Les den offisielle beskrivelsen

Profesjonell kokk

Akkreditert av Thai Ministry of Education

Vi er i Bangkok, hovedstaden for thailandsk kulinarisk matlaging og hjemmet til verdensberømte thailandske retter. Hvem vil vite Thai matlaging bedre enn vår Thai Culinary School i Bangkok, og hvor vil du gå til riktig lære Thai matlaging? Vi er en profesjonell Thai Cooking Class i Bangkok. Kom og lær oss med autentisk Thai, Pan-asiatisk og vestlig matlaging med ferske ingredienser og profesjonelle oppskrifter på engelsk.

Denne Bangkok Chef School og dets instruktører er viet til å hjelpe hver kok student å oppnå de høyeste kulinariske ferdigheter som er mulig. All opplæring er utformet for å skape en vellykket arbeidsetikk og å utvikle tillit til å jobbe i et kommersielt kjøkken. Profesjonell kokkutdanning i Bangkok består av klasseromsarbeid, intensiv fritidstrening og valgfrie praktikplasser på thailandske hoteller / feriesteder.

Det legges vekt på å oppnå autentiske smaker og aromaer sammen med profesjonell presentasjon. Alle rettene må smake riktig, lukt høyre og se til høyre. Dette er vår GARANTI til deg!

Lær thai

Den beste delen er i Bangkok, du kan lære enten thailandsk matlaging, pan-asiatisk matlaging, eller vestlig matlaging. Det thailandske matlagingsprogrammet er 6 uker og akkreditert av Thai Ministry of Education. Pan-asiatiske og vestlige matlagingsprogrammer er både 7 uker, intensive og profesjonelle. Lær hvordan du behersker thailandske, kinesiske, japanske og vestlige profesjonelle retter. Lær alt om Forretter, Supper, Salater, Curry Pastes, Stir Fries, Steamed, Grillet, Dypfryst, desserter, urte drikker, gatemat, ... ELLER lære det grunnleggende av vestlig matlaging i vår vestlige grunnleggende kulinariske kurs.

Kom og lær med oss. Tre store treningsprogrammer er tilgjengelige:

  1. KULTURLÆGGING - Lær pan-asiatisk mat eller vestlig matlaging, grunnleggende kulinarisk trening, arbeid på hotell / resort som betalt intern, og la oss hjelpe deg med å finne en god betalende jobb på et cruiseskip eller i en F
  2. PROFESSIONAL THAI CULINARY TRAINING-Lær 80 profesjonelle thailandske retter grundig over 6 uker med intensiv matlaging, matlaging og matlaging.
  3. Utvekslingsstudent - Kom til Thailand, lær thailandsk mat og kultur, motta høyskolepoeng. Overnattingssteder inkludert i dette programmet.
  4. GRUNNLEGGENDE KUNSKAPSFARING - Lær viktige grunnleggende kulinariske ferdigheter som knivkompetanse, HACCP-trening, matkostnad, målinger, ... i 2 intensive uker.

VÅRT OPPDRAG

Thai Chef School er forpliktet til å lette studentopplæring og karriereutvikling. Vi streber etter å gi et profesjonelt og dynamisk læringsmiljø, samtidig som studentene får muligheten til å bli morgendagens kulinariske ledere. Vårt mål er å hjelpe mat og drikkearbeidere i å forfølge sine kulinariske drømmer ved å tilby akkreditert karriereopplæring sammen med stillingshjelp.

Vår skole campus er i Bangkok, den kulturelle og kulinariske hovedstaden i Thailand. Å være rangert # 6 i verdens popularitet, er Thai Cuisine kjent for sin smak og helse aspekter. Vi vet hvor gode thailandske retter skal smake, for vi er lokalisert i Thailand. Vi lærer autentisk thailandsk matlaging, ikke fusjon. Og for de som er interessert i å lære vestlig (europeisk) matlaging, ikke et problem. Bare bli med på vår vestlige grunnleggende kulinske kurs. Vårt campus ligger beleilig til rett ved Sukhumvit Road, 2 kvartaler fra BTS On Nut, rett under Tom N Toms Coffee Shop i Phyll Community Center. Klasser gjennomføres i nye profesjonelle klasserom av engelsktalende thailandske kokker.

VÅRE CHEFS:

Skole kokker er høyt trente engelsktalende thailandske statsborgere. Alle har erfaring med å jobbe i thailandske og vestlige restauranter lokalt og internasjonalt og har hatt mange års erfaring med matlaging på ulike skoler.

VÅRE MÅL:

Vårt grunnmål er å lære studenter autentisk smake på thailandske og vestlige retter, samtidig som vi setter opp et arbeidsmessig og faglig kompetanse i våre kandidater. Vi abonnerer på ideen om at man lærer best ved å gjøre; derfor er klassene helt praktiske. Og dette er akkurat hva våre studenter gjør - de lager mat, lagde mat og lage mat. Instruktører demonstrerer hvordan du lager en matrett, og elevene trener til riktig smak oppnås. Vi lager nybegynnere i kokker, kokker inn kokker og kokker i Thai kulinariske kokker. Vil du lære og ha det gøy? Kom med oss ​​her i eksotisk Bangkok. Læring aldri smakt så bra!

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Thai Chef School

For de som ønsker å lære grunnleggende kulinariske ferdigheter og de mest populære Thai, kinesisk, japansk, vietnamesisk og koreansk mat. Og for de som ønsker å gjøre et ... [+]

Profesjonell - Intensiv - Autentisk

Lisensiert av Thai Ministry of Education

Studie 6 uker eller 6 måneder

For de som ønsker å lære grunnleggende kulinariske ferdigheter og de mest populære Thai, kinesisk, japansk, vietnamesisk og koreansk mat.

Internships

Dette intensive 6-ukers treningsprogrammet er utviklet for å introdusere både thailandske og internasjonale studenter til grunnleggende kulinariske ferdigheter og å lære studentene de mest populære Thai, kinesisk, japansk, vietnamesisk og koreansk mat. Dette kurset læres hovedsakelig på engelsk. Etter eksamen kan studentene velge å jobbe som praktikanter på et feriested / hotell i opptil 4,5 måneder. Dette er en betalt praktik. Praktik er ikke obligatorisk. Arbeidsplasseringshjelp tilbys gratis for studenter som har fullført dette kurset. Klassene er små, og mye personlig oppmerksomhet er tilgjengelig.... [-]

Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
Thai Chef School

Thai Chef School 's Pastry ... [+]

Grunnleggende om brødfremstilling, fransk bakverk, kakeforberedelse

Thai Chef School 's Pastry

Bli med oss i Bangkok for å lære det grunnleggende om brødfremstilling, fransk bakverk, kakeforberedelse

Undersøk 5 uker og lær grunnleggende om bakverk

Klassiske desserterModerne bakverksteknikkerBrød, deig og pizzaArbeider med sjokoladeKakedekorasjon med både sjokolade og smørkrem

Crazy om vakre makaroner, sitronterter, mørk sjokolade tårn, tiramisu, sjokolade trøfler? Vil du lære å lage perfekte pizza skorper - både tykk og tynn? Hva med dansk, croissanter og spesialbrød? Alle disse og mer kan læres i våre 5 uker bakverk

Kursopplæringsplan (mandag-fredag)PASTRY (modul 1):Uke 1-PASTRY, SWEETSChoux bakverk Krem bolleChocolate eclairsCarmelized chouxSitron Marengs PieeplesmulerFrukt tartletVaniljesaus New York cheesecakeKanelkakerCreme bruleeFrosset vaniljesuffelCrepe souffleFruktsalatParis-Brest (choux fylt med praline krem)Marveilleux (sjokoladePæreEksotisk fruktrulleSvamp kakeMango panna cottaKaffekakeUke 2-AVANSERT PASTRYjordbær kake Opera kakeKaramellmousse kakeSmørkakerMango mousse kakemacaronstiramisuLayered vanilje krem bakverk (Millefeuille)GenoiseKakao svamp kakeUke 3-sjokoladekakerSjokolade trøflerKaramell trøflerKokosnøtt trøflerSjokoladekake med kirsebær og kremTrio sjokoladekakeSjokoladefondantSjokolade browniesSacher kake SjokoladesuffelKaramell / sjokoladekake SjokoladekjeksSjokolade sandroserHvit sjokolade bringebær kakeVarm sjokoladekakeBAKERY (Modul 2):Uke 4-BAKERIHvit smørbrød fransk brødbagelscroissanterPuff bakverkTynn epletertPizza skorpe (tykk og tynn)pretzels MelkbrødbriocheFruktkakeFrukttauKongekakeApple omsetningPalmierTatin tertefinans~~POS=TRUNCBakt ost tartmarengsmuffinsRundstykkerUke 5-BAKERI Flerkornig brødHelkornbrødTradisjonell baguettedanske bakevarerTropezienne tartJapansk ostekakeFormkakeKouign Amann Wiensk brøddonutsMadeleinePita brødRundstykkerBurger bollerSpice kakeKanelbollerRum babaApple beignetsTilleggsinformasjon... [-]
Thailand Bangkok
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
Thai Chef School

For de som ønsker å lære grunnleggende kulinariske ferdigheter, vestlige matlagingsteknikker, sauser og vestlige retter og å gjøre et internship i Thailand i 6 måneder. ... [+]

Profesjonell - Intensiv - Autentisk

Akkreditert av Thai Ministry of Education

Studer 6 uker eller 6 måneder

For de som ønsker å lære grunnleggende kulinariske ferdigheter, vestlige matlagingsteknikker, sauser og vestlige retter

INTERNSHIPS, UTBILDNING VISA

Dette intensive 6-ukers kurset er designet for å introdusere både thailandske og internasjonale studenter til grunnleggende kulinariske ferdigheter, teknikker og fransk, italiensk, amerikansk og spansk mat. Klasser utføres hovedsakelig på engelsk. Etter eksamen kan studentene velge å jobbe som praktikanter på et feriested / hotell i opptil 4,5 måneder. Dette er en betalt praktik vanligvis med gratis overnatting og spiser. Praktik er ikke obligatorisk. Arbeidsplasseringshjelp tilbys gratis for studenter som har fullført dette kurset. Klassene er små, og mye personlig oppmerksomhet er tilgjengelig.... [-]

Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk