Les den offisielle beskrivelsen

Vi er eLab av CIEE

eLab er et 6 eller 12 ukers entreprenørskapsprogram som drives av en ideell, ikke-statlig organisasjon kalt CIEE. Siden 1947 har CIEE hjulpet tusenvis av mennesker med å få kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å leve og arbeide i en globalt gjensidig avhengig og kulturelt mangfoldig verden ved å tilby de mest omfattende, relevante og verdifulle utvekslingsprogrammene som er tilgjengelige.

Hva vi gjør

eLab er et program hvor håpefulle gründere blir guidet gjennom prosessen med å starte sin egen virksomhet. Vi fremmer utviklingen av unge gründerhoder som kommer til oss fra hele verden og introduserer dem for oppstartsscenen i London eller Berlin. Vi gir gründere de praktiske ferdighetene, nettverksmulighetene og trinn-for-trinn-veiledning de trenger for å bygge sine virksomheter fra grunnen av.

Vi gjør dette ved:

  • Tilbyr den mest omfattende utvalg av utvekslingsprogrammer og tjenester tilgjengelig.
  • Sett sammen de største ressursene og de mest erfarne, lidenskapelige foreleserne og gjesteforelesere i oppstartsscenen.
  • Sikre at ukentlige individuelle og gruppetreningsøkter samt ekspertmentorisering er tilgjengelig for å evaluere og forbedre forretningsmodeller.

Fordelene med eLab

Vårt 6 ukers program overlater deg til en forretningsmodell og veikart, slik at du kan sette i gang ideene dine, så vel som et pitch deck for å presentere for potensielle medstiftere, investorer og inkubatorer. Vi vurderer dine individuelle forretningsmessige mål og behov for å hjelpe deg med å finne de beste løsningene på problemene dine. I tillegg kobler vi deg direkte med eksperter og mentorer innen ditt fagfelt, så vel som noen av de største sinnene i oppstartsscenen. For ikke å nevne, coachingen og veiledningen du mottar her, vil gjøre deg trygg og klar til å starte din virksomhet.120810_WDBD2788.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Entrepreneur Lab by CIEE

Generer og utvikle en levedyktig forretningsidé, og ta den fra konsept til å fullføre forretningsplan og investor-klar tonehøyde. Ta med et forretningsproblem du vil løse ... [+]

Boot Camp for Aspiring Entrepreneurs

Generer og utvikle en levedyktig forretningsidé, og ta den fra konsept til å fullføre forretningsplan og investor-klar tonehøyde. Ta med et forretningsproblem du vil løse, eller vi vil gi en fra et ekte selskap - takk det og legg dine løsninger. Polsk din CV og tjene et verdifullt sertifikat mens du får en smak av oppstartskultur, finpuss essensielle ferdigheter, og få en internasjonal kant.

UtbetalingenEn overbevisende forretningsplanEn investor-ready pitch deckEt Elab-sertifikat

Programstruktur

Uken din vil bestå av en blanding av aktiviteter for å maksimere din erfaringslæreropplevelse, inkludert dagsøkter og gruppearbeid, gjesteforedrag og diskusjoner, coaching og fireside-chatter.... [-]

Tyskland Berlin Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
6 uker
Campus
Les mer på norsk

Take a look inside eLab

eLab - Start building the business of your dreams

Location address
Gneisenaustr. 27
Berlin, Berlin, 10961 DE
Social Media
Location address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
London, England, WC1B 4JP GB