Humboldt-Institut e.V.

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Humboldt-Institut

I de siste 40 årene mer enn 60.000 studenter fra over 160 land studert tysk med Humboldt-Institut. Dette gjør Humboldt-Institut en av de største og mest erfarne leverandører av tysk som fremmedspråk. Aspirasjon av Humboldt-Institut har alltid vært å tilby de beste tyske kurs og for å garantere rask og effektiv læring for alle elever. Intensiv tyskkurs tilbys i 17 steder over hele Tyskland, hvorav fire - Berlin Mitte, Constance, Lindenberg og Bad Schussenried - er åpne hele året. Humboldt-Institut tilbyr tyskkurs for alle aldersgrupper og språknivåer.

Klassestørrelse

Våre klasser består av ca. 10 kursdeltakere. Med en så liten størrelse ønsker vi å sørge for at individuell oppmerksomhet er gitt til hver enkelt person. Som vi fokuserer veldig mye på kommunikativ tilnærming av språket, mens ikke neglisjere grammatikk, sørger vi for å gjøre hver student diskusjon og delta levende ved å begrense antall deltakere per gruppe.

Humboldt-Institut eV

Språknivå

Vi tilbyr opp til seks ulike språknivåer, fra nybegynnere til meget avanserte, eller, i henhold til den europeiske rammeverket, nivå A1-C2.

Schedule

Under et intensivt kurs, våre voksne har fem leksjoner av 45 minutter hver morgen, som starter på 8:30 og kjører fram til 01:00, inkludert to pauser. På mandag ettermiddag, vil det være en lærdom fra 14:15 til 03:00. På tirsdager og torsdager vil det være to leksjoner fra 02:15 til 03:45.

Tester

Alle kursdeltakere tar en ukentlig eksamen som dekker hele kursinnholdet lærte foregående uke, slik at studenter og lærere kan vurdere framgangen i det tyske språket. Ved slutten av et jevnt, vil det være et ekstra "nivå eksamen", som trenger å bli sendt med et minimum på 75% for å være i stand til å gå videre til det følgende språknivå.

Lekser

Våre voksne er også forventet å gjøre noen lekser hver dag, men de vil fortsatt ha god tid til fritidsaktiviteter.

Internatskoler

I våre internatskoler studenter bor på samme campus der de har sine leksjoner, som har selvfølgelig mange fordeler for våre kursdeltakere: de har alle måltider sammen, tilbringe ettermiddagen, kvelder og helger sammen og derfor er det veldig lett for dem til å gjøre en masse nye venner fra forskjellige land i løpet av kort tid.

Øv tysk hele dagen lang

Våre ansatte vil prøve å skape en følelse av å være en stor internasjonal familie ved Humboldt-Institut, hvor alle elever er integrert, og hvor tysk er det eneste språket snakkes. Å ha en sjanse til å praktisere målspråket hele dagen lang, også utenfor klasserommet, vil fremskynde læringsprosessen utrolig, og øke motivasjonen til elevene.

Steder

Berlin

Humboldt-Institut e.V. (Berlin)

Address
Invalidenstrasse 19
10115 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon
+49 7522 988 0

Konstanz

Humboldt-Institut e.V. (Constance)

Address
Mainaustrasse 172
78464 Konstanz, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefon
+49 7522 988 0

Lindenberg im Allgäu

Humboldt-Institut e.V. (Lindenberg)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Ellgasser Str. 42,
Lindenberg im Allgäu

88161 Lindenberg im Allgäu, Bayern, Tyskland
Telefon
+49 7522 988 0

Bad Schussenried

Humboldt-Institut e.V. (Bad Schussenried)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Zellerseeweg 11
Bad Schussenried

88427 Bad Schussenried, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefon
+49 7522 988 0