Entrepreneur Lab by CIEE

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er eLab av CIEE

eLab er et 6 eller 12 ukers entreprenørskapsprogram som drives av en ideell, ikke-statlig organisasjon kalt CIEE. Siden 1947 har CIEE hjulpet tusenvis av mennesker med å få kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å leve og arbeide i en globalt gjensidig avhengig og kulturelt mangfoldig verden ved å tilby de mest omfattende, relevante og verdifulle utvekslingsprogrammene som er tilgjengelige.

Hva vi gjør

eLab er et program hvor håpefulle gründere blir guidet gjennom prosessen med å starte sin egen virksomhet. Vi fremmer utviklingen av unge gründerhoder som kommer til oss fra hele verden og introduserer dem for oppstartsscenen i London eller Berlin. Vi gir gründere de praktiske ferdighetene, nettverksmulighetene og trinn-for-trinn-veiledning de trenger for å bygge sine virksomheter fra grunnen av.

Vi gjør dette ved:

  • Tilbyr den mest omfattende utvalg av utvekslingsprogrammer og tjenester tilgjengelig.
  • Sett sammen de største ressursene og de mest erfarne, lidenskapelige foreleserne og gjesteforelesere i oppstartsscenen.
  • Sikre at ukentlige individuelle og gruppetreningsøkter samt ekspertmentorisering er tilgjengelig for å evaluere og forbedre forretningsmodeller.

Fordelene med eLab

Vårt 6 ukers program overlater deg til en forretningsmodell og veikart, slik at du kan sette i gang ideene dine, så vel som et pitch deck for å presentere for potensielle medstiftere, investorer og inkubatorer. Vi vurderer dine individuelle forretningsmessige mål og behov for å hjelpe deg med å finne de beste løsningene på problemene dine. I tillegg kobler vi deg direkte med eksperter og mentorer innen ditt fagfelt, så vel som noen av de største sinnene i oppstartsscenen. For ikke å nevne, coachingen og veiledningen du mottar her, vil gjøre deg trygg og klar til å starte din virksomhet.120810_WDBD2788.jpg

Steder

Berlin

Address
Gneisenaustr. 27
10961 Berlin, Berlin, Tyskland

London

Address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
WC1B 4JP London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland