Les den offisielle beskrivelsen

wles

West London English School Er en privat språkskole med et rykte for gode læringsstandarder og tilbyr et miljø for å få venner og nyte den pulserende byen London.

Skolen ligger i Ealing Broadway, ved siden av de historiske Ealing Studios som har vært ansvarlig for antall klassiske filmer siden 1930-tallet, og involvert i nyere utgivelser som "Notting Hill", "Shaun of the Dead" og "I Give It et år'.

Skolen ligger i nærheten av mange butikker, kafeer og flere parker. Det er kun en kort spasertur til tunnelbanestasjonen, hvorfra du kan nå severdighetene i sentrale London på bare 30 minutter. Det er et avslappet og innbydende sted for studenter, men likevel nær nok til spenningen som London har å tilby.

Engelskspråklige kurs er akkreditert av British Council, og vi tilbyr for øyeblikket General English, Cambridge engelsk eksamen forberedelse, faglig IELTS eksamen forberedelse, samtale, engelsk for fagfolk, business engelsk og engelsk sommer kurs samt private engelsk leksjoner og Junior Program.

Student tilbakemelding bekrefter at elevene får reell tilfredshet og glede av sine studier med WLES og får pedagogisk, kulturelt og sosialt fra opplevelsen. Vårt dedikerte lærerag vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med å realisere dine ambisjoner.

WLES Gir et varmt og vennlig miljø for studiene. Vår entusiastiske og dedikerte stab støtter aktivt studenter i løpet av sin tid med skolen, og bistår med praktiske behov, inkludert levekår, finansiering, helse, sosiale og personlige problemer.

wles

Hvorfor velge oss?

Med klasser begrenset til maksimalt 12 studenter, kan vi tilby en personlig service og gi stor verdi der lærerne kan gi studentene den oppmerksomheten de trenger for å nå sine mål.

Her på skolen har vi noen av de mest støttende og kunnskapsrike engelsklærerne i Storbritannia, som alle er fullt kvalifiserte og har mange års lærerfaring. Våre lærere er stolte av sine kurs og vil alltid tilpasse klassene til studentens behov og preferanser for å sikre at de kan lære og forbedre seg raskt.

Hva setter West London English School bortsett fra andre engelske skoler i London er vårt personale; Alle våre medarbeiderne er vennlige, hjelpsomme og approachable. De kan hjelpe deg med mange aspekter av studiene dine, fra å åpne en bankkonto, finne et sted å bo, velge riktig kurs, søke om et VISA eller andre problemer våre studenter måtte møte under deres studier i London.

På West London English School sikrer vi at alle våre studenter har en god opplevelse i sin tid i London, og gjør det mulig for våre studenter å lære, nyte og oppnå sitt beste. Vi tilbyr våre studenter eksklusivitet og høye standarder for undervisning som gir god service og verdi for pengene, og det er derfor vi anbefaler at du velger West London English School.

wles

Studentliv

For mange av våre studenter representerer deres reise til London for å studere på språkskolen en stor livsstilforandring. Det er derfor viktig at språkskolen tilbyr eksperthjelp og veiledning om alle aspekter av studentlivet.

Selv før våre utenlandske studenter kommer til Storbritannia, jobber vårt team hardt på deres vegne for å sikre at alt går bra når de kommer til Storbritannia.

Teamet er godt klar over at studenters akademiske suksess på språkskolen ofte vil avhenge av deres komfort i omgivelsene og deres evne til å overvinne eventuelle problemer de måtte ha.

Londons styrke og suksess kommer fra dens mangfold og unike blanding av kulturer. Byen er i stadig endring - beholder en følelse av tradisjon, samtidig som den nyter den nye.

Studentlivet i London handler ikke bare om studiet ditt - det handler om vennene du lager og tiden du bruker til å utforske en av de mest fascinerende byene i verden.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

West London English School

Våre engelskspråklige klasser er utviklet for å hjelpe deg med å oppnå de ferdigheter og selvtillit du trenger for å kommunisere mer effektivt på arbeidsplassen. ... [+]

Vår Business English Klasser er laget for å hjelpe deg med å oppnå de ferdigheter og selvtillit du trenger for å kommunisere mer effektivt på arbeidsplassen.

Hvert kurs er basert på en kursplan som passer for ditt nivå. Lærerne vil også basere leksjoner rundt gruppens behov og bruke materialer fra autentiske kilder som tidsskrifter, aviser, videoer og podcaster. Vi tilbyr bestemte materialer gratis, avhengig av lengden på kurset.

Våre kurs bruker en kommunikativ metodikk, noe som betyr at det er sterkt fokus på snakk og lytteferdigheter. De er laget for å hjelpe deg med å uttrykke deg mer flytende og trygt når du kommuniserer med klienter og kollegaer på ulike nivåer og i ulike arbeidsforhold.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 - 12 uker
Campus
Les mer på norsk
West London English School

Våre generelle engelskklasser er utformet for å hjelpe deg med å forbedre din evne til å bruke og forstå engelsk. Disse klassene innbefatter talende, lyttende, lese- og s ... [+]

Vår Generell engelsk Klasser er laget for å hjelpe deg med å forbedre din evne til å bruke og forstå engelsk. Disse klassene innbefatter talende, lyttende, lese- og skriveferdigheter; Og de vil også hjelpe deg med å utvikle din grammatikk og ordforråd.

Hvert kurs er basert på en annen kursplan, som endrer hvert begrep, og inkluderer også en gradert leser som passer for ditt nivå. De dekker et bredt spekter av temaer, inkludert: helligdager, mat og drikke, sport, kultur, jobber, transport og underholdning. Vi tilbyr bestemte materialer gratis, avhengig av lengden på kurset.

Vi tilbyr opptil sju nivåer av General English:

Foreløpig / A1 Pre-Intermediate / A2 / KET Mellomliggende / B1 / PET Øvre Mellomliggende / B1 - B2 / FCE Cambridge engelsk først (FCE) / B2 / FCE Cambridge English Advanced (CAE) / C1 / CAE Cambridge engelsk ferdighet (CPE) / C2 / CPE ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 48 uker
Campus
Les mer på norsk
West London English School

Vår IELTS forberedelse kurset vil introdusere deg til de forskjellige delene av testen og gi deg teknikkene du trenger for å oppnå ditt fulle potensiale. Disse teknikkene ... [+]

Akademisk IELTS Er en internasjonalt anerkjent test som brukes som opptakskrav for å studere ved universitetet i Storbritannia. Det er også ofte behov for visumsøknader og for folk som går inn i bestemte fagområder som medisin. Når du tar en IELTS-test, vil resultatet bli et i form av et bånd som er rangert fra 1 til 9. Når du kontakter et universitet, vil de fortelle deg hvilket band du må oppnå for å registrere deg på kursene sine.

Her er en grov guide til IELTS-band:

C2 / 9 / CPE (ferdighet) C1 / 7-8 / CAE (Avansert) B2 / 5,5 - 6,5 / FCE (først) B1 / 4 - 5 / PET Om kurset

Vår IELTS forberedelse kurset vil introdusere deg til de forskjellige delene av testen og gi deg teknikkene du trenger for å oppnå ditt fulle potensiale. Disse teknikkene inkluderer: notattak i forelesninger; Skimming og skanning akademiske tekster med høy hastighet; Skrive akademiske rapporter og essays; Snakker med flyt og tillit; Og utvide ditt akademiske ordforråd. Vi tilbyr både heltidsintensive IELTS-kurs og lengre deltidskurs.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 48 uker
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

West London English School

Våre engelske sommerkurs er en fin måte å forbedre dine engelsks ferdigheter mens du utforsker alt som London har å tilby denne sommeren. Vi har to pakker tilgjengelig fo ... [+]

Vår Engelsk sommerkurs Er flott måte å forbedre dine engelsks ferdigheter mens du utforsker alt som London har å tilby denne sommeren. Vi har to pakker tilgjengelig for studenter som ønsker å oppdage og oppleve London, hovedstaden i Storbritannia og en av de største byene i verden.

Engelsk Språkkurs (Alternativ A) Generell engelsk Heltid - 4 uker Overnatting med vertsfamilie bed & breakfast enkeltrom / dobbeltrom (single occupant) Sosialt program minst 4 hendelser 4 United Kindom turer Flyplass henting fra Heathrow eller Gatwick *

Pris: £ 1,545

Engelsk Språkkurs (Alternativ B) Generell engelsk Heltid - 4 uker Felles innkvartering selvstendig rom (2 personer) * Sosialt program minst 4 hendelser 4 United Kindom turer Flyplass henter Heathrow eller Gatwick * ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk