Waltham International College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Syn

Å forbedre og utvikle folks liv over hele samfunnet og fra ulike kulturer gjennom å tilby rimelig og tilgjengelig yrkesopplæring i et inkluderende miljø.

Oppdrag

Å bli anerkjent som leverandør av utdanning av høy kvalitet, med utmerket suksessrate sammenlignet med nasjonalt referanseindeks og andre lignende institusjoner, og streber etter å:

  • Utvikle blandet læring bestemmelse for videre og høyere utdanning
  • Utvid omfanget av høyere utdanning bestemmelse
  • Kontinuerlig forbedre kvalitetssikringsprosessene og opprettholde faglige standarder i tråd med inspeksjons- og revisjonsorganers rammer og tildeling av organisasjonsforventninger
  • Aktivt utforsk og utvikle elektroniske og interaktive undervisnings-, lærings- og vurderingsrelaterte strategier og ressurser som fremmer digital kompetanse og forbedrer eller forbedrer studentopplevelsen.
  • Å bli en ledende leverandør av Fond for Fondsbidrag (SFA) for å tilby den avanserte studielånet.

Hvorfor WIC

Waltham International College ble etablert i 2010, og er en alternativ leverandør av videre og høyere utdanningsprogrammer basert i Barking, East London. I april 2015 endret WIC sine lokaler og flyttet fra Birmingham til Barking, Essex. WIC er nå basert på 7. etasje, Crown House, Linton Road, Barking Essex IG11 8HG

Høgskolen tilbyr et bredt spekter av programmer fra inngangsnivå til nivå 7 i Bedriftsledelse, Helse og omsorg, barnepass og skjønnhet. Høgskolen tilbyr også fullt finansierte programmer (dekket av Budsjett for voksenopplæring) og læringsprogrammer. Vi integrerer våre elevers talenter med sine personlige visjoner og ambisjoner om å støtte dem til å bli forfatterne av deres egen suksess.

Høgskolen er forpliktet til å levere høykvalitets utdanningstjenester for alle elevene, uavhengig av bakgrunn ved hjelp av innovative metoder for undervisning og læring, for å utstyre dem med ferdighetene til å oppnå i en moderne global økonomi.

Vår beliggenhet

Waltham International College er basert i hjertet av Barking. Barking er en forstadsby i England, og er en del av London Borough of London Barking og Dagenham. Det er 8,8 miles (14,2 km) øst for Charing Cross og er en av 35 store sentre identifisert i London-planen. Det var historisk et fiske- og agraroppgjør i fylket Essex og dannet en gammel sogn. Dens økonomiske historie er preget av et skifte til markedsarbeid og industriell utvikling i sør ved siden av Themsen. Som en del av Londons forgrunnsvekst i 1900-tallet ble Barking betydelig utvidet og økt i befolkningen, hovedsakelig på grunn av utviklingen av Londons fylkeskommunal eiendom ved Becontree på 1920-tallet, og det ble en bydel i 1931, og en del av Greater London i 1965.

Waltham International College ligger i Crown House i 7. etasje, og kan nås via underjordisk, overjordisk, C2C jernbane nettverk og et bredt utvalg av busser. Høgskolen ligger en 1-minutters spasertur fra tunnelbanestasjonen Barking, tunnelbanestasjonen og busstasjonen. Barking-stasjonen ligger på distriktet Hammersmith og C2C Line. Det er hyppige og raske tjenester fra sentrale London og fra områder lenger øst for Barking.

Kollegiet er godt forbundet med de omkringliggende bydelene i London ved de mange bussruter som går gjennom Ilford. Bussen stopper i nærheten av college. Spesielt er det de nyttige tjenestene til 287.366, EL1, 169 og 238.

Steder

barking

Address
barking, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland