Les den offisielle beskrivelsen

Tilbring sommeren din som en del av et verdensklasse universitet!

Når du går med på International Summer School 2019, bestiller du stedet for å bli en del av et internasjonalt anerkjent senter for førsteklasses forskning, bedrifts og læring. I løpet av fire uker, 15. juli til 9. august 2019, møter du mange av studentene og ansatte som gjør Universitetet i Southampton til en av verdens 100 beste universiteter.

Blir sammen med studenter og ansatte fra hele verden i klasserommet, som du får mest mulig ut av våre moderne campusfasiliteter, eller mens du slapper av i din behagelige hallen, vil du få venner og få erfaringer til å ta hjem som er unike .

Du vil utforske Storbritannia og dens kultur og kulturarv - både gjennom spennende studier i klasserommet og på veien i mange turer og utflukter.

Du vil ta hjem kjære minner om en kulturell opplevelse forankret i hundreårs tradisjonen til en av Storbritannias beste universiteter.

"Jeg likte den avslappende atmosfæren, livsstilen og det britiske folk", Jasmine - Tidligere Summer School student106200_rsz_adobestock_1286147981.jpg

Lokal informasjon

Southampton er den største byen i det ceremonielle fylket i Hampshire på sørkysten av England.

Vi ligger 75 miles fra London; 19 miles fra Portsmouth og 12 miles fra Winchester. Vi er bare noen få minutter fra New Forest National Park som er 219 kvadrat miles av vakre parkområder og skog. Mye av Sør-West Hampshire er vakkert landskap som strekker seg inn i sørøst-Wiltshire og øst for Dorset. Vi er også svært nær Stonehenge, en av verdens underverk og det mest kjente forhistoriske monumentet i Europa.

Southampton har en befolkning på omtrent 220 000 og er en av Storbritannias mest grønne og hyggelige storbyområder. Southampton har sin egen flyplass og hurtigbussforbindelser til London og resten av Storbritannia. Å være lokalisert på sørkysten, er vi hjemmet til Carnival UK og har de største cruiseskipene i verden besøk oss regelmessig.

Southampton er også hjemmet til Southampton Football Club som konkurrerer i Premier League og The Ageas Bowl, hjemmet til Hampshire County Cricket Club.

West Quay kjøpesenter ligger i hjertet av Southampton byen, det er en 800.000 kvadratmeter detaljhandel plass bolig 150 butikker inkludert John Lewis, Marks og Spencer, Apple og Hollister.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

University of Southampton International Summer School

Når du går med på International Summer School 2019, vil du studere opptil seks spennende temaer i løpet av de fire ukene du er med oss. Hvert emne leveres av et internasj ... [+]

Bli med oss ​​for en sommer med britisk kultur og utforske vår verdensledende forskning.

Når du går med på International Summer School 2019, vil du studere opptil seks spennende temaer i løpet av de fire ukene du er med oss. Hvert emne leveres av et internasjonalt anerkjent akademisk medarbeider ved University of Southampton som arbeider i samarbeid med en av våre mange entusiastiske forskerstudenter. Over tre engasjerende og interaktive klasserom, vil de introdusere deg til deres emne, og forklare hvorfor det er viktig for dem og gi deg et innblikk i det verdensklasse forskningsmiljø de jobber med.

Du vil finne at hvert emne er en vennlig og engasjerende opplevelse: Du vil normalt studere i grupper med rundt 15-20 medstudenter, slik at du kan danne gode arbeidsforhold og få muligheten til å bidra og diskutere i klassen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Southampton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk