Les den offisielle beskrivelsen

Din suksess er vårt fokus!

 • Små grupper = maksimal læring suksess!
 • Coaching elementer inkludert!
 • Erfarne trenere fra praksis med moderne læringsmetoder!
 • 100% praktisk kunnskap og læringsoverføring i din personlige arbeidsrutine!
 • Alle seminarer holdes her - garantert!

Forsøgte og testede, målrettede og interaktive seminarer! Forretnings coaching, interne seminarer og modulære opplæringer utviklet for bedriftens individuelle behov! Vi er din partner for kvalifisert trening på følgende områder:

 • Ledelse og bedriftsledelse
 • kommunikasjonsevner
 • Personlig utvikling og sosial kompetanse
 • teamutvikling
 • Salg og distribusjon

Vår forpliktelseDin fordel gjennom en seminardeltakelse:

 • En langsiktig fordel for tiden etter seminaret, fordi vi kapitaliserer på "overføringsledelse".
 • Du oppdaterer din kunnskap og optimaliserer den.
 • De drar nytte av opplevelsen av andre.
 • De gjør kontakter med likesinnede mennesker.
 • De tar tid å tenke produktivt om dagens utvikling.
 • Du vil få en forståelig presentasjon fra øvelsen.
 • Hvert seminar har høy erfaring, resultat og suksessverdi.
Vi føler oss forpliktet:
 • å gi praktiske og forståelige forklaringer.
 • å svare på ønsker og forslag fra våre deltakere.
 • å gi en avslappet og produktiv arbeidsatmosfære.
 • å sette deltakerne i sentrum av forventningene sine.
 • Å oppmuntre hver deltaker til aktivitet og nye livserfaringer.
 • Ansvarlig og positiv til hver deltaker.
 • å sette umiddelbar anvendelighet, dvs. den praktiske relevansen i senteret.
Hvordan ser vi vårt seminararbeid? Hva er viktig for deg?
 • Seminarene som tilbys av oss er underlagt konstant kontroll. De er jevnlig tilpasset nye eller mer utviklede innsikt. Slik sikrer vi aktualiteten til innholdet.
 • Seminarene våre er intensivt praksisorienterte.
 • Vi overholder ønsker og behov fra seminardeltakeren.
 • Seminarets innhold kan tilpasses dynamisk til bestemte deltakerforespørsler under treningen.
 • I hvert seminar gjennomføres intensive rollespill foran kameraet. Læringseffekten for deltakerne er mye mer intens og lengre varighet.
 • Hver deltaker mottar i seminaret en intensiv tilbakemelding fra treneren og andre deltakere til sin person. De grunnleggende reglene for vellykket tilbakemelding er selvfølgelig tatt i betraktning.
 • Rollespillene foran kameraet kan "spilles" på deltakerens forespørsel fra sin individuelle praksis.
 • Treneren blir involvert i dialogspill. Så forskjellige tegn kan troverdig re-enacted. Deltageren får dermed muligheten til å bli involvert i mangefasetterte typer.
 • Hver deltaker kan, ingen deltaker må delta i rollespill.
 • Vi sørger for at hver deltaker forlater hjemmet positivt på slutten av seminaret.
 • Vi utvikler læringsoverføringsstrategier sammen med deltakerne, slik at læringseffekten og sensitiviteten fra seminaret varer lenger.

Teamet

Selskapet "Hermannsen-Concept" er rettet mot folk som ønsker å utvikle seg faglig og personlig. Din personlige suksess så vel som bedriften din er alltid i sentrum for oppmerksomheten for oss!

I tillegg til vårt nåværende tilbud på våre fritt tilgjengelige "åpne seminarer", utvikler Hermannsen-Concept også forretningsutvikling og interne seminarer samt modulære opplæringskurs etter dine individuelle behov og i nært samarbeid med deg.

Eieren av selskapet er Uwe Hermannsen, som har jobbet som trener, trener og taler i menneskelige ressurser i mer enn 25 år. "Hermannsen-Concept" jobber med uavhengige trenere og trenere som tilbyr forskjellige emner om oss. De har alle mange års yrkeserfaring, praktisk orientering og passende opplæring.

I tillegg samarbeider vi med et arrangement, med hvem vi og den respektive klienten utvikler spesielle seminar- og arrangementskombinasjoner. Disse inkluderer for eksempel "spesielle seminarer for ledere på Mallorca" eller "lederopplæring på seilskipet" av vår partner. Vi er glade for å implementere dine ideer eller ideer.

Programmer gitt i:
 • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Hermannsen Concept

Lær grunnleggende om vellykket argumentasjon og diskusjon i denne tankegangen. Reflektere over tankegangen din, oppdage og utvikle dine resonnementsevner. ... [+]

"Slik får du mer overbevisende!"

Lær grunnleggende om vellykket argumentasjon og diskusjon i denne tankegangen. Reflektere over tankegangen din, oppdage og utvikle dine resonnementsevner. Hvordan bruker du denne kunnskapen trygt i hverdagslige profesjonelle situasjoner? Du får muligheten til å trene dem intensivt i praktiske situasjoner. Fordi: Personlig nærvær genererer oppmerksomhet og interesse blant samtalepartnere og lyttere. Samtidig skaper det klarhet i diskusjon og forhandlingssituasjoner.

innholdkommunikasjonsregler4-øre kommunikasjonsmodellKommunikasjonsprosessen i praksiskommunikasjons stimuliStruktur av resonnementRegler for positiv diskusjon (ifølge R. Lay)Smalltalk tips i begrunnelsen prosessenBruk spørsmålstegn teknikker profesjoneltAktiv lytting åpner muligheterLes og bruk kroppsspråkDialektikk: verbiage og fraser5-setningsteknikk: intelligent resonnementPontiffprinsippet: måter å objektivereElastisk pute i stedet for direkte motsetningBruk kommunikasjonsteknikker effektivtfremgangsmåter... [-]
Tyskland Münster
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
2 dager
Campus
Les mer på norsk
Hermannsen Concept

God servicekvalitet gir kunden det avgjørende inntrykket av selskapet. Fungerende med tillit, selvtillit og profesjonalitet i den daglige virksomheten, kreativt og genial ... [+]

"Ta bedriften din til kunden"

God servicekvalitet gir kunden det avgjørende inntrykket av selskapet. Fungerende med tillit, selvtillit og profesjonalitet i den daglige virksomheten, kreativt og genialt å knytte kundens og virksomhetenes behov, sikrer at kunden lover virksomheten din til andre. Dette er ikke bare gratis markedsføring, men også din personlige profesjonelle suksess! I dette seminaret lærer du teknikker og strategier for optimal kundeservice og langsiktig kundeloyalitet. Du vil lære hvordan kundeorientering fungerer fra kundens synspunkt, slik at du kan handle målrettet i fremtiden.

innholdHva er kunden din? - King? Partner? Vare? ... eller bare irriterende?Hva forventer kundene dine?Førsteinntrykk og profesjonell vennlighet - personlig og på telefonHolistisk kundekontakt (kroppsspråk, ansiktsuttrykk, stemme, innhold)Forholdsforvaltning til interne og eksterne kunderKjenn og bruk kommunikasjonsmodellerLytte og stille spørsmål - viktig ikke bare for klagerKunsten å formulere en "nei"Videresending av spørsmål, forslag, klagerUtfordringsnummer 1: den "vanskelige" kundenKundeorientering som en felles tråd og en del av bedriftskulturenfremgangsmåter... [-]
Tyskland Münster
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
2 dager
Campus
Les mer på norsk
Hermannsen Concept

Fokus er på å styrke sitt eget lederskap. I dette lederseminaret lærer du forskjellige ledelsesfunksjoner og verktøy. Du vil (gjen) oppdage dine styrker og ressurser og k ... [+]

"Kvinne leder annerledes?"

Fokus er på å styrke sitt eget lederskap. I dette lederseminaret lærer du forskjellige ledelsesfunksjoner og verktøy. Du vil (gjen) oppdage dine styrker og ressurser og kan bruke dem på en målrettet måte med hensyn til ledelsens oppgave.

Konkrete forslag vil hjelpe deg med å utvikle og optimalisere din egen lederstil. Med den tidligere praktiske erfaringen med ledelse (både dine egne og andre), så vel som de nyutdannede, vil du kunne fortsette å utføre din lederrolle i en trygg, men medarbeidsrettet måte - eller å sikte på et slikt mål i fremtiden. De er klar over de uvurderlige fordelene med nettverk og har det gøy å måle med mannlig lederskap uten å etterligne.... [-]

Tyskland Münster
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
2 dager
Campus
Les mer på norsk
Hermannsen Concept

Med dette spesielle seminarkonseptet for ledere, som kommer direkte fra teatervirksomheten, drar du nytte av de tiår lange aktivitetene til vår trener Markus Kopf, som ar ... [+]

"Å ha kraften til en gigant er fantastisk. Å bruke dem som en gigant er tyranni. " William Shakespeare

Med dette spesielle seminarkonseptet for ledere, som kommer direkte fra teatervirksomheten, drar du nytte av de tiår lange aktivitetene til vår trener Markus Kopf, som arbeider som teaterdirektør, skuespiller og foreleser for å opptre i Tyskland og Europa.

Det som appellerer til deg, en - formentlig - for å bli kjent med helt nytt fagområde, inneholder et forbløffende antall paralleller til ditt profesjonelle hverdagsliv i lederstillinger. Fra Henry V til Titus Andronicus, Richard III. til Antony og Cleopatra, Hamlet til Macbeth - Shakespeare har analysert og kartlagt psyker av noen av de mest komplekse, dynamiske og fascinerende personlighetene. Knapt noen forfatter har tenkt så mye om ledelse og makt som den engelske poetpristageren. Mange av de dødelige feilene begått av Shakespeares mest kjente hovedpersoner, er de samme som fører ledere ned i styrerom, kontorer og detaljhandel.... [-]

Tyskland Münster
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
2 dager
Campus
Les mer på norsk
Hermannsen Concept

Moderne hjerneforskning gir et uvurderlig bidrag til vellykket og effektiv kommunikasjon. Hvordan mottas og behandles informasjon? Hvordan klarer jeg å finne midtpunktet ... [+]

Moderne hjerneforskning gir et uvurderlig bidrag til vellykket og effektiv kommunikasjon. Hvordan mottas og behandles informasjon? Hvordan klarer jeg å finne midtpunktet av følelsene til samtalepartneren min? Hvilken rolle spiller biokjemi i dette? Hvordan kan jeg påvirke henne? Hvilken rolle spiller det limbiske systemet i å lykkes i relasjonsledelse?

Lær av vår grunnleggende forståelse av nevrokommunikasjon hvordan hjernen vår behandler kommunikasjon og empati. Kjenne, forstå og optimaliser dine personlige mønstre for kommunikasjon og oppførsel. Tren for å øke virkningen på andre, autentiske og fokuserte. For kunder, kolleger, ansatte eller samarbeidspartnere.

innholdOverfølsomheten av følelsene og det ubevisste i hjernenBevissthetens illusjon og intuisjonens kraftDen emosjonelle evalueringen av kommunikasjonsstrategien i hjernen til den andreBrain-orientert samtale og forhandlingBetydningen av vår visuelle sensoriske hjerne for presentasjoner og modereringBrain-passende konflikt og relasjonsstyringBetydningen av ikke-verbal kommunikasjon fra et neurovitenskapelig synspunktKommunikasjonskonseptene analyseres neuroscientifiktDen neuroplastiske og livslang læring evne i hjernenfremgangsmåter... [-]
Tyskland Münster
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
2 dager
Campus
Les mer på norsk