Siam Technology College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

History of Siam Technology College

Siam Technology College er en privat utdanningsinstitusjon under Office of Higher Education Commission. Aspirasjon av Siam Technology College er å forvalte utdanning for å skape akademikere både lavere og høyere grad med teorier og praktisk del i varianter områder, ved å gi faglige og profesjonelle ferdigheter for elevene å kunne holde opp tempoet med den raskt endringer av teknologier. Nyutdannede som ble uteksaminert fra Siam Technology College har ønskelige funksjoner som oppfyller arbeidsmarkedet, som kandidatene bruker sin visdom og faglige ferdigheter for å hjelpe landet å utvikle økonomisk og sosial, spesielt i den industrielle tidsalder (industrialisering).

Siam

Som engasjement av Siam Technology College å nærme seg inn i industrialiserte land som Thailand, men det er mangel på kvalifisert personell med kunnskap og ferdigheter som er klar til å drive landet vårt inn i banen som Dr. Narong Mongkhonvanit håpet på. Dr. Narong Mongkhonvanit er en av de epitomes som har engasjement ansvar for sosiale behov som han har forutsett av de ansattes mangel med kvaliteter av industrielle ferdigheter. Så med det engasjement Dr. Narong Mongkhonvanit besluttet å åpne Thailands første private yrkesrettet institusjon for å gitt kunnskap og ferdigheter Industrial Arts i 1965, med navnet "Siam Institution of Technology", som viste omfattende visjoner med besluttsomhet og tar sikte på å gå videre. For mange tiår "Siam Institution of Technology har endret sitt navn til" Siam Technology College (Siam Tech) ", ved å legge Kommersiell avdeling til læreplanen, fra at Siam Technology College (Siam Tech) sto i fremste rekke andre yrkesskolen i Thailand med god utdanning fra første dag inntil i dag. Veksten og engasjement for institusjonen er slik tydelig for ungdom og samfunnet i Thailand til å være leder ikke tilhenger.

Siam

I 2005 er det merket av 40th år ved institusjonen, og det er et nytt skritt for å reise til destinasjonen som ifølge Dr. Narong Mongkhonvanit lovende. Deretter Siam Technology College (Siam Tech) har etablert ny kampanje som heter "Siam Technology College" for å fortsette Dr. Narong Mongkhonvanit forpliktelse om gjengjelde sosiale behov, til laget arbeidsstokken med høyere kvalitet og høyere kvalifikasjoner, ved å tilby en kombinasjon av teoretisk kunnskap og faglige ferdigheter sammen, gjennom måling av praktisk ytelse under gjeldende forhold med moderne teknologi som utviklet seg raskt, og deretter på "Siam Technology College "ble åpnet i 2006. Siam Technology College har områder totalt 816.75 kvadratmeter i tilknytning til "Siam Technology College (Siam Tech), ved å skille mellom to institusjonene forholdsmessig. I det første året av "Siam Technology College", er høydepunktet om videreføring av utdanning for nyutdannede, som ble uteksaminert fra "Siam Technology College (Siam Tech)".

Siam Technology College åpnet bachelorgrad i teknologi og økonomi og administrasjon som støtter alle kursene på Siam Technology College (Siam Tech). Så etter at Siam Technology College utvidet flere majors som trengs av både Thai næringslivet, med fokus på utdanning kontinuitet og likhet for andre studenter som ble uteksaminert fra andre institusjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se BA'er » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

TESOL Sertifikat

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 120 timer June 2018 Thailand Bangkok + 1 fler

Vår online fullt akkreditert TESOL sertifikat er 29 enheter, 120 timer, bare 3000 baht, og er verdt tre studiepoeng mot Bachelor i TESOL grad betyr det validert av Thai Ministry of Education. [+]

TESOL sertifikat

Vår online fullt akkreditert TESOL sertifikat er 29 enheter, 120 timer, bare 3000 baht, og er verdt tre studiepoeng mot Bachelor i TESOL grad betyr det validert av Thai Ministry of Education.

Det første trinnet for å bli tatt på alvor av noen utenlandske skolen er å få en TESOL (Teach engelsk til høyttalere på andre språk) sertifikat. Vi bruker en lærings heter Moodle som lar deg se multi media undervisning og ta online spørrekonkurranser med hver enhet. Når du er ferdig med alle enhetene vil du motta en TESOL sertifikat fra Siam Technology College.

SØK NÅ

Den 29-enhet Kurset inneholder alt du trenger for å være forberedt på å undervise i engelsk. Nyttige videoer av TESOL og ESL klasserom gjøre dette mer enn en typisk online kurs.... [-]