Les den offisielle beskrivelsen

Tysk språkkurs i München

Intensive språkkurs i München - på tysk og mange utenlandske språk siden 1992 Alinguas tale Sko i bydelen Schwabing i München for kontakt for alle som ønsker å lære et fremmed språk i flotte forhold. Spesielt, har vi spesialisert oss til elever for hvem tysk er et fremmed språk. Men selvfølgelig vi også tilby mange andre språk fra engelsk til kinesisk.

Er du ute etter en intensiv tyskkurs i München? Er du interessert i et engelskkurs eller et språkkurs i fransk, italiensk, spansk, gresk, tsjekkisk, russisk, slovakisk eller kinesisk? Er du interessert i språkkurs og ønsker å bringe i München din kunnskap opp til scratch? Deretter kontakte oss og registrere deg for en av våre gode språkkurs i München.

Dine fordeler:

  • Den offisielle Telc tester A1 til C1 - små grupper - kvalifisert undervisning - rettferdige priser - høy suksessrate i undersøkelser - personlig læringsmiljø - gratis Internett-bruk - Gratis handling og kulturprogram fra juni til august - sommer språkkurs for barn og tenåringer.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Alinguas

Siden 1992, tilbyr Alinguas språkskole i München tysk språkkurs i henhold til Common European Framework of Reference (nivå A1-C2) i ... [+]

Tyske språkkurs i Tyskland, München i Alinguas språkskole - høy kvalitet, rettferdige priser

Siden 1992, tilbyr Alinguas språkskole i München tysk språkkurs i henhold til Common European Framework of Reference (nivå A1-C2), i små grupper (4 -12 deltakere i sommer til 14), og målrettet eksamensforberedelser for alle internasjonale undersøkelser.

Her, våre studenter oppnår de beste resultatene etter deres tyske språkkurs.

Våre høyt kvalifiserte språklærere undervise målrettet, men ikke bare strengt i henhold til pensum. Snarere, de fungerer som en veileder og støtter de optimale språkstudenter i deres læringsprosess.

I en personlig samtale over en kopp kaffe eller te, setter vi pris på taleferdighet. Etter en gratis plasseringstest tysk foregår, der også du kan finne egenskaper. Da vil vi gjerne gi deg råd og finne den som passer for din individuelle prestasjoner mål Intensiv tyskkurs i München / Tyskland.... [-]

Tyskland München
Oktober 2020
Heltid studier
1 - 48 uker
Campus
Les mer på norsk