Prague Film Insitute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om vår skole

Vi er PFI, Prague Film Institute - en topp filmskole med en unik historie og familievennlig atmosfære. Mens de studerer på PFI, har studentene skapt en rekke eksepsjonelle studentfilmer og samarbeidet om mange profesjonelle filmprosjekter.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Filmstudier

Vårt institutt er bosatt i Praha i et virkelig arbeidslivsstudio og eies av Three Brothers Film Production Company. Skolelokalet er en renovert villa fra 1600-tallet med et 7000 m2 utvendig studio, som har blitt fullstendig fornyet og tilpasset for filming.

I løpet av studiene har du tilgang til 26 studioer på stedet, et stort greenscreen-studio for spesielle effekter og et stuphus som tilhører den største av sitt slag i Europa (spesialiserer seg på historiske møbler, kostymer, våpen og rustning). Vi har også svært nyttige spisesteder, garderobe med vaskeriservice, make-up og omkledningsrom, samt stille rom for uforstyrret produksjon med teamet ditt.

Profesjonell erfaring

Vårt kollektive har vært involvert i produksjonen av et bredt spekter av verdens- og Hollywood-filmer. Vår kvalitet har blitt verdsatt blant annet av stjerner som Heath Ledger, Arnold Schwarzenegger og Sean Connery.

Eksempler på filmer vi samarbeidet med er: Dungeons and Dragons, Joan of Arc, Dune, Nomad, Knight's Tale, Avalon, Blade II, The Children of Dune, Extraordinary Gentleman League, Van Helsing, Hellboy, Doom 3, Narnia - Prins Caspian, Die Papstin, Henry IV, Anonym, Borgias, Svart død, Jordens piller, Verden uten ende, De tre musketerne og mange flere.

Vår garanti for praktisk læring - det er ekte!

Skolens generelle partner, Three Brothers Film Production Company, fungerer som garant for våre studieprogrammers kvalitet og praktiske effektivitet. Tre virkelige brødre grunnla dette selskapet i 1991, og disse studioene har stått bak realiseringen av over 85 spillefilmer, dokumentarfilmer og docudramas for både innenlandske og internasjonale selskaper som BBC, Historie og Discovery Channel, Tsjekkisk TV, Barrandov, ZDF , ARD, ARTE og Gruppe 5. I dag er selskapet fortsatt en viktig og integrert del av film- og tv-industrien, både i Tsjekkia og i utlandet.

Hvorfor studere på PFI?

Her er det sju grunner til at studentene velger å studere på Praha Film Institute.

Handlingsscener

Takket være vårt tette samarbeid med Tsjekkisk Stunt Fighting Association er PFI den eneste filmskolen hvor evnen til å skyte action scener er en grunnleggende komponent i studien. Vi skal lære deg å skape virkelige action scener i praksis, ikke bare i teorien.

Gratis utstyr

Våre filmprogrammer gir deg tilgang til industristandard utstyr og fasiliteter, inkludert fullt utstyrte redigeringsrom, et grønt skjermstudio, toppkameraer, grep, droner, base, mobilutstyr og mye mer.

FAMU Praha lærere

Kvaliteten og kreativiteten til utdanningen vår er garantert av våre erfarne berømmelse Praha-lærere og tildelt fagfolk.

Industri nettverk

Lag de beste studentfilmene der ute med lag som har erfaring med produksjonen av Hollywood-filmer. I motsetning til andre filmskoler, oppfordrer vi våre studenter til å bygge relasjoner med våre bransjeledende partnere.

Skreddersydd studier

Opplev en individualisert studie tilnærming gjennom omfattende en-til-en-time med din veileder i et familievennlig miljø i våre Praha Film Institute lokaler.

rimelig

Våre gebyrer er lavere enn Praha FAMU-undervisning. Rimelig pris og ekte bransjeerfaring med verdensberømt tsjekkisk produksjon gjør oss til en av de beste skolene for film i Europa. Vi leverer ekte industriverdi for pengene.

Studere på engelsk

Leter du etter en engelsk skole i Praha? Alle programmer leveres utelukkende på engelsk - internasjonale studenter er velkomne.111638_pexels-photo-126292.jpeg

Steder

Praha 5

Address
Prague Film Institute,
Hlubočepská 35/4

152 00 Praha 5, Hlavní město Praha, Tsjekkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss