Les den offisielle beskrivelsen

Hver sommer siden 2012 har vi åpnet dørene våre for workshops på tvers av fagområder: Fine og Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts Management og Self-Marketing. Alt det i hjertet av Tysklands største og mest inspirerende by.

Et team av lidenskapelige lærere og trenere tilbyr et støttende miljø hvor du kan utfordre deg selv i kreativt uttrykk og kritisk tenkning, finne din kunstneriske stemme og visuelt språk, realisere ideene dine, dele dem med likesinnede mennesker og bygge opp et nettverk som vil bli relevant for din karriere.

Bli med for å studere i Berlin og møte kunstnere og reklamer fra hele verden. Bli inspirert av den unike atmosfæren, utforske interessene dine og dykk inn i kreativiteten i et av verdens største og mest fasetterte universiteter.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert .

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Berlin Summer University of the Arts

Hver sommer siden 2012 har vi åpnet dørene våre for workshops på tvers av fagområder: Fine og Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts Management o ... [+]

Rabatter for alumni og flere bestillinger: Vi er glade for å se deg igjen og ønsker å belønne deg med en 100 EUR alumni rabatt på kursavgiften din (eller endelig avgift hvis du registrerer deg for mer enn ett kurs). Deltakere som registrerer seg for flere av kursene våre får 50 EUR rabatt på sluttprisen.

Informasjon og registrering: www.summer-university.udk-berlin.de

Fine Arts

01.07-05.07 Overganger - Tegning og plass

Dette tegneverkstedet vil utforske overgangsområder i det urbane Berlin og eksperimentere med å tegne på en åpen og tolkende måte. Det legges vekt på praktisk kunstnerisk arbeid i kombinasjon med kritiske diskurser. Mer: href = "https://summer-university.udk-berlin.de/?id=352... [-]

Tyskland Berlin
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
3 - 14 dager
Campus
Les mer på norsk