Les den offisielle beskrivelsen

ESMoutside

Av fagfolk for fagfolk og hver sportsentusiaster

Tro mot dette mottoet, har eksperter funnet innen utdanning, profesjonell idrett og næringsliv og grunnla europeiske Sports Management Academy. den grunnleggeren og initiativtaker til dette, spesielt tilpasset de spesielle behovene til profesjonelle og eliteutøvere studerer, var selv profesjonell fotballspiller og har som Dr. Dipl. Sports økonom også den faglige kompetansen. I tillegg begge parter, Dr. Thomas Roßberger og Daniela Roßberger, stole på til sammen 40 års erfaring i å lede tyske selskaper.

den deklarerte Target den ESM ACADEMY er tidligere eller fortsatt aktiv Profesjonelle og konkurransedyktige idrettsutøvere hjelpe deg selv etter fotballiv nye karrieremuligheter i sport management av klubber eller i økonomi å åpne. Studerer, løsrevet fra tid og sted. med en skreddersydd studieprogrammet omtrent to semestre formidler ESM ACADEMY fleksible, enkle, kompakte og profesjonelle alle nødvendige tekniske betingelser for vellykket aktivitet som sportssjef, sportsdirektør eller manager.

Programmer gitt i:
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

European Sportsmanagement Academy

Vår Certificate i Sport Management forbereder studentene for en lederstilling i profesjonell idrett. Foruten sin egen praktisk erfaring, for eksempel som en profesjonell ... [+]

Studien for profesjonelle idrettsutøvere og hver sportsentusiaster!

Vår Certificate i Sport Management forbereder studentene for en lederstilling i profesjonell idrett.

Foruten sin egen praktisk erfaring, for eksempel som en profesjonell eller konkurrerende idrettsutøvere, er det viktig på det nåværende tidspunkt å gi vidtrekkende kompetanse. For disse grunner, har EU-Sport Management Academy laget en spesielt tilpasset aktive eller tidligere profesjonelle idrettsutøvere online grad programmet.

Basert på prinsippet om "blended learning" (som sender undervisningsmateriell gjennom ulike kanaler) viktig innhold fra områdene ledelse, markedsføring, kommunikasjon, jus og idrettspsykologi formidler.... [-]

Tyskland Nürnberg
Oktober 2020
Tysk
Deltid
2 semestre
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk