Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

  • 18 kurs
  • 40 nasjonaliteter
  • 5 universiteter
  • 10 forretningshøyttalere
  • 150 studenter

Hvem kan søke?

European Summer School er tilgjengelig for både studenter og unge fagfolk.

Krav:

  • minimum 18 år
  • Minst B1 - B2 nivå av kommunikative engelsk språk
  • For de fleste kursene er egen bærbar PC nødvendig

Hvor er det?

European Summer School finner sted i Praha, både den moderne og historiske hovedstaden i Tsjekkia.

Praha er en av de fem mest besøkte byene i Europa, og beliggenheten i sentrum av Europa gjør det enkelt å reise til andre populære destinasjoner som Wien, Berlin eller Budapest.

For mer informasjon, besøk stedssiden.

Hvordan registrerer du?

Bestill ditt sted i et av våre kurs ved hjelp av det enkle online registreringsskjemaet.

Registrer deg nå

Registreringen er ikke bindende, og den må bekreftes av en påfølgende, full søknad.

Ved spørsmål, kontakt oss.

Hvor skal du bo?

For våre studenter tilbyr vi praktisk innkvartering i det nylig rekonstruerte Botic Student House. Det tilbyr koselige og moderne dobbeltrom til billige priser, med start på 15 € per person per natt.

Reisen fra overnatting til sentrum og kursstedet tar ca 20 minutter.

Hva er prisen?

Den grunnleggende kostnaden for to ukers kurs er 750 € inkludert søknadsavgift og nødvendige studiemateriell. Kursgebyret inkluderer ikke overnatting, mat, transport, forsikring, aktiviteter eller personlige utgifter.

Når er det?

European Summer School finner sted i tre dager:

TERM 1: 16/7 - 27/7
TERM 2: 30/7 - 10/8
TERM 3: 13/8 - 24/8

Kursene foregår hver dag fra mandag til fredag mellom kl. 09.00 og 15.00.

Hva om fri tid?

Du kan forvente mange underholdende sosiale aktiviteter organisert for deg og dine nye internasjonale skolekammerater. Mange av dem tilbys gratis, noen krever gebyr (for eksempel turer utenfor byen, innganger til landemerker eller idrettsanlegg, etc.).

Du finner mer informasjon på vår aktivitetsside. Besøk også videoseksjonen der du kan se aktiviteter fra tidligere år.

Er det internasjonalt?

Ja, det er det! Det siste årets sommerskole ble deltatt av studenter fra 40 land og det fant sted både i Tsjekkia og Kroatia. Hovedspråket i kurs, kommunikasjon og sosiale aktiviteter er engelsk.

Jeg har spørsmål

Hvis du er interessert i å finne ut mer, vennligst besøk vår FAQ side eller kontakt oss! For referanser fra våre tidligere studenter, besøk testimonialsiden.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

European Summer School

I dette kurset lærer du alle nødvendige metoder, prinsipper, tilnærminger og verktøy, for å bli en vellykket leder av en bedrift eller et lite lag ... [+]

I dette kurset lærer du alle nødvendige metoder, prinsipper, tilnærminger og verktøy, for å bli en vellykket leder av en bedrift eller et lite lag. Du vil imidlertid ikke bare finne ut om teoretiske aspekter ved å være en leder, men du vil også forbedre mange praktiske ferdigheter som planlegging, organisering, ledelse, kontroll, analytisk tenkning, beslutningstaking, strategiutvikling og implementering, menneskelig ressurser og mer.

Beskrivelse

Bedriftsledelse vil konsentrere seg om å drive en liten bedrift. Mens forretningsteorier og casestudier vil bli brukt, vil flertallet av dette kurset være et ekte workshop hvor studenten skal lære virkelige applikasjoner om hvordan man skal håndtere en liten bedrift. Real-life problemer av økonomi, skatter, ansatte og ansatte, markedsføring, leverandører, lager, ops og kvalitetskontroll vil bli brukt for å gi så realistisk utsikt som mulig for studentene å komme inn i næringslivet.... [-]

Tsjekkia Prague
August 2019
Engelsk
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk
European Summer School

I dette kurset lærer du hva som trengs for å bli en effektiv leder av et lag eller et selskap. Du vil finne ut hvordan du effektivt kommuniserer og motiverer lagkameraten ... [+]

I dette kurset lærer du hva som trengs for å bli en effektiv leder av et lag eller et selskap. Du vil finne ut hvordan du effektivt kommuniserer og motiverer lagkameratene dine, hvordan man styrer prosjektene og gjør andre engasjert. Du vil lære hvordan ledelsen fungerer både teoretisk og praktisk. Dette kurset vil sikkert være en utfordring, da du vil utnytte alle dine personlige ferdigheter, styrker og kvaliteter!

Beskrivelse

Ledelse er ikke universelt per definisjon. Måten vi leder og styrer, er avhengig av hvem vi er, fra hvilket land vi kommer fra, måten vi ble utdannet og oppvokst av våre foreldre, i hvilket firma eller næringsliv vi jobber med og så videre.

Faktisk kan lederadferd oppdeles på flere nivåer:... [-]

Tsjekkia Prague
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk
European Summer School

I dette kurset lærer du alt du trenger for å bli en aspirerende grafisk designer. ... [+]

I dette kurset lærer du alt du trenger for å bli en aspirerende grafisk designer. Du lærer hvordan du skisserer og forbereder prosjektet, hvordan du gjør det til virkelighet ved hjelp av moderne programvare og maskinvareverktøy, og hvordan du redigerer det til en endelig versjon. Du vil også få kunnskap om aktuelle trender og populære metoder i grafisk design og presentasjon.

Beskrivelse

Grafisk design kurs bør håndtere de vanligste temaene i den mest kommersielle sfære av reklame og grafisk design grenen. Forhåpentligvis vil elevene lære å roke til ulike forespørsler i grafisk design og hvordan man skal lykkes med visuell kommunikasjon.

ferdigheter

Å være oppdatert... [-]

Tsjekkia Prague
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk
European Summer School

Det er mange grunner til at noen bestemmer seg for å starte sin egen virksomhet - de kan være en født entreprenør, og hodet svømmer med forretningsidéer, eller de må kans ... [+]

Det er mange grunner til at noen bestemmer seg for å starte sin egen virksomhet - de kan være en født entreprenør, og hodet svømmer med forretningsidéer, eller de må kanskje starte en bedrift som den eneste måten å få inntekt på. Det er mange aspekter å starte en bedrift fra å komme opp med ideer, evaluere dem, planlegge en oppstart av virksomheten, lansere og deretter drive en bedrift. Du må ofte håndtere mangel på finansiering, kanskje utilstrekkelig erfaring og mange andre problemer. Du må bestemme hvordan du skal utforme produktet, hvordan du skiller virksomheten din fra konkurrenter, og hvordan du ansetter og administrerer ansatte. Enten du tenker på å starte en bedrift eller studerer på et universitet, vil du sikkert finne dette kurset svært nyttig og praktisk.... [-]

Tsjekkia Prague
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk
European Summer School

I dette kurset vil du lære alt om online markedsføring for å komme i gang. Du lærer å lage en markedsføringsstrategi og ulike online markedsføringskanaler - PPC og RTB, s ... [+]

Du har en eksklusiv mulighet til å bli med på vår mest populære og vellykkede kurs, allerede lært det tredje året på rad!

I dette kurset vil du lære alt om online markedsføring for å komme i gang. Du lærer å lage en markedsføringsstrategi og ulike online markedsføringskanaler - PPC og RTB, sosiale medier, e-post, affiliate, innholdsmarkedsføring og mer. Du vil få kunnskap om SEO og webanalyse, nettsideutvikling og implementering av online markedsføring, og også hvor du finner den nyeste informasjonen, trender og verktøy.

Beskrivelse

Jeg hater vanlig snakk! Dette er grunnen til at jeg (veileder) har bestemt meg for å undervise i et seminar med samarbeid med virkelige bedrifter! Jeg skal introdusere deg til verden av online markedsføring, vise deg hvordan kanalene er koblet og lære deg å måle alt du gjør online. Se fanen Ferdigheter og pensum for mer informasjon.... [-]

Tsjekkia Prague
August 2019
Engelsk
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk
European Summer School

Hovedmålet med dette kurset er å presentere deg moderne metoder, prinsipper og verktøy som kreves for å definere og administrere prosjekter i komplekse miljøer. ... [+]

Hovedmålet med dette kurset er å presentere deg moderne metoder, prinsipper og verktøy som kreves for å definere og administrere prosjekter i komplekse miljøer. Alle deltakerne vil få praktisk erfaring i å håndtere komplekse prosjekter ved å skape prosjektartefakter og styre ulike faser av en case-studie basert på et reelt prosjekt. I tillegg får du en oversikt over de viktigste ferdighetene som en prosjektleder trenger og hvordan de skal utvikles i løpet av karrieren din.

Beskrivelse

Hovedmålet med dette kurset er å presentere metodene, prinsippene og verktøyene som kreves for å definere og administrere prosjekter i komplekse miljøer etter moderne prosjektledelsesmetoder. Du skal forberede en formell prosjektplan og forretningssak av et valgt prosjekt. Vi vil illustrere våre tilfeller ved ekte eksempler som du kanskje kommer over når du deltar i et internasjonalt prosjekt.... [-]

Tsjekkia Prague
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk
Address
Vodičkova 791/41
Prague, Prague, Tsjekkia