Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere Geopolitikk?

Ressurs Wars, identitet Konflikter, Disinformation, geostrategiske Rivalries, Global Power Shift og økende antall ikke-statlige aktører, blant annet gjør det vanskelig å analysere moderne internasjonale relasjoner. For å håndtere dette problemet, kan den geopolitiske tilnærmingen være et nyttig verktøy, siden det tar hensyn til de strategiske, historiske, geografiske, kulturelle og økonomiske liv i å tyde kompleksiteten av nåværende og potensielle fremtidige konflikter.

Om GIGS

Geneva Institute of Geopolitiske Studies (GIGS) organiserer Certificate programmer i Geopolitikk og Geoeconomics. Disse studieprogrammene finner sted i Genève. Instituttet driver forskning, gir kompetanse og utgir studier innen geopolitikk. KONSERTER arrangerer konferanser og symposier på ulike geopolitiske og geoeconomic problemer. KONSERTER er en non-profit organisasjon og registrert i Genève foretaksregisteret. KONSERTER er helt uavhengig av politiske, ideologiske og økonomiske organisasjoner.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Geneva Institute of Geopolitical Studies

Hovedmålet med dette studiet er å introdusere de grunnleggende begrepene geopolitikk. ... [+]

Hovedmålet med dette studiet er å introdusere de grunnleggende begrepene geopolitikk. Kurset vedtar en tverrfaglig tilnærming som inkorporerer strategiske, geografiske, historiske, kulturelle og økonomiske dimensjoner for å tilrettelegge for en mer dyptgående forståelse av moderne internasjonale relasjoner. Konferanser vil bli holdt av ledende internasjonale eksperter.

Målgruppen deltakere: Personer som arbeider for internasjonale organisasjoner og offentlige etater, diplomater, studenter, folk som jobber i ulike økonomiske sektorer, og andre interesserte enkeltpersoner.

Datoer: Programmet starter mandag 13. juli og avsluttes fredag ​​17 juli 2015.

Tidsplan: Konferanser finner sted mellom 9-12 AM og 02:00 -5: 24:00. ... [-]

Sveits Geneva
Februar 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk