Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Vi er glade for å tilby deg en fantastisk mulighet til å studere Fashion Design i den vakre Montreux, Sveits.

Å være den offisielle representanten for Instituto di Moda Burgo (IMB) i Sveits, gir oss de samme undervisnings- og treningsteknikkene som har skåret ut IMBs omdømme for de siste 55 årene.

Våre sertifiserte lærere vil dele sin kompetanse, erfaring og lidenskap for å hjelpe deg med å skaffe uunnværlige ferdigheter og øke din egen kreativitet og stil. IMB er stolt av å ha omfattende forbindelser i moteindustrien verden over som vil gjøre det mulig for deg å få privilegert tilgang til mange fremtredende designere og motehus. IMB er utvilsomt døråpningen din til World of Fashion.

Våre klasser er utført på engelsk, men vi er stolte av å være flerspråklige som våre lærere kan snakke en rekke språk, inkludert fransk, italiensk og russisk.

Vår beliggenhet

Swiss Mode er basert i den pittoreske byen Montreux ved bredden av Genfersjøen (Lac Leman), som er hjemsted for mange internasjonale skoler. Montreux er kjent for sin verdensberømte musikkfestival og har vært et fristed for mange ikoniske mennesker gjennom årene som Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie og Freddie Mercury.

Montreux gir den perfekte innstillingen for å inspirere deg og la kreativiteten komme til live mens du nyter en verdenskjent sveitsisk utdanning. Du får en fantastisk mulighet til å møte likesinnede studenter samt dyktige lærere for enestående læring og opplæringserfaring i Fashion Design i Sveits.

Montreux har en direkte togforbindelse med Milano (3-timers reise), noe som muliggjør tette utvekslinger med IMBs hovedkvarter i den italienske mote hovedstaden. Montreux ligger en halv time fra verdensberømte skianlegg i Alpene, 1 time fra Genève og 2,5 timer fra Zürich med tog.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - Skole direktør

En utdannet av Gorky School of Design (æresbevisninger) og Moskva International Design School, Natacha har vært regissør for Swiss Mode siden 2016. Etter en vellykket karriere som kunstdirektør tok Natacha et skudd av tro for å komme inn på utdanningsområdet og har aldri sett tilbake.

Mer enn bare en skoledirektør, lærer Natacha og er alltid tilstede for å hjelpe og støtte studenter langs reisen. Hennes kunstneriske og design talenter har, og vil fortsette å inspirere mange.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Swiss Mode

I Fashion Designer kurset, er du vist hvordan du forener din individuelle fantasi med profesjonelle arbeidsplass krav. Du lærer hvordan du uttrykker et konsept og impleme ... [+]

Kurs - Mote Designer

Swiss Mode ble opprettet med det formål å omdanne sine studenter til individuelle mote skapere med verdifull kunnskap og ferdigheter i hele mote design prosessen.

I Fashion Designer kurset, er du vist hvordan du forener din individuelle fantasi med profesjonelle arbeidsplass krav. Du lærer hvordan du uttrykker et konsept og implementerer det ved å lære om hvert element i moteutformingsprosessen, inkludert materialer, fargesteknikker, produksjon og viktigst hvordan du skal forme en ide slik at den kan bli et realiserbart klærmerke.

Etter at du har gjennomført dette kurset, vil du ha de nødvendige ferdighetene til å fungere som fashion designer.

... [-]

Sveits Montreux
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swiss Mode

Fashion Designer de Luxe kurset er en kombinasjon av våre Fashion Designer og Dressmaker kurs. I dette kurset vil du skaffe kunnskap og ferdigheter i hele Fashion Design- ... [+]

Kurs - Mote Designer de Luxe

Fashion Designer de Luxe kurset er en kombinasjon av våre Fashion Designer og Dressmaker kurs. I dette kurset vil du skaffe kunnskap og ferdigheter i hele Fashion Design-prosessen og få kompetanse innen dressing og dermed gjennomføring av et design i et plagg.

Dette de Luxe kurset gir deg også ekstra timer å realisere

prosjekter og jobber tett med lærerne, så du forlater kurset med utprøvd Fashion Design-kompetanse.

Hovedfagene som omfattes av dette kurset er:

TeoriMønsterfremstillingDress MakingdraperingteknikkerMoteshowMote porteføljeMote skisseFargegjengivelseTilbehørTegningKreativ prosess

timer 2240

Diplom Motedesigner... [-]

Sveits Montreux
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Sveits