Swiss Mode

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Swiss Mode International Fashion Design School ble etablert i 2016. Selv om det er en ganske ung skole, har den klart å komme langt fremover siden den ble grunnlagt. For å komme videre både når det gjelder utdanningskvalitet og kursmangfold.

Swiss Mode gir en perfekt ramme for å inspirere studenter og la kreativiteten deres bli levende mens de nyter en verdenskjent sveitsisk utdanning.

Studentene våre har en fantastisk mulighet til å møte likesinnede jevnaldrende så vel som dyktige lærere for en enestående lærings- og opplæringserfaring innen motedesign.

Våre sertifiserte lærere deler sin kompetanse, erfaring og lidenskap for å hjelpe elevene sine å tilegne seg uunnværlige ferdigheter og øke kreativiteten og stilen deres.

Swiss Mode International Fashion Design School er akkreditert av Pearson og har rett til å levere BTEC Higher Nationals kvalifikasjoner innen kunst og design.

VÃ¥r beliggenhet

Swiss Mode er basert i den pittoreske byen Montreux ved bredden av Genfersjøen (Lac Leman), som er hjemsted for mange internasjonale skoler. Montreux er kjent for sin verdensberømte musikkfestival og har vært et fristed for mange ikoniske mennesker gjennom årene som Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie og Freddie Mercury.

Montreux gir den perfekte innstillingen for å inspirere deg og la kreativiteten komme til live mens du nyter en verdenskjent sveitsisk utdanning. Du får en fantastisk mulighet til å møte likesinnede studenter samt dyktige lærere for enestående læring og opplæringserfaring i Fashion Design i Sveits.

Montreux har en direkte togforbindelse med Milan (3hr Journey) som forenkler tett utveksling med IMBs hovedkvarter i den italienske motehovedstaden. Montreux ligger en halv time fra verdensberømte skisteder i Alpene, 1 time fra Genève og 2,5 timer fra Zürich med tog.

Skolen vår tilbyr studentene en fantastisk mulighet til å studere motedesign i den vakre beliggenhet ved innsjøen Montreux, Sveits, som er hjemsted for mange internasjonale skoler. Montreux er kjent for sin verdensberømte musikkfestival og har vært et fristed for mange ikoniske mennesker gjennom årene.

Syn

Swiss Mode International Fashion Design School ønsker å skape den neste generasjonen av globale motedesignere, som vil følge og gå inn for kjerneverdiene som skolen har innpodet i dem.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - Skole direktør

En utdannet av Gorky School of Design (æresbevisninger) og Moskva International Design School, Natacha har vært regissør for Swiss Mode siden 2016. Etter en vellykket karriere som kunstdirektør tok Natacha et skudd av tro for å komme inn på utdanningsområdet og har aldri sett tilbake.

Mer enn bare en skoledirektør, lærer Natacha og er alltid tilstede for å hjelpe og støtte studenter langs reisen. Hennes kunstneriske og design talenter har, og vil fortsette å inspirere mange.

Steder

Montreux

Address
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Sveits