Prague Film School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Prague Film School er en av Europas ledende skoler som gir praktisk trening i kjernefagene for filmskaping. Skoleens akselererte programmer, dets internasjonale fakultet og fasiliteter i verdensklasse trekker studenter fra hele verden til å konvertere en langvarig lidenskap for film til en livstids yrke

HVORFOR STUDER I Prague Film School ?

Praksisorientert: Man vil være hardt presset for å finne et program som gir like mye praktisk eksponering for filmskaping. Mer enn 400 filmer blir skutt per år på Prague Film School og studenter i årsprogrammet deltar i så mange som 30 produksjoner. Driftsprinsippet til Prague Film School er trening, og vi tror som med instrumenter eller med språk, den eneste måten å utvikle flytende er å øve. High-end fasiliteter: Prague Film School er godt utstyrt med det nyeste avanserte utstyret som brukes i profesjonelle filmproduksjoner over hele verden. Studenter har umiddelbar tilgang til skolens flåte av kameraer, inkludert RED Epic, Arri Alexa, Canon og Sony HD-kameraer, i tillegg til high-end belysning, lyd og grep.

Intensiv: Typen av student som velger Prague Film School kommer til oss fordi han eller hun har i det vesentlige bare ett år når det gjelder tid eller økonomiske ressurser å krysse fra hvor han eller hun er i livet for øyeblikket til en verden av profesjonell filmskaping. Vi har da bare ett år å bringe disse studentene til et kompetansenivå der de kan operere profesjonelt. Som sådan er programmet svært presset.

Fakultet-student relasjoner: Kjernefakultet er hentet fra hele verden. Mens alle lærere er oppnådd profesjonelle filmskapere, er deres primære formål i Praha å lære studenter på Prague Film School . Dynamikken er da det du finner på eksklusive barnehager og små høyskoler i USA, hvor lærerne er svært viet til sine studenter og tilgjengelig. Fakultetet representerer også skolens ideologi om å integrere europeisk kunsthus med amerikanske uavhengige kinoer.

Mangfoldet av studentlegemet: I en studentgruppe på 60 studenter er 25-30 land representert. Nesten alle andre studenter kommer fra en annen del av verden, men det er et subkulturelt lim som binder dem sammen. Studentene bor og puster film sammen.

Liberalisme: De fleste studenter på vår skole har fullført lavere studier og ser sin tid på filmskolen som en verdsatt sjanse til å vinne sine dype interesser med et kall. Som sådan behandler administrasjonen alle studentene som ansvarlige voksne, og stoler studentene på å ta fullt ansvar for sine studier. Skolen forstyrrer ikke studentens kunstneriske valg.

Praha: Praha er en av de svært sjeldne byene som klarer å kombinere kosmopolitikk med intimitet og skjønnhet. Dens magi er tydelig for omtrent alle som er heldige nok til å tilbringe litt tid her. Praha er et stort europeisk filmsenter med et av kontinentets største og eldste filmstudier. Byen regnes som verdens vakreste hovedsteder og produksjoner kommer fra hele verden for å kapitalisere på byens skjønnhets- og filmressurser. For en filmstudent er Praha en drømmestad, som gir en innstilling for nesten hvilken som helst type film, en karismatisk storby-buzz for inspirasjon og overkommelighet som fortsatt er unik i den utviklede verden.

Steder

Praha

Address
Prague Film School
Pstrossova 19

110 00 Praha, Praha, Tsjekkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss