Les den offisielle beskrivelsen

Vi er CIEE

En ideell, ikke-statlig organisasjon, CIEE er landets eldste og største ideelle studie i utlandet og interkulturell utvekslingsorganisasjon. Siden 1947 har CIEE hjulpet tusenvis av mennesker med å få kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å leve og arbeide i en globalt gjensidig avhengige og kulturelt mangfoldig verden ved å tilby de mest omfattende, relevante og verdifulle utvekslingsprogrammene som er tilgjengelige.

Hva vi gjør

På CIEE lager vi muligheter som hjelper med å bringe folk sammen. Vi fremmer utviklingen av forståelse og gjensidig respekt mellom samfunn og nasjoner ved å fremme utveksling av ideer og erfaringer. Vi hjelper studenter, lærere og unge fagfolk fra hele verden som gjør dem aktive og ansvarlige globale borgere.

Vi gjør dette ved:

    • Tilbyr den mest omfattende utvalg av utvekslingsprogrammer og tjenester tilgjengelig.
    • Montering av de største ressursene og de mest erfarne, lidenskapelige ansatte i feltet.
    • Arbeider for å sikre at alle har tilgang til muligheter og erfaringer som informerer sine perspektiver og utvider deres horisonter.

CIEE Core Values

Vi tror på fortreffelighet og integritet . Vi tilbyr de beste programmene og tjenestene av høyeste kvalitet, ledet av eksempel, og gå den ekstra mile for å tjene våre studenter og partnere.

Vi tror på respekt . Vi omfavner og feirer mangfold. Vi trener åpen og ærlig kommunikasjon.

Vi tror på tilgang . Vi streber etter å åpne dører for folk fra alle bakgrunner til CIEE-programmer og til CIEE.

Til slutt, på CIEE tror vi på problemløsing . Vi utvikler innovative og praktiske løsninger for å utvide tilgangen til internasjonale utvekslingsmuligheter.

106996_rsz_adobestock_70168914.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Entrepreneur Lab by CIEE

Generer og utvikle en levedyktig forretningsidé, og ta den fra konsept til å fullføre forretningsplan og investor-klar tonehøyde. Ta med et forretningsproblem du vil løse ... [+]

Boot Camp for Aspiring Entrepreneurs

Generer og utvikle en levedyktig forretningsidé, og ta den fra konsept til å fullføre forretningsplan og investor-klar tonehøyde. Ta med et forretningsproblem du vil løse, eller vi vil gi en fra et ekte selskap - takk det og legg dine løsninger. Polsk din CV og tjene et verdifullt sertifikat mens du får en smak av oppstartskultur, finpuss essensielle ferdigheter, og få en internasjonal kant.

UtbetalingenEn overbevisende forretningsplanEn investor-ready pitch deckEt Elab-sertifikat

Programstruktur

Uken din vil bestå av en blanding av aktiviteter for å maksimere din erfaringslæreropplevelse, inkludert dagsøkter og gruppearbeid, gjesteforedrag og diskusjoner, coaching og fireside-chatter.... [-]

Tyskland Berlin Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
6 uker
Campus
Les mer på norsk

CIEE IN ONE WORD

eLab - Start building the business of your dreams

Location address
Gneisenaustr. 27
Berlin, Berlin, 10961 DE
Social Media
Location address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
London, England, WC1B 4JP GB