Maison des Langues

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Genève (UNIGE) ble grunnlagt i 1559 av Jean Calvin og er dedikert til tenkning, undervisning, dialog og forskning. Med 16'500 studenter med mer enn 150 forskjellige nasjonaliteter er det Sveits nest største universitet.UNIGE tilbyr mer enn 500 programmer (inkludert 129 bachelor- og mastergradsprogrammer, 80 doktorgradsprogrammer) og mer enn 300 videreutdanningsprogram som dekker et svært bredt spekter av felt: eksaktvitenskap, medisin, humaniora, samfunnsvitenskap, lov osv. Dens domene ekspertise innen forskning inkluderer biovitenskap (molekylærbiologi, bioinformatikk), fysikk av elementære partikler og astrofysikk. UNIGE er også vertskap og medarbeider for sju Nasjonalt kompetansesenter innen forskning: Grenser i genetikk, MaNEP, PlanetS, SwissMap, Kjemisk biologi, Synaptiske baser av psykiske sykdommer og LIVES- Overkommende sårbarheter i et livsperspektiv.

På samme måte som byen Genève selv, har universitetet et sterkt internasjonalt rykte, både for kvaliteten på sin forskning (den står blant de beste institusjonene blant De europeiske forskningsuniversitetene) og eksepsjonell utdanning. Denne anerkjennelsen er blitt vunnet delvis på grunn av sin sterke bånd til mange nasjonale og internasjonale Genève-baserte organisasjoner, for eksempel Verdens helseorganisasjon, Den internasjonale telekommunikasjonsunionen, Den internasjonale rødekorskomiteen og Den europeiske organisasjonen for kjerneforskning.

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Sommer fransk kurs

Campus Heltidsstudier 3 - 6 uker February 2019 Sveits Geneva

Sommerkurs i fransk og fransktalende kultur [+]

Ligger i det historiske hjertet av Genève, tilbyr de franske sommerkursene ved Universitetet i Genève et spennende sett med 3 og 6 ukers intensiv kurs til studenter fra hele verden og på alle nivåer. Dette er et av de beste voksen franske språk- og kulturprogrammene som er tilgjengelige i Sveits siden 1891.

Sommeren franske kursene er åpne for alle som er minst 17 år gamle.

Klasser foregår hver dag fra mandag til fredag, om morgenen og om ettermiddagen.

PROGRAM

3 ukers kurs

3 separate økter:

- fra 25. juni til 13. juli 2018 / CHF 850.-

- fra 16. juli til 3. august 2018 / CHF 850.-

- fra 6. august til 24. august 2018 / CHF 850.-... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 24 rue du Général-Dufour
1211 Geneva, Geneva, Sveits