Les den offisielle beskrivelsen

Le Cordon Bleu har utviklet seg fra en parisisk matskole til et kulinarisk kunstakademi med et stort internasjonalt nettverk. Omdømmet til Le Cordon Bleu fortsetter å sveve gjennom sine programmer som kontinuerlig forbedres og tilpasses dagens og fremtidige behov for gastronomibransjen, samt de høyt kvalifiserte kokkinstruktørene, som hver har omfattende kunnskap innen sitt kompetanseområde.

Teoretiske tekniske kulinariske kunstkurs er undervist i et auditorium utstyrt med et moderne kjøkken og audiovisuelt system, som gjør det mulig for elevene å lete kokkene og stille spørsmål i et klasseromsmiljø. Etter de teoretiske kursene praktiserer elevene teknikkene i kulinariske klasser, under veiledning og overvåking av sine kokkinstruktører.

Le Cordon Bleu Istanbul tilbyr sine programmer med et Internasjonalt Chef Instructor-team. Alle kurs er undervist på engelsk og demonstrasjons klasser oversettes samtidig til tyrkisk. På slutten av disse programmene utdannes studentene i både engelsk og fransk gastronomiterminologi og har den nødvendige tekniske og materielle kunnskaper for å lage egne oppskrifter.

Le Cordon Bleu Istanbul ligger på en 3650 m² stor eiendom som også er en demonstrasjonsbygning

med tittelen "The Center of Excellence". Skolen har som mål å utruste studenter ikke bare med teoretisk kunnskap, men også

også med all nødvendig faglig kunnskap og ferdigheter for deres fremtidige karrierer.

Senteret for Excellence plasserer;

• Gastro - Auditorium

• Cuisine, Pâtisserie og Multifunksjonskjøkken

• Sensory Analysis Laboratory

• 200 m² hovedkjøkken

• Øvelsesrestauranten: L'Atelier Bleu

• Privat spisestue

• Bankettsal

• Hovedproduksjon Kjøkken

• Kjøtt, fjærfe, fisk og grønnsaker

Våre studenter oppfordres også til å demonstrere og teste deres kunnskaper og ferdigheter i mange

nasjonale og internasjonale konkurranser, gjennomføre forskning på lokal og verdensmat; og gjennomgang

lenge glemte retter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleus høyt anerkjente Diplôme de Cuisine-program er utformet for å hjelpe deg med å beherske de nødvendige ferdighetene til å skape finessmatretter gjennom en k ... [+]

Oversikt

Le Cordon Bleus høyt anerkjente Diplôme de Cuisine-program er utformet for å hjelpe deg med å beherske de nødvendige ferdighetene til å skape finessmatretter gjennom en kombinasjon av praktiske økter, demonstrasjoner og teoriundervisning. Studentene vil lære alle de profesjonelle teknikkene som trengs for å utvikle seg med en rekke spennende karrieremuligheter, og vil bli undervist av vårt team av klassisk utdannede undervisningskokk, som alle har erfaring med å jobbe i ledende stillinger i verdens fineste kjøkken og Michelin-stjerne restauranter.

Studenter som fullfører grunnleggende, mellomliggende og overlegen matlaging, som hver varer i 6 timer om dagen, 3 dager i uken og totalt 180 timer, tildeles "Diplôme de Cuisine".... [-]

Tyrkia Istanbul
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
33 uker
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleus Diplôme de Pâtisserie er en av de mest respekterte kulinariske kvalifikasjonene i verden. Studenter som fullfører våre ferdigheter kvalifiserer, vil lære ... [+]

Oversikt

Le Cordon Bleus Diplôme de Pâtisserie er en av de mest respekterte kulinariske kvalifikasjonene i verden. Studenter som fullfører våre ferdigheter kvalifiserer, vil lære alle de profesjonelle teknikkene som kreves for å utvikle seg i en rekke spennende karrieremuligheter. Studentene vil bli undervist av vårt team av klassisk utdannede undervisningssjef, som alle har erfaring med å jobbe i ledende stillinger i verdens fineste hoteller, konditorier og restauranter med Michelin-stjerne.

Studenter som fullfører nivåene Basic, Intermediate og Superior Pâtsserie, som hver 6 timer i døgnet, 2 dager i uken og 120 timer totalt, tildeles "Diplôme de Pâtisserie".

... [-]
Tyrkia Istanbul
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
33 uker
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleu's Grand Diplôme® er respektert over kulinariske og gjestfrihetsbransjen som et ypperstegruppe, og er en innflytelsesrik kvalifisering som kombinerer klassi ... [+]

Le Cordon Bleu's Grand Diplôme® er respektert over kulinariske og gjestfrihetsbransjen som et ypperstegruppe, og er en innflytelsesrik kvalifisering som kombinerer klassisk trening i både mat og pâtisserie. Studentene lærer først grunnleggende kulinariske ferdigheter før du bruker denne kunnskapen til kvalitetsprodukt og spesialiserte ingredienser.

Dette diplomet tildeles etter vellykket gjennomføring av både Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie, som kan studeres samtidig over en periode på 9 til 12 måneder.

Globalt anerkjent som et kvalitetsmerke, er Le Cordon Bleu Grand Diplôme nøkkelen til dørene til den kulinariske verden.

3 semestre30 timer per ukeStar... [-]
Tyrkia Istanbul
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
33 uker
Campus
Les mer på norsk
Address
Nişantepe District,Orman Street, 34794 Çekmeköy
Istanbul, Istanbul, Tyrkia