Read the Official Description

Universitetet i Genève (UNIGE) ble grunnlagt i 1559 av Jean Calvin og er dedikert til tenkning, undervisning, dialog og forskning. Med 16'500 studenter med mer enn 150 forskjellige nasjonaliteter er det Sveits nest største universitet.UNIGE tilbyr mer enn 500 programmer (inkludert 129 bachelor- og mastergradsprogrammer, 80 doktorgradsprogrammer) og mer enn 300 videreutdanningsprogram som dekker et svært bredt spekter av felt: eksaktvitenskap, medisin, humaniora, samfunnsvitenskap, lov osv. Dens domene ekspertise innen forskning inkluderer biovitenskap (molekylærbiologi, bioinformatikk), fysikk av elementære partikler og astrofysikk. UNIGE er også vertskap og medarbeider for sju Nasjonalt kompetansesenter innen forskning: Grenser i genetikk, MaNEP, PlanetS, SwissMap, Kjemisk biologi, Synaptiske baser av psykiske sykdommer og LIVES- Overkommende sårbarheter i et livsperspektiv.

På samme måte som byen Genève selv, har universitetet et sterkt internasjonalt rykte, både for kvaliteten på sin forskning (den står blant de beste institusjonene blant De europeiske forskningsuniversitetene) og eksepsjonell utdanning. Denne anerkjennelsen er blitt vunnet delvis på grunn av sin sterke bånd til mange nasjonale og internasjonale Genève-baserte organisasjoner, for eksempel Verdens helseorganisasjon, Den internasjonale telekommunikasjonsunionen, Den internasjonale rødekorskomiteen og Den europeiske organisasjonen for kjerneforskning.

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Maison des Langues

Sommerkurs i fransk og fransktalende kultur ... [+]

Ligger i det historiske hjertet av Genève, tilbyr de franske sommerkursene ved Universitetet i Genève et spennende sett med intensiv kurs på 2, 3 og 6 uker til studenter fra hele verden og alle nivåer. Dette er et av de beste voksen franske språk- og kulturprogrammene som er tilgjengelige i Sveits siden 1891.

PROGRAM

2-ukers kurs

- fra 4. til 15. februar 2019

- fra 1 til 12 juli 2019

3 ukers kurs

- fra 15. juli til 2. august 2019

- fra 5. til 23. august 2019

CPU: forberedelse til universitetsstudier

fra 15. juli til 23. august 2019

VALGFRI

Overnatting på Cité Universitaire

Undersøkelse

Kulturelle aktiviteter... [-]

Sveits Geneva
June 2019
Heltid studier
2 - 6 uker
Campus
Les mer på norsk
Address
5 rue de Candolle
1211 Geneva, Geneva, Sveits