UCL International Summer School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En spennende ny mulighet for studenter å studere for kreditt i hjertet av London.

Sommeren 2016 vil vi være innbydende studenter til vårt nye internasjonale sommerskole for studenter.

Som en del av UCL studie i utlandet tilbyr, er sommerskolen går i juli og august og delt i to blokker, hver spenner over tre uker. Velg å delta for enten blokk, eller begge, velge én modul per blokk.

Med et bredt spekter av moduler på tilbud fra mange av våre akademiske avdelinger, kan du velge emne som passer best til dine faglige eller personlige interesser.

Moduler blir undervist av UCL akademikere på Bloomsbury campus og omfatter forelesninger, seminarer, gruppearbeid samt besøk til områder av interesse i og rundt London.

Utenfor klasserommet, kan vi tilby dedikerte innkvartering i gangavstand fra UCL og et variert program med sosiale arrangementer for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid i hovedstaden.

Bli med oss ​​i tre eller seks uker, og oppdage hvordan UCL kan hjelpe deg å realisere ditt potensial!

Datoer for 2016

Block One: 4 juli til 22 juli 2016 Block to: 25 juli til 12 august 2016

Hvorfor UCL?

Basert i hjertet av London, er UCL en verdensledende universitet. Våre faglige specialisms dekke de fleste fag, fra kunst og samfunnsfag til engineering og naturvitenskap, og vår innovative fokus på et tverrfaglig studie for å undersøke globale spørsmål skiller oss. Vårt faglig dyktighet, og beliggenhet i et av verdens mest dynamiske hovedsteder, gi deg uovertruffen personlige, sosiale og faglige fordeler som vil forbedre noen CV eller CV.

London Global universitet

UCL har en global rekkevidde og en global visjon. Vi har for tiden imot studenter fra over 150 forskjellige land, og anerkjenne og feire mangfoldet og ulike synspunkter at våre studenter bringer. Våre vitenskapelig ansatte, hentet fra rundt 100 forskjellige land, er like mangfoldig.

Globale utsikter, globale spørsmål

Modulene på tilbudet gi en smak av UCL ethos og akademisk kompetanse. Vårt mål er å gjøre "globale borgere" av alle våre studenter, og vi inviterer deg til å tenke på saker som berører hele verden. Vi skal også ta din læring utover forelesningssal, med befaringer, hands-on erfaring og de nyeste forskningsresultater innarbeidet i mange av våre moduler. London er unikt rik på arkitektur, historie, kultur og næringsliv, og gir utallige case-studier for studenter i hver disiplin.

QS World University Rankings 2015/16

Rang Institusjon Land

1 Massachusetts Institute of Technology (MIT)

OSS

2 Harvard universitet OSS

= 3 University of Cambridge uk

= 3 Stanford University

OSS

5

California Institute of Technology (Caltech)

OSS

6 University of Oxford uk

7

UCL (University College London)

uk

8

Imperial College London

uk

9 ETH Zurich - Swiss Federal Institute of Technology Sveits

10

University of Chicago

OSS

Steder

London

Address
University College London, Gower Street, London, WC1E 6BT
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland