European Centre for Career Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

European Centre for Career Education gir praktisk utdanning i form av unike sommerprogrammer innen juridikk, internasjonal virksomhet og arkitektur. ECCE har to hovedmål, utdanne unge og talentfulle studenter om hvordan den profesjonelle verden virkelig fungerer og samtidig generere forretningsmuligheter for de selskapene vi samarbeider med.

Den teoretiske grunnlaget for programmene er dekket av forelesninger gitt av eksperter på det valgte feltet. Den praktiske erfaringen er oppnådd av en internship i et av de kjente selskapene som Siemens, Unicredit, Huawei, T-Mobile, DLA Piper eller Lego. , skjer i Praha, så vel som andre byer rundt om i verden. ECCEs sommerprogrammer er egnet for studenter og studenter som ønsker å utvide sin kunnskap og få mer erfaring før de starter karrieren.

Sommerprogrammer

ECCE ble etablert for å gi en langsiktig løsning for utilstrekkelig praksis for foreldede utdanningssystemer og karrierehøring uten praktisk grunnlag. Vi brøler den akademiske kunnskapen med virkelighetsopplevelsen sammen med takknemligheten til de teoretiske fotgjengeruniversitetene. Vi tror at kombinasjonen av teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter er en viktig forutsetning for at elevene skal lykkes i sine fremtidige felt. Våre to måneder lange sommerprogrammer er fokusert på lov, internasjonal virksomhet og arkitektur. Programmene består av tre uker med intensive praktiske kurs og fire uker med internship i et av de 250 internasjonale selskapene rundt Schengenområdet.

I de senere år har ECCE-sommerprogrammet i lov blitt det største juridiske læringsprosjektet mellom Europa og Kina. I 2018 mottok vi mer enn 650 søknader fra 50 land over hele verden og ønsket velkommen 200 studenter som ble akseptert i programmet, tilbringe en vakker sommer i Praha. På grunn av den løpende suksessen planlegger ECCE å utvide sine programmer til andre regioner med to nye steder som åpnes i New York og Warszawa i 2019.

Forelesninger og praksisplasser

Hver sommer underviser vi våre studenter 30 samtidige praktiske emner om tre uker om aktuelle problemstillinger som overveiende ikke er inkludert i faglige læreplaner. Alle emner blir forelagt av 30 forskjellige høyttalere som regnes som eksperter og fagpersoner innen deres respektive fagområder. Blant våre høyttalere er det navn som Padden Guy Murphy (Global Policy Manager)

Internships av ECCE

ECCE-programmer handler ikke bare om å tilbringe tid i klasserommet. Etter tre uker med intensive praktiske kurs får studentene en sjanse til å bruke og forbedre deres nyoppkjøpte kunnskaper i et ekte arbeidsmiljø ved å ha en fire ukers internship hos et av de øverste nivåer som opererer i sin sektor.

Vi kan stole på selskaper som Siemens, UniCredit Bank, T-Mobile, Lego eller advokatfirmaer som DLA Piper, Clifford Chance, Allen

Alle våre partnere er godt klar over det store gapet mellom tradisjonell utdanning og virkelige situasjoner; derfor ble de gjerne enige om å samarbeide med ECCE for å bygge bro over det gapet og å delta i å forberede våre studenter til å bli vellykkede fremtidige ledere og anerkjente eksperter på sine respektive fagområder.

OBOR Professional Training Program (nytt prosjekt)

Det profesjonelle treningsprogrammet fokuserer på å hjelpe elite unge kinesiske advokater til å oppnå verdifull erfaring og global forretningspraksis fra det europeiske juridiske miljøet og gi dem muligheten til å være en del av et juridisk team i ledende europeiske advokatfirmaer. Prioritering av dette programmet er å bygge relasjoner mellom europeiske og kinesiske advokatfirmaer, som deretter kan brukes av våre partnere for å utvide deres tilkoblings- og henvisningsnettverk, samt å etablere et tillitsfullt og gjensidig fordelaktig samarbeid som varer lenge . Sammen vil de kunne lære av de divergerende arbeidsmiljøene og kulturer, samt hjelpe hverandre å forstå forskjellene mellom dem.

Programmet er delt inn i to deler og tar totalt fem til åtte uker. Det starter i Kina den første uken med tvisteløsningstrening organisert av Det internasjonale handelskammeret, og fulgte deretter i Europa av skreddersydde designforedrag om spesifikke juridiske emner organisert av ECCE. Hovedkomponenten i programmet er internship hos ledende europeiske advokatfirmaer.

Kinesisk fellesskapsbyggingspartnerskap

ECCE har et solid fotfeste, ikke bare i high-end juridisk sektor, men også forbindelser med boutique advokatfirmaer i ulike jurisdiksjoner. Derfor er vi i stand til å gi våre partnere bistand på en global standard og en spesialitet innen det kinesiske markedet også. Vi lærer om våre partners spesialiteter i dybden og kjenner deres virksomheter godt. Ved å introdusere og arrangere møter for våre kinesiske partnere med advokatfirmaene i EU, kan våre partnere utvide sitt nettverk, få merkevarebevisstheten effektivt og utvikle sin virksomhet direkte i det aktuelle området på internasjonalt nivå.

Hovedprioriteten i det kinesiske partnerskapsprosjektet er å bygge opp et sterkt samfunn. Dette vil hjelpe våre partnere med sin vekst i virksomheten, spesielt ved å introdusere og forbinde dem
til de mest vellykkede bedrifter og gründere fra ulike regioner og sektorer. Ved å være en del av dette fellesskapet, gir dette dem en sjanse til å møte og diskutere et potensielt, gjensidig fordelaktig samarbeid.

For våre partnere er vi ikke bare "på papiret", men vi er klare til å hjelpe dem når som helst.

Offisielt lanseres i Shenzhen i våren 2019.

Steder

Praha

Address
Praha, Praha, Tsjekkia