West London English School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

wles

West London English School Er en privat språkskole med et rykte for gode læringsstandarder og tilbyr et miljø for å få venner og nyte den pulserende byen London.

Skolen ligger i Ealing Broadway, ved siden av de historiske Ealing Studios som har vært ansvarlig for antall klassiske filmer siden 1930-tallet, og involvert i nyere utgivelser som "Notting Hill", "Shaun of the Dead" og "I Give It et år'.

Skolen ligger i nærheten av mange butikker, kafeer og flere parker. Det er kun en kort spasertur til tunnelbanestasjonen, hvorfra du kan nå severdighetene i sentrale London på bare 30 minutter. Det er et avslappet og innbydende sted for studenter, men likevel nær nok til spenningen som London har å tilby.

Engelskspråklige kurs er akkreditert av British Council, og vi tilbyr for øyeblikket General English, Cambridge engelsk eksamen forberedelse, faglig IELTS eksamen forberedelse, samtale, engelsk for fagfolk, business engelsk og engelsk sommer kurs samt private engelsk leksjoner og Junior Program.

Student tilbakemelding bekrefter at elevene får reell tilfredshet og glede av sine studier med WLES og får pedagogisk, kulturelt og sosialt fra opplevelsen. Vårt dedikerte lærerag vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med å realisere dine ambisjoner.

WLES Gir et varmt og vennlig miljø for studiene. Vår entusiastiske og dedikerte stab støtter aktivt studenter i løpet av sin tid med skolen, og bistår med praktiske behov, inkludert levekår, finansiering, helse, sosiale og personlige problemer.

wles

Hvorfor velge oss?

Med klasser begrenset til maksimalt 12 studenter, kan vi tilby en personlig service og gi stor verdi der lærerne kan gi studentene den oppmerksomheten de trenger for å nå sine mål.

Her på skolen har vi noen av de mest støttende og kunnskapsrike engelsklærerne i Storbritannia, som alle er fullt kvalifiserte og har mange års lærerfaring. Våre lærere er stolte av sine kurs og vil alltid tilpasse klassene til studentens behov og preferanser for å sikre at de kan lære og forbedre seg raskt.

Hva setter West London English School bortsett fra andre engelske skoler i London er vårt personale; Alle våre medarbeiderne er vennlige, hjelpsomme og approachable. De kan hjelpe deg med mange aspekter av studiene dine, fra å åpne en bankkonto, finne et sted å bo, velge riktig kurs, søke om et VISA eller andre problemer våre studenter måtte møte under deres studier i London.

På West London English School sikrer vi at alle våre studenter har en god opplevelse i sin tid i London, og gjør det mulig for våre studenter å lære, nyte og oppnå sitt beste. Vi tilbyr våre studenter eksklusivitet og høye standarder for undervisning som gir god service og verdi for pengene, og det er derfor vi anbefaler at du velger West London English School.

wles

Studentliv

For mange av våre studenter representerer deres reise til London for å studere på språkskolen en stor livsstilforandring. Det er derfor viktig at språkskolen tilbyr eksperthjelp og veiledning om alle aspekter av studentlivet.

Selv før våre utenlandske studenter kommer til Storbritannia, jobber vårt team hardt på deres vegne for å sikre at alt går bra når de kommer til Storbritannia.

Teamet er godt klar over at studenters akademiske suksess på språkskolen ofte vil avhenge av deres komfort i omgivelsene og deres evne til å overvinne eventuelle problemer de måtte ha.

Londons styrke og suksess kommer fra dens mangfold og unike blanding av kulturer. Byen er i stadig endring - beholder en følelse av tradisjon, samtidig som den nyter den nye.

Studentlivet i London handler ikke bare om studiet ditt - det handler om vennene du lager og tiden du bruker til å utforske en av de mest fascinerende byene i verden.

Steder

London

Address
Shaftesbury House,
49 – 51 Uxbridge Road, Ealing

W5 5SA London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland