European Centre for Career Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

European Centre for Career Education gir praktisk utdanning i form av unike sommerprogrammer innen juridikk, internasjonal virksomhet og arkitektur. ECCE har to hovedmål, utdanne unge og talentfulle studenter om hvordan den profesjonelle verden virkelig fungerer og samtidig generere forretningsmuligheter for de selskapene vi samarbeider med.

ECCEs sommerprogrammer passer for universitetsstudenter og nyutdannede som ønsker å utvide kunnskapen sin og få mer erfaring før de starter karrieren.

Programmet dreier seg om to kjerneaspekter:

- Tre ukers intensive karrierefokuserte kurs og mentorskap av relevante og vellykkede bransjeledere, supplert med
- Fire ukers lange praksisplasser i et selskap innen ditt felt i mange store europeiske byer.

Sommerprogrammer

ECCEDU ble opprettet for å gi en langsiktig løsning på de altfor teoretiske tendensene ved universitetsutdanning og karriererådgivning. Vi bygger gapet mellom studentenes faglige kunnskaper og erfaring fra det virkelige liv, og bygger videre på det teoretiske fotfeste universitetene gir.

Vi tror at kombinasjonen av teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter er en essensiell forutsetning for at studentene skal få suksess på deres fremtidige felt. Våre to måneder lange sommerprogrammer er fokusert på jus, internasjonal virksomhet og arkitektur. Programmene består av tre ukers intensive praktiske kurs og fire uker internship i et av de 250 internasjonale selskapene rundt Schengen-området.

De siste årene har ECCE-sommerprogrammet i juss blitt det største juridiske utdanningsprosjektet mellom Europa og Kina. I 2019 mottok vi mer enn 650 søknader fra 50 land over hele verden og ønsket velkommen til rundt 200 studenter som ble tatt opp i studiet, og tilbrakte en vakker og meningsfull sommer i Praha.

Forelesninger og forelesere

Når vi designer og organiserer programmene, følger vi alltid to kjerneverdier - Opplevelse og inspirasjon. Hver sommer, i tre uker, lærer vi studentene våre 30 praktiske emner som sjelden kommer til akademiske læreplaner. Disse 30 emnene er valgt veldig nøye for å sikre at de forblir relevante og dekkes av 30 forskjellige aktive fagpersoner som regnes som eksperter på sine felt. Blant foredragsholderne våre er Radek Špicar (president, Aspen Institute), Leoš Dvořák (leder av digitalisering, Valeo), Václav Nekvapil (administrerende partner, CEC Government Relations), Klára Sommerová (medstifter og leder, (S) právně), Miroslav Černý (koordinator for avdeling for åndsverk, ŠKODA AUTO, as), Petra Hrušková (sjef, Global TA Operations at Red Hat), Pavlína Louženská (strategi for virksomhet og innovasjon, 2FRESH Praha) og mange andre.

Internships av ECCE

ECCEDU-programmer handler ikke bare om å tilbringe tid i klasserommet; ganske motsatt. Etter tre ukers intensive praktiske kurs får studentene våre en endring i å bruke og forbedre deres frisk-ervervede kunnskaper ved å gå på en fire ukers lang praksisplass i et av de beste selskapene som opererer i deres sektor.
Vi samarbeider med selskaper som Siemens, UniCredit Bank, Lego, Coca-Cola; advokatfirmaer som DLA Piper, Clifford Chance, Linklaters; og studioer som Jestico, Whiles Architecture og Chapman Taylor Architects, så vel som mange andre, for å gi verdifulle opplevelser, ferdigheter og kunnskap.

Alle våre partnere er godt klar over det enorme gapet mellom tradisjonell utdanning og situasjoner i det virkelige liv; derfor ble de gjerne enige om å delta i å forberede studentene våre til å bli vellykkede fremtidige ledere og anerkjente eksperter på sine respektive felt.

Stor mottakelse og eksamen

Tradisjonelt åpner sommerprogrammene våre med en velkommen galakveld for ECCEDU-studenter. Denne begivenheten gir en mulighet til å møte inspirerende mennesker, som grunnleggere, advokater og bedriftsledere, og også møte andre ECCEDU-studenter.
I løpet av forelesningsperioden for programmet arrangerer våre ansatte ulike teambuilding-arrangementer for studenter å delta i ulike fritidsaktiviteter og introdusere dem for European Culture. Vi arrangerer rømming og laserspill, eller går på sightseeing i Praha for å oppdage tradisjonelle produkter og handle suvenirer. Turer rundt i Tsjekkia og utlandet er også organisert: Tidligere har studenter dratt til Český Krumlov, Kutná Hora, Wien og Berlin.

Et ECCEDU-sertifikat blir gitt ved slutten av hvert program under en uformell prisutdeling, vanligvis i form av en grillfest om kvelden. I tillegg tildeler praksisplasserbedriftene anbefalingsbrev eller praksisbrev.

Steder

Praha

Address
Praha, Praha, Tsjekkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss