Walsall College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere på Walsall College?

På Walsall College, vil du motta en fantastisk og enestående mulighet til å oppleve levende og læring i Storbritannia på en av West Midlands største Regjerings finansiert høgskoler. Vår campus er state of the art, og tilbyr: 4 spesialist lærings dekk i tillegg til Learning Resource Centre; et treningsstudio; Hår- og skjønnhetssalong; en restaurant og tre student kafeer; og gratis wi-fi i hele vår campus. Våre erfarne, kvalifiserte lærere er alle morsmål med en første grad, og er opptatt av å levere kvalitet til alle studenter. I tillegg har vi en egen internasjonal avdeling som er der for å gi deg støtte og hjelpe med alt du trenger, inkludert reiseplaner, visum (vi er UK Border Agency høyt betrodde sponsorer), registrering med en lege, politi registrering og åpne en bankkonto ! Vi er en prisbelønt college!

SUT Beacon Award Winner for effektivitet gjennom effektiv bruk av teknologi i videre utdanning og kompetanse, så det er ingen overraskelse at vi har gratis Wi-Fi-tilgang i hele vår campus Matrix Excellence Awards og Black Country Quality Award i Karriere utdanning, informasjon, råd og veiledning (Gold Standard) LSIS Ledende eleven Voice Awards to utmerkelser. Vi lytter til hva våre elever ønsker og tilfredsstille deres behov.

Om Walsall

Walsall er en livlig og kulturelt mangfoldig by som ligger nær Englands nest største by, Birmingham Reise er enkelt og Walsall er bare en 15 minutters togtur til Birmingham, som er Storbritannias nest største by I Birmingham vil du oppdage Bull Ring Shopping Centre, som er et av de største kjøpesentrene i Storbritannia og har et stort utvalg av butikker, forretninger og restauranter Den sentrale beliggenheten sørger for at du flytter rundt Midlands er enkelt, med historiske byer som Stratford-upon-Avon og Warwick mindre enn en time unna Vi er også bare ca 1 time unna London og 1 time unna Manchester med tog Du vil aldri være kort av ting å gjøre, så er det uendelige muligheter for sport, underholdning og reise

Hva elevene har sagt om oss

"Støtten jeg fikk fra den internasjonale teamet var utmerket, de er veldig vennlige og hjalp meg mye. ' "Lærerne er veldig tålmodig og hjelpe studentene mye. ' 'Jeg er virkelig glad for at jeg studerte ved høgskolen det hjalp meg å bli vant til den engelske levemåten før du starter universitet.' 'Walsall College tilbyr en variert, kreativ og nyttig engelskkurs for studenter.'

Residential IELTS Programme

Hvis du ønsker å komme til Storbritannia og studere en kort engelsk språk program så har vi kurset for deg og din skole eller høyskole. Vi har for tiden kjører en rekke engelskspråklige programmer fra 8 ukers IELTS programmer for å Pre-sesjoner engelsk forberedelse til University studie gjennom året. Vi tilbyr skreddersydd bolig pakker for grupper av elever fra skoler og høyskoler gjennom verden. Våre engelskspråklige programmer kan tilpasses fra 4 til 8 uker avhengig av ditt behov. Vi kan også ordne en IELTS eksamen på gjennomføring av kurset.

Vi hjelper deg med:

bistå med å skrive brev som trengs for gruppevisum, arrangere gruppe flyplassen pickup tjenester, finne vertsfamilier med måltider inkludert arrangere en sosial reiserute organisere buss passerer eller noen annen støtte du trenger

En gruppe på 36 studenter fra Thailand nylig besøkte Walsall College i 8 uker studerer en engelsk språkprogram. Vi fant overnatting for hver av studenter og lærere med DBS sjekket lokale familier, som fant opplevelsen av å bo hos vertsfamilier en verdifull del av deres kulturelle forståelse av britisk kultur. Alle studentene vil være å ta en IELTS (International English Language Testing System) engelskeksamen på slutten av kurset, som de valgte Cambridge som sitt testsenter, ble feiret med en utflukt slutten av eksamen.

Dr Choksaurin Jitchoknimit, IELTS forkurs prosjektleder ved Samufprakarn Assumption School i Thailand kommenterte; "Kurset er veldig bra og forbereder studentene på IELT tester som de trenger for å gå inn på universitetet. En gruppe studenter kom hit i fjor, og vi så gode resultater, så vi bestemte oss for å ta en annen gruppe sammen dette året. Universitetsområdet er meget imponerende her, med gode fasiliteter for elevene å bruke. I tillegg til å studere, har studentene vært å leve med hyggelige vertsfamilier, og har fått en reell opplevelse av britisk kultur. "

Steder

Walsall

Address
Walsall College
Wisemore Campus, Littleton Street West

Walsall, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland