Les den offisielle beskrivelsen

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School åpnet i 2007, er et joint venture mellom Le Cordon Bleu International og Dusit International - en av Thailands ledende hotell merkevarer.

Skolen ligger i hjertet av Bangkoks berømte Silom distrikt, ved siden av Dusit Thani Hotel, og lett tilgjengelig ved MRT T-banen eller BTS Skytrain. Skolen er en moderne state-of-the-art anlegget tilbyr alle standard Le Cordon Bleu programmer samt en Professional Thai Cuisine program unik for Le Cordon Bleu Dusit. Alle klasser blir undervist på engelsk og skolen aksepterer både thailandske og internasjonale studenter fra hele verden.

Vurdere å komme til fantastiske Thailand - smilets land - for å oppleve det beste av franske og det beste av Thai kulinariske kunster trening.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Cuisine Kurs gi studentene grunnleggende kulinariske ferdigheter fra bruk av kulinariske utstyr til planlegging og gjennomføring av forseggjorte retter. So ... [+]

Le Cordon Bleu Cuisine Kurs gi studentene grunnleggende kulinariske ferdigheter fra bruk av kulinariske utstyr til planlegging og gjennomføring av forseggjorte retter. Som løpet skrider frem, teknikker er lagdelt over hverandre og blir mer komplisert. Demonstrasjonene blir mer menyen orientert, som omfatter deler av organisasjonen, forberedelse, balanse og timing. Fokuset er på å lære teknikker gjennom de berømte Le Cordon Bleu oppskrifter.

Le Cordon Bleu Basic Cuisine Course åpner døren til opplevelser og tradisjoner i det franske kjøkken. Studentene også lære å bruke og integrere sauser, urter og krydder i sine oppskrifter produserer en rekke smaker som utfyller retter tilberedt.... [-]

Thailand Bangkok
April 2019
Heltid studier
Deltid
3 - 5 måneder
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School er en fransk-Thai joint venture. Vi er den første skolen i det globale nettverket av Le Cordon Bleu skoler som tilbyr en Professional ... [+]

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School er en fransk-Thai joint venture. Vi er den første skolen i det globale nettverket av Le Cordon Bleu skoler som tilbyr en Professional Thai Cooking kurset. Vi er veldig stolte av dette initiativet.

Denne innovative Professional Thai Cooking Kurset er skapt av erfarne thailandske kokker og blir undervist på samme måte som fransk mat: bruker - Watch, Lær og Do-metoden - hvor elevene observere en thailandsk matlaging demonstrasjon av våre dyktige kokker - etterfulgt av hender -på praksis i våre praktiske kjøkken for hver oppskrift.

Kurset gir en omfattende faglig Thai Cuisine pensum med mer enn 200 oppskrifter på tradisjonelle, regionale, kongelige og moderne moderne thailandske retter - med en og annen gjest demonstrasjon av kjente samtids moderne thailandsk mat kokker. Programmet omfatter også opplæring i den delikate kunsten frukt og grønnsaker carving. Våre thailandsk mat klassene omfatter også grunnleggende innledende moduler i restaurant forvaltning emner som er ideelt for de som ønsker å bli en thailandsk mat kokk eller for å åpne en thailandsk restaurant i Thailand eller i utlandet.... [-]

Thailand Bangkok
April 2019
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Pâtisserie Kurs tilbyr en frodig og spennende leksjon tillater elevene å mestre teknikkene klassiske konditori samtidig blir introdusert til alle aspekter ... [+]

Le Cordon Bleu Pâtisserie Kurs tilbyr en frodig og spennende leksjon tillater elevene å mestre teknikkene klassiske konditori samtidig blir introdusert til alle aspekter av kjøkkenet. Studentene gradvis lære å forberede et bredt utvalg av kaker servert i restauranter, Pattisserie butikker og te gjennom de klassiske og moderne fransk desserter, avanserte teknikker i sjokolade og sugarwork.

BASIC konditori

Denne spennende kurset introduserer de ulike kombinasjoner, egenskaper og anvendelser av Pâtisserie som studenter gradvis lærer å forberede et bredt utvalg av kaker, desserter og bakverk.

Studiemoduler: - fransk bakverk vilkår og definisjoner - Grunnleggende dough - Introduksjon til kremer og fyllinger - Tradisjonelle desserter og kaker, klassiske teknikker og grunnleggende dekorasjon - Maskering og glaçage... [-]

Thailand Bangkok
April 2019
Heltid studier
3 - 9 måneder
Campus
Les mer på norsk