SuperSkilz

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

SuperSkilz: Hvem er vi?

SuperSkilz er en leverandør av online ferdighetstrening. Våre sertifiseringsområder dekker: CompTIA, Microsoft, Cisco, Citrix, EC-Council, EMC2, VMware, Adobe, SAP, og PMI. Sertifiseringskurs fører til jobber i IT-sikkerhet, IT Forensic Investigation, Security Analysis, Database Utvikling, Databaseadministrasjon, Network Engineering, Grafisk design, penetrasjonstesting, datasenter Management, Prosjektledelse, Teknisk Administrasjon, Systems Administration, Microsoft Office-specialisms, IT-ledelse og mer.

Vår misjon er ganske enkel ... å endre livene til vanlige folk ved å hjelpe dem til å få ekstraordinære ferdigheter som gjør dem i stand.

Vi er litt forskjellig fra andre opplæringstilbydere. Vi ser ikke ferdigheter på vanlig måte, men heller som superkrefter som kan forandre livene til ikke bare folk som har dem, men for de rundt dem.

I våre øyne, til en mamma som er valgt forbedre sine ferdigheter for å få en bedre jobb og gi sine barn en bedre livskvalitet er en superhelt. Hun er også en superhelt til hennes barn, familie og venner.

På SuperSkilz gir vi vanlige folk med midler til å bli super.

Så hva venter du på? Få litt SuperSkilz ... forandre livet ditt ... bli en superhelt!

Steder

UK Online

Address
SuperSkilz
133 Houndsditch

EC3A 7BX UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: