller studere for en IELTS-kvalifisering slik at du kan gjennomføre videre studier, har vi et kurs som passer dine behov. Lærerne våre er fullt utdannede og vil gå en ekstra mil for å se deg lykkes i løpet. 143970_IMG_0731.JPG

Sheffield er kjent for å være en vennlig by med et vell av kulturelle og sportslige aktiviteter, og det er sant på The Sheffield College også! Det er alltid noe å bli involvert i, fra fotballkamper på 5 sider til klasseturer til kulturelle hot spots som Chatsworth, York og Manchester.

116518_3796_4_0154small.jpg

Om oss

Studentene kan velge å bo hos en av våre vertsfamilier, noe som er en flott måte å fordype deg i britisk livsstil og ønske engelsktalende ferdigheter! Alternativt kan du leie overnatting i en nærliggende bostedshall for den unike studentopplevelsen.

Enten du er her i 12 uker eller 12 måneder, er vi sikre på at du vil elske å studere ved The Sheffield College .

Se velkomstvideoen vår for å finne ut mer om hva vi kan tilby her på

!

116521_Field_College01_LowRes-51.jpg

Steder

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss