Berlin International College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Introduksjon

Berlin International College (BIC) er en forberedelse / Pathway college i Tysklands hovedstad som forbereder internasjonale studenter til å studere ved tyske universiteter på tysk eller engelsk. BIC er spesialisert i grader innen ingeniørfag, IT og relaterte tekniske felt, men vi tilbyr også programmer for forretningsrelaterte grader. Som en spesiell tjeneste, som er inkludert i alle programmene våre, får studentene en betinget studieplass ved det valgte partneruniversitetet.

ProgramalternativerFor å studere en bachelorgrad

  • PPS FSP - Intensive tyske språkklasser og grunnkurs (Studienkolleg) med Feststellungsprüfung (FSP), universitetsopptaksprøven
  • PPS TestAS - Intensive tyske språkklasser og grunnkurs (Studienkolleg) med TestAS, testen for akademiske studier, et alternativ til FSP
  • PPS engelsk - grunnkurs (Studienkolleg) i engelsk For å studere en mastergrad
  • PP - Intensive tyskspråklasser og studieforberedende kurs

plasseringBerlin International College ligger i Tysklands hovedstad, og ligger i hjertet av Europas største økonomi. Alt og alle er representert i Berlin, der strålende og kreative sinn i akademia, politikk og næringsliv fra hele verden kommer sammen for å oppleve denne unike multikulturalismen. Dermed får BIC-studenter sjansen til å komme i kontakt med inspirerende mennesker, nettverk og oppleve alle mulighetene Berlin har å tilby. Samtidig er de også i stand til å delta i et rikt tilbud av kunst, sport og andre aktiviteter i løpet av fritiden, inkludert Berlins natteliv, som er vanskelig å matche i sin livlige atmosfære.

Følgelig studerer BIC-studenter og lever i en spennende atmosfære av historie, kunstnerisk kreativitet og pulserende energi.

Steder

Berlin

BIC Berlin International College GmbH

Address
Berlin International College
Warschauer Straße 32


10243 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon
+49 30 233226710