ASC International House Language School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ASC International House (IH CSA) ble grunnlagt i 1974 i Genève. Vi er tilknyttet International House World Organisation, et nettverk av 155 språkskoler i 53 land for å tilby høy kvalitet utdanning og personlig service.

I tillegg til språkkurs som tilbys til allmennheten og bedrifter og organisasjoner i regionen, er AUC IH forpliktet til å utdanne barn gjennom Sveits og nabolandet Frankrike.

ASC IH arbeider med mer enn 200 lærere til å hjelpe elevene oppnå de målene de har satt. Vi skulle bli tildelt den første språkskole i vestlige Sveits i 2001 den sveitsiske kvalitet sertifikat Eduqua (fornyet i 2013).

Public Company

ASC IH med 40 års erfaring innen språkopplæring, tilbyr kurs skreddersydd til en lang liste over kunder enda mer krevende enn andre.

Kursene er utviklet etter en omfattende språkrevisjon og en detaljert analyse av kundens behov. Tilsynet i spørsmålet er gratis og uten forpliktelser. Det tillater oss å foreslå en personlig service til hver av våre kunder treningsprogram. Våre kundeansvarlige er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål av administrativ eller undervisning.

General Public

Siden 1974, ASC IH tilbyr språkkurs oppskalere levert av høyt kvalifiserte lærere og har bygget et solid rykte for sine innovative og progressive metoder.

I dag tilbyr vi et bredt spekter av grupper eller individuell undervisning. Valget av språk tilbys inkluderer fransk, engelsk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk, Russisk, kinesisk, arabisk og japansk.

Vår mediesenteret er fullt utstyrt og aktiviteter er overvåket av et fast medlem av vår lærerteam. Det er tilgjengelig gratis til studenter, enten registrert individuelt eller gjennom deres selskap. Vi forbereder også for ulike undersøkelser av offisielle språk.

Barn

ASC IH er forpliktet til utdanning av barn gjennom våre engelskspråklige eller tospråklige skoler som tilbyr et komplett pensum fra grunnskole til pre-universitetet. I tillegg er det aktiviteter ekstra veiledning og sommerleirer som tilbyr reell verdi i utdanning.

Våre internasjonale skoler ligger mellom Genève og Vevey / Montreux og våre sommerleire. Språktreningssentre har også et område i Pays de Gex. Kurs tilpasset støtte, test forberedelse og vår gren pedagogisk rådgivning er tilgjengelig for alle våre studenter og deres foreldre gjennom Sveits.

Steder

Genève

ASC International House

Address
ASC International House 72, rue de Lausanne
CH-1202 Genève, Genève, Sveits
Telefon
+41 22 731 85 20