Read the Official Description

Skolen

Her på GISMA er vi 100 prosent forpliktet til å gi høy kvalitet på forretningsutdanning til de som ønsker å fremme sin karriere i ulike bransjer.

GISMA kombinerer suksess med teori med praksis, og fyller gapet mellom konvensjonell universitetsstudie og skiftende krav til dagens globale marked. GISMAs kandidater har søkt etter slike sektorer som: bank, finans, engineering, maskinteknikk, olje og gass, informasjonsteknologi, rådgivning og forretningstjenester.

AMBA-akkreditering

Foreningen av MBAs (AMBA) er den internasjonale upartiske myndigheten på utdanningsopplæring, etterfulgt av MBA, DBA (Doktorgrad i Bedriftsøkonomi) og MBM (Masters In Business and Management). Etablert i 1967, akkrediterer de for tiden programmer på over 200 handelshøgskoler i mer enn 70 forskjellige land. MBA-programmene levert på og av GISMA har vært AMBA-akkreditert siden 2011.

Ekspertise

Våre professorer er høyt engasjerte fagfolk, alltid villige til å delta i faglig diskusjon, selv utenfor klasserommet. Vårt fakultet har mange års erfaring, både faglig og næringsrelatert, og hver fakultet er ekspert på sitt respektive fagområde, mange med doktorgrader.

Karrierehjelp

Vi sikrer at våre studenter engasjerer så mye praktisk erfaring som mulig, og hvor bedre er det å gjøre enn de dynamiske byene Hannover eller Berlin ? Med eksterne besøk til bedrifter, og Careers Center- støtte tilgjengelig for både GISMAs studenter og kandidater, forstår vi hvor viktig det er for våre studenter å forstå hvordan arbeidsverdenen fungerer.

Videre har internasjonale studenter av utdanningsprogrammer i Tyskland lov til å bli i landet i 18 måneder for å søke etter sysselsetting eller forfølge uvurderlig arbeidserfaring.

plassering

GISMAs campus ligger i hjertet av Hannover og Berlin, Tyskland. Rik på kultur og historie, med mange forretningsmuligheter, Hannover og Berlin er gode steder å studere mastergrad eller et executive business-program. Med mange bedrifter rundt for å gi sjansen til arbeidserfaring, er det også et vell av severdigheter og fasiliteter for å holde deg underholdt i helgene.

Internasjonal klage

Selv om GISMA er lokalisert i Tyskland, er kurs undervist på engelsk - verdens fremste språk når det gjelder forretninger. Internasjonale MBA-studenter kan benytte anledningen til å delta i tysk språkkurs som en del av kurset uten ekstra kostnad. Å ha de nødvendige språkkunnskapene vil gjøre dem i stand til å jobbe i Tyskland eller andre steder i Europa. Våre alumni kommer fra så mange som 60 forskjellige land, og våre studenter blir undervist av professorer fra ulike kulturelle bakgrunner.

Vår visjon

Vår visjon formidler hva GISMA Business School står for, definerer våre verdier og hjelpemidler, slik at du kan forstå nøyaktig hva vi gjør og hvorfor, så vel som hva vi har å tilby.

Oppdrag

 • GISMA utdanner enkeltpersoner til å være ansvarlige medlemmer av det globale næringslivet.
 • GISMA står for praksisorientert og inspirerende lederutdanning på høyeste faglige nivå som gjør det mulig for studenter å være engasjert i livslang læring.
 • GISMA samarbeider med et nettverk av globalt operative organisasjoner og støtter næringslivet i sin internasjonaliseringsprosess ved å forberede internasjonale studenter til den tyske økonomien og alle studenter for internasjonal økonomi.

Syn

GISMA Business School:

 • Fungerer for å bli den mest internasjonale forretningsskolen i Tyskland, og verdsetter høyt mangfold blant studenter, fakultet, ansatte og samarbeidspartnere;
 • Anser seg selv å være en skole for næringsliv og arbeidsgivere, genererer global innsikt, tilpasser dem til lokale forhold og omvendt;
 • Fokuserer på å utvikle individer til effektive forandringsmidler for både den tyske og den internasjonale økonomien;
 • Bridges gapet mellom utdanning og bedriftssektoren, bruker varierte syn på beste praksis for å maksimere studenters beredskap til å bli med i næringslivet;
 • Advarer utfordringene til et konkurransedyktig markedsmiljø med relevans for kunder og særpreg for konkurrenter;
 • Gir en moderne infrastruktur og et inspirerende læringsmiljø som speiler den unike karakteren til en signaturskole.

Utdanning på GISMA Business School:

 • Sammenslåer forretningserfaring og praksis med akademia og teori gjennom tilpasset, erfarings og interaktiv læring;
 • Stråler for utvikling av en ny type forretningsleder, verdsettelse av virksomheten i samfunnet, bedriftens bærekraft, etisk bevissthet og interessentinteresser;
 • Øker kunnskap om vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk (STEM) og broer natur- og samfunnsfag i hybridformer;
 • Gjelder blandet læring og digital teknologi for å utfylle menneskelige evner og forstår hvordan digital forstyrrelse endrer den menneskelige tilstanden;
 • Er forankret i en liberal kontekst og integrerer en menneskehetsinnstilt tilnærming som forblir tilpassbar og reaktiv i en verden med rask forandring.
 • Steder språkopplærings- og kommunikasjonsferdigheter i forkant som gjør det mulig for studenter med retoriske og klientfaglige ferdigheter for å møte interpersonelle og tverrkulturelle utfordringer.

verdier

Ved å oppfylle sine mål har GISMA følgende verdier:

Mangfold

 • Vi setter stor pris på mangfold i bakgrunn, ideer, styrker, interesser og erfaringer fra våre studenter, fakultet og ansatte

Endring

 • Vi tror sterkt på den positive kraften i forandring som en motor for kontinuerlig forbedring og innovasjon.

etikk

 • Vi skaper et miljø av ærlighet, åpenhet og tillit, og holder oss selv og våre studenter med de høyeste standardene for etisk oppførsel.

Fortreffelighet

 • Vi er forpliktet til dyktighet i alle våre bestrebelser.
Programs taught in:
Engelsk
Tysk
Address
Berlin, Berlin, Tyskland