Anomalia - Professional Training in 3D Animation

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Anomalia er en profesjonell opplæring i animasjon, som gir unge kunstnere og fagfolk som arbeider siden 2008 som en eksklusiv mulighet til å oppgradere sine kunstneriske og teknologiske ferdigheter i er av moderne animasjon film og kunst.

Anomalia arrangerer de beste profesjonelle kunstnere fra industrien og studioer som PIXAR, Valve, Aardman Animasjoner, Blue Sky Studios og andre Hvert år holder vi en rekke high-end animasjon (PC-basert) kurs for å støtte kunstnere og fagfolk i deres kamp å stadig vokse i en vanskelig og utfordrende animasjon industrien. Animasjon er vanskelig. For å overleve som animatør i en svært utfordrende global industri, må man alltid vokse og bli bedre.

Vi tilbyr en slik intensiv og dedikert mulighet til å ta lange skritt fremover for animatører fra industrien eller aspirerende junior animatører, men i kortere tid enn andre midler tilgjengelig (for eksempel selvstudier, læring på et reelt prosjekt, online skolegang, klassiske studieprogrammene) . Hvorfor vi hjelpe deg videre raskere? Fordi vår innstilling er et isolert, vakkert sted, inspirerer folk, er dedikert og svært intense, bare tid for animasjon og moro. Og de beste animatører gjerne komme årlig for å oppleve det og hjelpe animatører også.

Kom og bli med oss, og de beste profesjonelle animatører vil hjelpe deg å øke din karriere. Jobb hardt og studere mens du nyter herlig sommer med likesinnede mennesker og toppartister fra de beste studioene i verden. Det er ingen andre steder som Litomysl. Det er ingen andre program som Anomalia.

Anomalia er i topp 20 internasjonale animasjons skoler ved Animasjon Karriere Review.

VÅR VISJON

Boost karrieren til unge talenter og fagfolk i animasjonen bransjen gjennom oppgradere sine kunstneriske og teknologiske ferdigheter i er av moderne animasjon film og kunst.

Anomalia HISTORIE

2008

Produksjon av animerte prosjekter med en president i franske produsentene Christian Davin (FR) og en dyktig produsent Mike Robinson (UK) Kreativ produksjon med Isaac Kerlow, lang tid direktør ved Disney Character Animation Masterclass med Kyle Balda fra PIXAR

2009

Forteller med Isaac Kerlow fra Disney Making of Animerte Prosjekter presentasjoner av 5 studios fra Danmark, Polen, Frankrike, Tsjekkia

2010

3D Character animasjon kurs med Dripha Benseghir (Les Gobelins), Andy Schmidt (PIXAR), Rich Quade (PIXAR) Programmering i Maya kurs med Aaron Walsman (Blue Sky) Produksjons Practices kurs med BZ Petroff (Lucasarts)

2011

3D Character animasjon med Michelle Meeker (Animation Mentor), Andy Schmidt (PIXAR), Rich Quade (PIXAR) Tips og triks for animatører med Keith Lango (ventil) Tilknyttet utstyr til en spillefilm med Victor Vinyals (Aardman Animasjoner)

2012

3D Character animasjon med Keith Lango (VALVE), Matt Majers (PIXAR), Royce Wesley (PIXAR) Character design for 3D Film med Jonny Duddle (Aardman Animasjoner) Studio Pipeline med Kay Delventhal Pantomime for Animatører kurs med Robert Bennett (Les Gobelins) Animere en kortfilm I. med Kenny Roy (Acronyx, Animation Mentor)

2013

3D Character animasjon med Keith Lango (VALVE), Andy Schmidt (PIXAR), Rich Quade (PIXAR) Avansert Cartoon Rigging med Josh Carey (REEL FX) Forteller med Isaac Kerlow (tidligere Disney) Animere en kortfilm II. Med Anthony Wong (PIXAR)

2014

Arbeidsflyt og personlig forbedring med Mike Belzer (VALVE) Klarhet i Animasjon med Neil Helm (PIXAR) High-End polske og detaljer med Jason Schleifer (Dreamworks) Animere en kortfilm III. Med Keith Lango (VALVE)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Sommeren aktivitetsprogram

Campus Heltidsstudier 10 - 40 dager July 2019 Tsjekkia Prague

Anomalia er en profesjonell opplæring i 3D-animasjon, som gir unge kunstnere og fagfolk som arbeider siden 2010 som en eksklusiv mulighet til å oppgradere sine kunstneriske og teknologiske ferdigheter i er av moderne animasjon film og kunst. Programmet er arrangert av de beste profesjonelle kunstnere fra industrien og studioer som PIXAR, Valve, Aardman Animasjoner, Blue Sky Studios og andre. [+]

SØK NÅ

Anomalia program skaper en fokusert miljø for utvikling av ferdigheter som trengs i animasjonsprosjekter under veiledning av en erfaren mentorer. Men nøkkelen til suksess for moderne animasjonsprosjekter er ikke bare i å ha kunnskap om prinsipper og metoder, men også å vite hvordan man skal arbeide i et team. Anomalia tar sikte på å gi en slik bonus mulighet for teamarbeid blant deltakerne.

Hvert kurs av programmet kan tas separat.

Vær oppmerksom på at kursene er primært rettet mot middels til avanserte animasjons artister!

Bli med vårt program på www.anomalia.eu

Kurs 1: Animate for spill med Kenny Roy (Acronyx)

Å bli en godt avrundet animatør i 2016 betyr ikke være redd for å gå inn i spill - det vokser raskere enn noen annen industri! La oss ta det første skrittet sammen. Som en ekstra ekstra fordel, vil eksemplene du animere fra dette kurset skal integreres brukes i en 100% non-profit spill til fordel for veldedighet GameChanger, en organisasjon som gir økonomisk og følelsesmessig støtte til barn med livstruende sykdommer og deres familier. Finn ut mer på GameChangerCharity.org. ... [-]