Les den offisielle beskrivelsen

Høgskolen for kunst, humaniora og samfunnsvitenskap er den største av de tre høyskolene i Universitetet i Edinburgh. Den har 12 skoler, 23 650 studenter og 3 600 ansatte.

En fordel med sin størrelse er det svært brede spekteret av fag og forskningsspesialer du kan velge mellom. Det er over 300 bachelorstudier og 200 undervist postgraduate programmer.

60419_Picture1.png

I College of Arts, Humanities and Social Sciences er vi stolte av bredden av vår forskning, og de høye karakterene vi har fått i REF2014.

Vi har bygget på denne styrken for å tiltrekke seg internasjonale forskere, og har nå mange store forskningsenter basert på våre skoler.

Det internasjonale grunnfondsprogrammet er et heltids, ettårig program. Det er laget for å forberede deg på gradstudium innen kunst, humaniora og samfunnsfag ved Universitetet i Edinburgh.

Finn ut mer om å studere på vårt internasjonale grunnprogram fra våre studenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

University of Edinburgh

Det internasjonale grunnfondsprogrammet er et heltids, ettårig program. Det er laget for å forberede deg på gradstudium innen kunst, humaniora og samfunnsfag ved Universi ... [+]

Det internasjonale grunnfondsprogrammet er et heltids, ettårig program. Det er laget for å forberede deg på gradstudium innen kunst, humaniora og samfunnsfag ved Universitetet i Edinburgh.

Alle kursene i International Foundation Programmet er designet for å sikre at du har best mulig start på universitetets læringserfaring. Etter hvert som kursutvikling, vil deres faglige, individuelle studie- og bedømmelseskrav gradvis bli nærmere de du vil oppleve i ditt første studieår.

"IFP forbereder studenter akademisk og sosialt for universitetet, samtidig som de skaper et komfortabelt samfunn som fremmer mangfoldig læring. Jeg holder fortsatt i nær kontakt med vennene jeg laget under min tid i dette kurset. Kurset forberedte meg definitivt til de strenge akademikerne og ansvaret som fulgte med selvstendig liv. Det ga grunnlag for at jeg kunne trygt begynne mitt første år, forbedrede kommunikasjonsferdigheter som jeg har brukt gjennom hele min karriere i universitetet, og tillot meg å forstå hvordan jeg best kan forsterke mitt faglige potensial i læringsmiljøet fra universitetet. Å gå gjennom Edinburghs gater er ganske enkelt nok til å gjøre ett smil, og det gir derfor en utmerket studentopplevelse. " Fra: Japan Gradert fra IFP: 2013 For tiden studerer: MA International Relations... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

International Foundation Programme Video

University of Edinburgh, International Foundation Programme (programme content)