Read the Official Description

StockFlightAcad

STOCKHOLM Flight Academy

SFA organisasjon består av meget erfarne og godt kvalifiserte medarbeidere. Senior Management utformes av flere tiår med erfaring i flybransjen. Flertallet av SFA instruktører opprettholde aktiv fly plikt for å holde ferdigheter til å være up-to-date med endringer som gjøres hver dag i luftfartsindustrien.

historie

Stockholm Flight Academy ble grunnlagt av luftfart fagfolk inkludert meget erfarne piloter og andre essensielle personell. SFA startet som et prosjekt i 2015 og Academy offisielt ble en EASA godkjent treningsorganisasjon i 2016 av svenske luftfartsmyndighetene.

SFA ble grunnlagt på stedet for å ha de høyeste nivåene av sikkerhet og pedagogisk kvalitet. SFA ser for seg etableringen av en alvorlig etablering og å kontinuerlig jobbe gradvis mot å øke sikkerheten og kvaliteten på profesjonell pilot trening. SFA er dedikert til gjennomføringen av vår visjon til full utstrekning.

Sikkerhet og kvalitet

Stockholm Flight Academy er grunnlagt på prinsippene om sikkerhet og kvalitet. SFA opprett som sitt primære mål det kontinuerlige arbeidet mot forbedring av en høy standard for sikkerhet. Akademiet mener at disse prinsippene kan alltid bli bedre på, og bør være det primære fokus for alle SFA personell og studenter.

Dette arbeidet gjenspeiles i alle SFA-programmer, og vil bli fulgt tett opp gjennom sikkerhetsstyringssystemet og Compliance Monitoring Program. SFA tror også på likestilling og et godt arbeidsmiljø per skandinaviske standarder og vil håndheve dette i hele trening som en av våre viktigste prinsipper.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Stockholm Flight Academy

Vi har et stort utvalg av ulike opplevelser og som vi tror, ​​er nøkkelen til en vellykket organisasjon. SFA er i dag i hovedsak basert på Västerås lufthavn. Andre treni ... [+]

Vi har et stort utvalg av ulike opplevelser og som vi tror, ​​er nøkkelen til en vellykket organisasjon.

SFA er i dag i hovedsak basert på Västerås lufthavn. Andre treningssentre er Stockholms Arlanda lufthavn.

Vi er glade for å tilby høy standard studentboliger i tilknytning til treningssenteret. Vi kan tilby felles overnatting til fullt møblerte ett-roms leiligheter.

All-inclusive er et vanlig begrep i vår organisasjon. En av våre viktigste prinsipper er å hjelpe studenten med alle nødvendige tiltak utenfor selve treningen. Hvorfor? Slik at studenten kan fokusere på det som virkelig teller: flygetreningen.

Kontakt oss og vi vil gjerne fortelle deg mer om vårt akademi, og hvorfor vi bør være ditt førstevalg.... [-]

Sverige Stockholm
September 2019
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk
Stockholm Västerås Airport
Address
Stockholm Västerås Airport Hässlögatan 2 A Västerås
SE-72131 Stockholm, Stockholm County, Sverige
Nettsted
Telefon
+46 21 80 56 00