Northern Air Training

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En global leverandør av helikopteropplæring

Alt startet som en veldig liten flyeskole med en enkelt Schweizer 300 som bare tilbyr PPL i 2008. Antall studenter vokste, og vi tilbød da modulær CPL og ulike typer karakterer. Vårt konkurransedyktige integrerte CPL-kurs har siden tiltrukket studenter fra alle deler av verden.

Vi utvikler hele tiden vårt eget treningsmateriell for å levere så effektiv opplæring som mulig. Da vi innså at helikopteropplæringen har vært i bakvannet i svært lang tid, bestemte vi oss for å utvikle og tilby bedre kvalitetstrening samt kundetilfredshet. I vårt sinn vil Kvalitet alltid komme før kvantitet. Vi på Northern Air Training forsøker å alltid være i frontlinjen for fremtidig luftfartstrening for helikoptre.

Velkommen til Northern Air Training og vårt team!

Rickard Jansson
Ansvarlig leder
112132_action-air-aircraft-aviation-41174.jpeg

Vår helikopter og simulator

Robinson R44

Vi bruker en av de vanligste helikoptre i verden. Det er en fire sittende trygg og stabil helikopter med en kapasitet som er mye større enn bare trening. Robinson R44 brukes til både politi og militær operasjon i mange land og selvfølgelig for sivile oppdrag over hele verden.

AS355 Full Body Cockpit

I alle fly trening mot en lisens, og selvfølgelig MCC bruker vi vår FNPTII AS355 simulator. Du lærer hvordan du skal bruke et fly i et multi-pilot miljø og det grunnleggende i Instrument Flying. Vi bruker den avanserte AS355 multimotor-simulatoren vil ha en full kropps cockpit og den nyeste programvaren vår. På treningsanlegget i Göteborg.112131_pexels-photo-1686990.jpeg

Steder

Lagre

Address
Säve Flygplatsväg,32
423 73 Lagre, Västra Götalands län, Sverige