d'Overbroeck's

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til d'Overbroeck's International School i Oxford

d'Overbroecks ønsker deg velkommen til en skole som ingen andre. På skolen vår har du sjansen til å stille spørsmål, utforske, skape og utvikle dine egne interesser. Å komme for å studere i Storbritannia er en spennende utfordring, og vi vil bidra til å gjøre dine første trinn så vellykkede og lykkelige som mulig. d'Overbroeck's er en av de 100 beste uavhengige skolene i Storbritannia.

D'Overbroeck's startet for 40 år siden og har etablert seg som en av Storbritannias beste skoler. Vi har et rykte for å inspirere studenter og gjøre læring morsom - samtidig som vi forbereder deg på d'Overbroecks sjette form eller andre ledende private skoler og de beste britiske og internasjonale universitetene.

Hos d'Overbroeck vil du få språkbeherskelse, akademiske ferdigheter og kvalifikasjoner for å lykkes i din fremtidige karriere. Vi tror at faglig dyktighet kan oppnås uten unødvendig formalitet. Her kan du være deg selv, oppdage styrkene dine og utvide horisontene dine. Med vår veiledning vil ditt harde arbeid og besluttsomhet lønne seg.

Du vil oppnå alt dette mens du bor i et av verdens vakreste læringssentre - den historiske byen Oxford. Enten du velger å gå ombord hos oss eller bo hos en av våre vertsfamilier, vil tiden din her være full av latter og inspirasjon. Vi håper du vil besøke oss og lære mer om å bli en del av vårt spesielle samfunn. Hvis du velger d'Overbroeck's, tror vi at du vil finne tiden din med oss både hyggelig og veldig givende.

Ted McGrath

Leder for d'Overbroecks internasjonale skole

126436_ssasaeew.jpg

Hvorfor velge d'Overbroecks internasjonale skole?

For internasjonale studenter gir d'Overbroeck's en unik vei til suksess i deres fremtidige studier og karrierer.

Her er noen grunner til at:

Den perfekte broen

d'Overbroeck's er den perfekte broen til andre ledende skoler i Storbritannia, og setter deg på veien til et topp universitet og givende karriere.

Vakker beliggenhet

Vår beliggenhet i Oxford betyr at du vil bo i et av de mest ønskelige og interessante områdene i England - med nærhet til London.

Små klasser

Klassene har maks 11 elever. Dette gir deg muligheten til å stille spørsmål og få en dypere forståelse av materialet.

Enestående undervisning

Undervisningen ved d'Overbroeck er enestående, og omfatter kritisk tenking, flerfaglige tilnærminger, kreative ferdigheter og bevissthet om globale kontekster. Mange av lærerne har selv studert i utlandet.

Forbedret engelsk

Studentene forbedrer sin akademiske engelsk gjennom studiene så vel som å få viktige studieferdigheter, noe som vil gjøre dem i stand til å lykkes i videre studier.

Utmerkede IGCSE-resultater

d'Overbroeck's er kjent for sine utmerkede IGCSE-resultater - noe som betyr at du vil ha et bredt spekter av alternativer når du går ut av skolen.

Komfortabelt læringsmiljø

Vår separate internasjonale skole betyr at du lærer sammen med elevene på samme trinn, får tillit og deler ideer uten å bekymre deg for frykten for feil.

En full britisk opplevelse

Internasjonale studenter ved d'Overbroeck har muligheter til å blande seg med britiske studenter - gjennom fritidsaktiviteter, klubber og idrett.

Livets opplevelse

For studenter som ønsker å reise hjem for å fullføre skolegangen, er International School en utmerket akademisk og kulturell opplevelse på kort sikt.

Bor i Oxford

Bor og studer i Oxford - den vakre, historiske byen drømmende spir.

d'Overbroecks tilbyr deg sjansen til å studere i et av verdens mest kjente læringssentre.

Oxford er hjem til et av de eldste universitetene i verden og er kjent for sin fantastiske, klassisk inspirerte arkitektur. Høgskolene ved Oxford University stammer fra 1200-tallet - og har hver sin særegne arkitektoniske skjønnhet, kunstneriske skatter og atmosfære.

Å bo i Oxford er en spennende opplevelse, og vi vil hjelpe deg å nyte byen så fullt som mulig. Som student fra d'Overbroeck kan du bla gjennom Oxford's bokhandlere, gallerier, museer og kafékultur - eller dra på tur med oss og flyte nedover elven Cherwell.

Vi oppfordrer deg til å besøke oss og se byen. Vi er sikre på at du vil elske tiden din her!126433_DOverbroecksMarch2018-73.jpg

Kjappe fakta

 • Mange av Oxford 38 høgskoler ble grunnlagt i middelalderen.
 • Matthew Arnold kalte Oxford for "byen med drømmende spir" på grunn av arkitekturen til dens verdensberømte universitetsbygninger.
 • Oxford University har utdannet nesten 30 britiske statsministre samt kjente forfattere som CS Lewis og JRR Tolkien.

En utdanning ved d'Overbroeck

Leksjonene på d'Overbroeck's er vennlige, nysgjerrige, samarbeidsvillige og spesielt designet for deg.

Vår tilnærming til utdanning er spesielt tilpasset behovene til internasjonale studenter. Vi vil oppmuntre deg til å oppdage styrkene dine, utvide horisonten og bygge faglig dyktighet. Du vil lære sentrale ferdigheter som å jobbe i team med mennesker fra hele verden og hvordan du tenker mer kritisk. Du vil få tillit til dine egne ideer og uttrykke dine synspunkter.

Forberedelse til fremtidig studie

På d'Overbroeck's vil du studere for internasjonalt anerkjente undersøkelser kalt IGCSE. Dette er meget høyt ansett kvalifikasjoner i Storbritannia og ombord, og tas av studenter ved mange ledende uavhengige skoler.

Våre kurs forbereder deg til å studere enten A Levels eller International Baccalaureat i sjette form - enten på d'Overbroecks eller en annen topp britisk skole.

En nivåer

Et nivå er fagbaserte kvalifikasjoner som fører til universitets- eller høyere studium. Du kan normalt studere tre eller flere fag på A-nivå over en periode på to år, med en serie eksamener på slutten for å bestemme karakterene dine.

De fleste universitetskurs krever tre A-nivåer på spesifiserte karakterer og spesifikke kombinasjoner av A-nivåer.

Internasjonal Baccalaureat

International Baccalaureate (IB) er en internasjonal kvalifisering som tar sikte på å utvikle nysgjerrige, kunnskapsrike ungdommer.

Studentene studerer seks fag og må studere visse kombinasjoner av fag inkludert matematikk, naturfag, et menneskehet og et språk.

Vår tilnærming involverer

Små klasser (maks. 11)

Små læringsgrupper betyr at hver elev kan bli involvert i diskusjoner.

Diskusjon og tilbakemelding

Du vil få sjansen til å diskutere arbeidet ditt med lærbare lærere i og utenfor timene

Samarbeidslæring

Dette betyr at du ofte vil bli bedt om å jobbe par eller små grupper for å dele ideer og tilnærminger.

Aktiv læring

Vi tror den beste måten å lære er å anvende kunnskapen din - gjennom problemløsing så vel som andre praktiske aktiviteter som gir læring liv.

Frihet til å stille spørsmål og utforske ideer

Ettersom alle er en internasjonal student, kan du være med uten å være redd for å være en ulempe.

uformelle

Vi er mer avslappede enn en tradisjonell skole. Studentene trenger ikke delta i kapell eller ha en formell skoleuniform.

126434_DOverbroecksMarch2018-17.jpg

Utenfor klasserommet

d'Overbroecks handler ikke bare om leksjoner - vi arrangerer også en rekke stimulerende turer, aktiviteter og sosiale arrangementer gjennom året.

Valgfrie utflukter som utfyller den faglige læreplanen, blir ofte arrangert for kvelder og i helgene. Disse inkluderer:

 • Besøk på Oxford teatre, kinoer, gallerier eller museer
 • Konserter og skoleproduksjoner du kan ta del i
 • Besøk til andre byer i Storbritannia
 • Besøk forelesninger ved Oxford University
 • Idrettskamper mot andre skoler
 • En skitur
 • Europeisk skoletur
 • En internasjonal kunstfestival

Studentene blir oppfordret til å ta del i det rike kulturlivet i Oxford, som gir deg muligheten til å bruke engelsk i en rekke virkelige sammenhenger. Fra sportsbegivenheter til litterære festivaler, det er alltid noe som skjer!

Din velvære

Studentenes helse og velferd er alltid vår viktigste prioritering i alt vi gjør.

Å komme til et nytt land er spennende, men kan også være litt skummelt. Det er mange nye mennesker og forskjellige måter å gjøre ting på. D'Overbroeck's er imidlertid et veldig vennlig sted, og vi tror du vil føle deg hjemme ganske raskt.

Bosetter seg på d'Overbroeck's

Helt fra begynnelsen hjelper vi deg å bosette deg i ditt nye hjem. Det er sosiale arrangementer som hjelper deg å bli kjent med andre studenter; vi vil også registrere deg hos en lege og vise deg hvordan du åpner en bankkonto. Det vil alltid være noen å stille spørsmål om og gi støtte om nødvendig. Huslederen din på ombordstigning vil bidra til å sikre at du får venner, spiser ordentlig, sover godt, får trening og koser deg på fritiden. Det er en nestleder som er ansvarlig for Pastoral Care som du kan snakke med med alle bekymringer, og du vil også kunne kontakte familien din ved å bruke Wi-Fi på skolen.

Tar vare på deg

Skolen er godt forberedt på alle medisinske problemer, med en matron og et medisinsk rom der elevene kan få omsorg. Alle studenter kan også få behandling på den lokale legens kirurgi i Oxford. I noen sjeldne tilfeller av alvorlig sykdom, har Oxford noen av de beste sykehusene i verden.

Kommunikasjon

Å snakke med hverandre er en viktig del av livet på d'Overbroeck's. Du vil oppdage at du mottar mye informasjon om hvor godt du gjør det og hvordan du kan forbedre deg. God kommunikasjon mellom elever, lærere og ansatte gjør at alle kan samarbeide og kan jobbe mot sine mål.

Vi vil også sørge for at din forelder eller foresatte holdes informert om fremgangen din, med fem rapporter i året og ytterligere kontakt på telefon eller e-post. Foreldre kan alltid kontakte Ted, lederen for den internasjonale skolen, for å diskutere eventuelle problemer, og kan besøke når de måtte ønske det. Vi håper også de vil kunne delta på noen av skolearrangementene våre - og se deg opptre eller konkurrere!

Steder

Oxford

Address
333 Banbury Road
OX2 7PL Oxford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland