University of Southampton International Summer School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tilbring sommeren din som en del av et verdensklasse universitet!

Når du går med på International Summer School 2019, bestiller du stedet for å bli en del av et internasjonalt anerkjent senter for førsteklasses forskning, bedrifts og læring. I løpet av fire uker, 15. juli til 9. august 2019, møter du mange av studentene og ansatte som gjør Universitetet i Southampton til en av verdens 100 beste universiteter.

Blir sammen med studenter og ansatte fra hele verden i klasserommet, som du får mest mulig ut av våre moderne campusfasiliteter, eller mens du slapper av i din behagelige hallen, vil du få venner og få erfaringer til å ta hjem som er unike .

Du vil utforske Storbritannia og dens kultur og kulturarv - både gjennom spennende studier i klasserommet og på veien i mange turer og utflukter.

Du vil ta hjem kjære minner om en kulturell opplevelse forankret i hundreårs tradisjonen til en av Storbritannias beste universiteter.

"Jeg likte den avslappende atmosfæren, livsstilen og det britiske folk", Jasmine - Tidligere Summer School student128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Lokal informasjon

Southampton er den største byen i det ceremonielle fylket i Hampshire på sørkysten av England.

Vi ligger 75 miles fra London; 19 miles fra Portsmouth og 12 miles fra Winchester. Vi er bare noen få minutter fra New Forest National Park som er 219 kvadrat miles av vakre parkområder og skog. Mye av Sør-West Hampshire er vakkert landskap som strekker seg inn i sørøst-Wiltshire og øst for Dorset. Vi er også svært nær Stonehenge, en av verdens underverk og det mest kjente forhistoriske monumentet i Europa.

Southampton har en befolkning på omtrent 220 000 og er en av Storbritannias mest grønne og hyggelige storbyområder. Southampton har sin egen flyplass og hurtigbussforbindelser til London og resten av Storbritannia. Å være lokalisert på sørkysten, er vi hjemmet til Carnival UK og har de største cruiseskipene i verden besøk oss regelmessig.

Southampton er også hjemmet til Southampton Football Club som konkurrerer i Premier League og The Ageas Bowl, hjemmet til Hampshire County Cricket Club.

West Quay kjøpesenter ligger i hjertet av Southampton byen, det er en 800.000 kvadratmeter detaljhandel plass bolig 150 butikker inkludert John Lewis, Marks og Spencer, Apple og Hollister.

Steder

Southampton

Address
University of Southampton
University Road
Southampton
SO17 1BJ
United Kingdom

Southampton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer