AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AMIDEAST Er en ledende amerikansk ideell organisasjon engasjert i internasjonal utdanning, opplæring og utviklingsaktiviteter i Midtøsten og Nord-Afrika. Grunnlagt i 1951, AMIDEAST I sine tidlige år fokusert på å fremme amerikansk studie til studenter i MENA-regionen og administrere amerikanske stipendier og utvekslinger som flaggskipet Fulbright Foreign Student Program. Mens disse viktige programmene fortsetter, har vårt arbeid utvidet betydelig.

I dag AMIDEAST Programmer og tjenester berører livet til en halv million individer i året - forbedrer pedagogiske muligheter og kvalitet, styrker lokale institusjoner og utvikler språklige og faglige ferdigheter som er kritiske for suksess i verdensøkonomien.

Mission

  • Å bygge tverrkulturell forståelse
  • Utvide utdanningsmuligheter
  • Forberede enkeltpersoner på jobber i verdensøkonomien
  • Styrkende institusjoner og lokalsamfunn
  • Styrkelse av kvinner og ungdom

Vårt arbeid

Hvert år, AMIDEAST Gir engelskspråklig og profesjonell ferdighetsopplæring, pedagogisk rådgivning og testing av tjenester til hundretusener av studenter og fagfolk i Midtøsten og Nord-Afrika. Vi støtter også mange institusjonsutviklingsprosjekter i regionen og administrerer noen av verdens beste utdanningsprogrammer.

Der vi jobber

Hovedkontor i Washington, DC, The AMIDEAST NETWORK Spenner over Midtøsten og Nord-Afrika - en region med enormt mangfold og en rik kulturarv. Fra Marokko til Oman og Irak til Jemen, AMIDEAST Driver mer enn 20 kontorer i 11 MENA-land og sysselsetter ca. 1000 dedikerte fagfolk.

Individuelle landskontorer støtter landspesifikke porteføljer av programmer og tjenester. Imidlertid arbeider hver dag hver dag for å fremme AMIDEASTs grunnleggende oppdrag om å utvide muligheten gjennom utdanning, samtidig som den styrker gjensidig forståelse mellom amerikanere og befolkningen i Midtøsten og Nord-Afrika.

Årlige høydepunkter

Fremme ungdom og kvinner - temaet i vår 2016 årsrapport - gjenspeiler den økende vekten av vår programmering på disse to sentrale demografiske gruppene. Begrunnelsen er enkel: Hva som skjer i dag for å forbedre ungdoms og kvinners adgang til utdanning og opplæring, vil bestemme fremtidene i deres land og MENA-regionen. Gjennom våre programmer bygger vi profesjonelle og engelskspråklige ferdigheter, øker employability, utvider tilgangen til høyere utdanning i USA, forbedrer skolene, fremmer globale perspektiver og letter engasjement. De inspirerende historiene i rapporten vil vise deg hvordan ungdommer og kvinner drar nytte av disse programmene, og hvordan AMIDEAST møter denne viktigste utfordringen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Courses in Area & Arabic Language Studies in Jordan (Semester/Academic Year)

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2019 Jordan Amman

[+]

[-]

Courses in Area & Arabic Language Studies in Morocco (Semester/Academic Year)

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2019 Marokko Rabat

[+]

[-]

Courses in Regional Studies in French (Semester/Academic Year)

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2019 Marokko Rabat

[+]

[-]

Sommerkurs

Summer Course: Intensive Arabic in Amman, Jordan

Campus Heltidsstudier 4 uker July 2019 Jordan Amman

[+]

[-]

Summer Course: Intensive Arabic in Rabat

Campus Heltidsstudier 4 uker July 2019 Marokko Rabat

[+]

[-]

Summer Course: Learn & Serve in Tunisia

Campus Heltidsstudier 5 uker September 2019 Tunisia Tunis

[+]

[-]