Baden-Wuerttemberg Cooperative State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonalisering er et av de viktigste strategiske målene for Baden-Württemberg Cooperative State University Heidenheim.

Undersøkelser viste at mer enn 35% av våre studenter tilbringe ett semester i utlandet. Dette tallet er godt over gjennomsnittet og frekvensen av utreisende studenter overgår selv de store universiteter som Heidelberg eller Tübingen. Vi har partner universiteter over hele verden hvor elevene kan enten bruke et semester i utlandet Study Exchange eller gjøre et internship i et internasjonalt selskap Work Exchange.

I 1974 Öffnet einen internen Link im aktuellen FensterUniversity av Cooperative Education (nå Baden-Württemberg Cooperative State University) - på tysk "Berufsakademie" (nå Duale Hochschule Baden-Württemberg) - ble lansert som en innovativ nytt prosjekt i den føderale staten Baden-Württemberg sørvest i Tyskland. Det er designet for å gi studentene en post-videregående utdanning basert på den unike kombinasjonen av teoretiske studier og on-the-job training. UCE studenter veksler mellom faglig og profesjonell opplæring, noe som gir dem muligheten til umiddelbart å anvende begreper lært i klasserommet til sin arbeidsplass og i retur bringe nye ideer fra deres trening selskaper til universitetet.

Heidenheim University of Cooperative Education er akkreditert av Storbritannias Open University. Tredje års studenter kan melde ved Open University og etter endt utdanning de er tildelt OU "bachelorgrad med Honours" i tillegg til den tyske "Bachelor".

Dual system for læring

Dual system for utdanning, som gir en praksisorientert utdanning som involverer både, arbeidsgivere, samt statlige akademiske institusjoner, har en lang tradisjon i Tyskland. "Duale Hochschule Baden-Württemberg" - Baden-Württemberg Cooperative State University - representerer forlengelsen av dette dual system for læring inn i feltet av høyere utdanning.

Universitetet i Cooperative Education utvidet mye raskere enn å lese for planleggere. Det økende antallet studenter reflekterer den økende etterspørselen for junior ansatte med et praksisrettet utdanningsbakgrunn i næringslivet og sosiale institusjoner.

Den typiske arbeidsgiver vil tilby en trainee til studenten med firmaet hensikt til slutt å ta den vellykkede utdannet til fast ansettelse. Faktisk nesten 90% av våre kandidater allerede har en arbeidskontrakt når de tar sine avsluttende eksamener.

Steder

Heidenheim

Address
Marienstraße 20
D-89518 Heidenheim, Baden-Württemberg, Tyskland

Programmer