LaSalle College Istanbul

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VÅR VISJON

Hovedkontor i Canada siden 1959, er LaSalle College Istanbul private college bygd opp av et internasjonalt team av fagfolk dedikert til å gi kvalitet trening for våre studenter til å nå sitt fulle potensial. Spesialiserer seg på mote, er College visjon om å sette Istanbul på kartet over mote byene i verden. Ved å satse på innovasjon og høy kaliber design, våre kandidater fortsette å få internasjonal anerkjennelse. Når College først åpnet i 1993, anerkjent vi et behov for å utvikle den lokale moteindustrien og så en stor mulighet til å trene våre studenter til å bli verdensklasse designere stand til å gjøre seg internasjonalt samt stimulere moteindustrien innen Tyrkia. I dag, våre moteprogrammer fokusere på design av unike ennå salg mote samlinger slik at våre studenter kan være forberedt på å møte kravene fra næringen med en gründer kant.

CANADIAN UTDANNING

All program læreplaner tilbys på LaSalle College i Istanbul er utviklet av LCI utdanning i Montreal ifølge kanadiske utdanningsstandarder. Vårt dedikerte team av lærere og fagfolk i Tyrkia samarbeider tett med kanadiske hovedkvarter for å møte høyeste krav til utdanning. Pedagogisk relevans, sammenheng og tilstrekkelighet av hvert program pensum er tre faktorer som er formelt vurderes innenfor alle LCI Utdanning datterselskaper. Fra state-of-the-art treningsanlegg til kvalifiserte instruktører, og kan skilte LaSalle College İstanbul et internasjonalt rykte for å tilby opplæring av høy kvalitet.

Fra keisere i Sultans, dynastier og imperier har Istanbul historisk vært et økonomisk knutepunkt for land og sjø handel. Omgitt av Golden Horn elvemunning, Bosporus-stredet, Svartehavet og Marmarahavet, pendler ferger er ryggraden i daglig transport.

LaSalle College İstanbul er strategisk plassert i sentrum av Istanbul i gangavstand fra museer, restauranter og kjøpesentre. Studenter kan nyte Istanbuls blanding av romersk, bysantinsk og ottomansk arkitektur, utstillingsvindu byens sjarm. Sin kulturelle mangfoldet kan også sees ved å se på sin attraktive skyline av keiserlige moskeer, historiske kirker og synagoger.

Unødvendig å si, er Istanbul en gullgruve for kultur og kunst. Faktisk, oppkalt EU byen europeisk kulturhovedstad for året 2010. Med en befolkning på over tolv millioner, er Istanbul den eneste bi-kontinentale byen i verden å være en del av både Asia og Europa og LaSalle College İstanbul er stolte over å ha en student kropp som gjenspeiler dette flertall av kulturer.

Steder

Istanbul

Address
LCI Istanbul
Gazeteciler Sitesi Dergiler Sok. No:4 - Esentepe Şişli

34394 Istanbul, Istanbul, Tyrkia