Berlin Summer University of the Arts

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kunstnere, designere, musikere og kreative sinn rundt om i verden - i sommer, for hver av dine interesser og faglige behov, er Berlin Summer University of the Arts det beste stedet å være. Du er invitert til å velge fra et bredt utvalg av workshops i alle kunstneriske disipliner - musikk, design, utøvende kunst og kunst - og alt som ligger i Tysklands største og mest inspirerende by.

Du har en god sjanse til å øke kunnskapen innen selvmarkedsføring, kunsthåndtering og kreativt entreprenørskap. Her får du det perfekte verktøysettet for å få ideene dine til livs, for å utvikle ditt kreative forretningskonsept og fremme din karriere eller akademiske legitimasjon.

Teamet av internasjonalt anerkjente forelesere vil presentere dagens kunstneriske teknikker og diskurser på både eksperimentelle og klassiske måter, som masterclasses.

Bli med oss ​​for å studere i Berlin og møte kunstnere og reklamer fra mer enn 55 forskjellige land. Bli inspirert av den unike atmosfæren, utforske interessene dine og dykk inn i kreativiteten i et av verdens største og mest fasetterte universiteter.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert .

Berlin Karrierehøyskole

Sommeruniversitetet for kunst / International Summer School of Creative Entrepreneurship presenteres av Berlin Career College - instituttet som er ansvarlig for videreutdanning ved Kunstakademiets Berlin. Akkrediteringskurs, masterprogrammer og workshops venter på kunstnere, kreative og entusiaster som ønsker å utvide sine horisonter og utvide deres ferdighetssett på en av verdens største kunstakademier. Det brede spekteret av kurs er basert på vår nåværende forskning på ferdigheter i dagens kreative bransjer.

Berlin Karrierehøgskole nettside

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Berlin Summer University of the Arts

Campus Deltid 3 - 14 dager June 2019 Tyskland Berlin

Kunstnere, designere, musikere og kreative sinn rundt om i verden - denne sommeren, for hver av dine interesser og faglige behov, er Berlin Summer University of the Arts det beste stedet å være. Du er invitert til å velge fra et bredt utvalg av workshops i alle kunstneriske disipliner - Musikk, Design, Utøvende Kunst og Fine Arts - og alt det som ligger i Tysklands største og mest inspirerende by. Du har en god sjanse til å øke kunnskapen innen selvmarkedsføring, kunsthåndtering og kreativt entreprenørskap. Her får du det perfekte verktøysettet for å få ideene dine til livs, for å utvikle ditt kreative forretningskonsept og fremme din karriere eller akademiske legitimasjon. Teamet av internasjonalt anerkjente forelesere vil intoduce dagens kunstneriske teknikker og diskurser på både eksperimentelle og klassiske måter, som masterclasses. Bli med oss ​​for å studere i Berlin og møte kunstnere og reklamer fra mer enn 55 forskjellige land. Bli inspirert av den unike atmosfæren, utforske interessene dine og dykk inn i kreativitetens storstad ved en av de største og mest fasetterte universiteter av kunst i verden. [+]

Rabatter for alumni og flere bestillinger: Vi er glade for å se deg igjen og ønsker å belønne deg med en 100 EUR alumni rabatt på kursavgiften din (eller endelig avgift hvis du registrerer deg for mer enn ett kurs). Deltakere som registrerer seg for flere av kursene våre får 50 EUR rabatt på sluttprisen.

Informasjon og registrering: www.summer-university.udk-berlin.de

Fine Arts

9.7. - 13,7. Overganger - Tegning og plass med Pauline Kraneis

460 EUR

Dette tegneverkstedet vil utforske overgangsområder i det urbane Berlin og eksperimentere med tegningsprosessen på en åpen og tolkende måte. Det legges vekt på praktisk kunstnerisk arbeid i kombinasjon med kritiske diskurser.... [-]


Kontakt

Berlin Summer University of the Arts

HJemmeside https://summer-university.udk-berlin.de