Les den offisielle beskrivelsen

VÅR VISJON

Hovedkontor i Canada siden 1959, er LaSalle College Istanbul private college bygd opp av et internasjonalt team av fagfolk dedikert til å gi kvalitet trening for våre studenter til å nå sitt fulle potensial. Spesialiserer seg på mote, er College visjon om å sette Istanbul på kartet over mote byene i verden. Ved å satse på innovasjon og høy kaliber design, våre kandidater fortsette å få internasjonal anerkjennelse. Når College først åpnet i 1993, anerkjent vi et behov for å utvikle den lokale moteindustrien og så en stor mulighet til å trene våre studenter til å bli verdensklasse designere stand til å gjøre seg internasjonalt samt stimulere moteindustrien innen Tyrkia. I dag, våre moteprogrammer fokusere på design av unike ennå salg mote samlinger slik at våre studenter kan være forberedt på å møte kravene fra næringen med en gründer kant.

CANADIAN UTDANNING

All program læreplaner tilbys på LaSalle College i Istanbul er utviklet av LCI utdanning i Montreal ifølge kanadiske utdanningsstandarder. Vårt dedikerte team av lærere og fagfolk i Tyrkia samarbeider tett med kanadiske hovedkvarter for å møte høyeste krav til utdanning. Pedagogisk relevans, sammenheng og tilstrekkelighet av hvert program pensum er tre faktorer som er formelt vurderes innenfor alle LCI Utdanning datterselskaper. Fra state-of-the-art treningsanlegg til kvalifiserte instruktører, og kan skilte LaSalle College İstanbul et internasjonalt rykte for å tilby opplæring av høy kvalitet.

Fra keisere i Sultans, dynastier og imperier har Istanbul historisk vært et økonomisk knutepunkt for land og sjø handel. Omgitt av Golden Horn elvemunning, Bosporus-stredet, Svartehavet og Marmarahavet, pendler ferger er ryggraden i daglig transport.

LaSalle College İstanbul er strategisk plassert i sentrum av Istanbul i gangavstand fra museer, restauranter og kjøpesentre. Studenter kan nyte Istanbuls blanding av romersk, bysantinsk og ottomansk arkitektur, utstillingsvindu byens sjarm. Sin kulturelle mangfoldet kan også sees ved å se på sin attraktive skyline av keiserlige moskeer, historiske kirker og synagoger.

Unødvendig å si, er Istanbul en gullgruve for kultur og kunst. Faktisk, oppkalt EU byen europeisk kulturhovedstad for året 2010. Med en befolkning på over tolv millioner, er Istanbul den eneste bi-kontinentale byen i verden å være en del av både Asia og Europa og LaSalle College İstanbul er stolte over å ha en student kropp som gjenspeiler dette flertall av kulturer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

LaSalle College Istanbul

Har ideen om å bli den neste toppen motedesigner i Tyrkia inspirere deg? Hvis ja, Fashion Design Program for LaSalle College İstanbul er for deg! ... [+]

Fashion Design Diploma

Har ideen om å bli den neste toppen motedesigner i Tyrkia inspirere deg? Hvis ja, Fashion Design Program for LaSalle College İstanbul er for deg! Fra å produsere en fashion konsept for å transformere det til fremragende plagg og fremme din egen kleskolleksjon, vil dette programmet tar deg gjennom alle faser av design.

Våre lærere, som er fagfolk på feltet, trene deg til å møte kravene til denne svært konkurransedyktige og medrivende industrien. Nyutdannede er i stand til å demonstrere sine ferdigheter ved å sette sammen moteshow og delta i både lokale og internasjonale motedesignkonkurranser.

Programoversikt

Denne Fashion Design Programmet består av 6 semestre, 15 uker per semester for totalt 90 uker.... [-]

Tyrkia Istanbul
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LaSalle College Istanbul

The Interior Design Program ved LaSalle College İstanbul vil gi deg kompetanse til å forfølge en karriere som interiørdesigner! ... [+]

Interior Design Diploma

Er du opptatt av interiør? Du har god design konsepter i bakhodet når du ser på en plass? I så fall vil den Interior Design Program ved LaSalle College İstanbul gi deg kompetanse til å forfølge en karriere som interiørdesigner!

Dette programmet vil ta deg fra de grunnleggende prinsipper og elementer av design til full gjengivelser i Photoshop og AutoCAD. Under studiene, vil du arbeide med forskjellige former, farger, teksturer, materialer og belysning for å designe interiøret.

Disse interiørdesign kurs vil også utvikle dine ferdigheter til å innlemme design teori og materielle & møbler spesifikasjoner for å lage 2D og 3D planer. Nyutdannede kan velge å følge en av tre karriere sti alternativer: bolig, kommersielle eller institusjonelle utforming.... [-]

Tyrkia Istanbul
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LaSalle College Istanbul

Hvis du er business-savvy, har en lidenskap for mote og et kreativt sinn, vil LaSalle College Istanbuls Fashion Marketing Program ta talentet ditt til neste nivå. ... [+]

Fashion Marketing Diploma

Hvis du er business-savvy, har en lidenskap for mote og et kreativt sinn, vil LaSalle College Istanbuls Fashion Marketing Program ta talentet ditt til neste nivå.

Nyutdannede av dette programmet ikke bare kjøpe, selge og promotere mote produkter, men også forstå de grunnleggende av moteindustrien, manipulere dagens dataprogrammer som brukes i felt og produserer profesjonelle visuelle skjermer.

Lærere i dette programmet er også fagfolk i feltet og er i stand til å gi studentene innsikt i dagens realiteter på arbeidsplassen. Fra den lokale industrien til den internasjonale arena, moteforhandlere jobbe for klær forhandlere eller grossister å utvikle, analysere og implementere effektive mote markedsføringsstrategier.... [-]

Tyrkia Istanbul
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk