Read the Official Description

Din interesse for å studere ved vår IUBH University of Applied Sciences viser at du tenker seriøst på din fremtid.

Våre steder i Bad Honnef og Berlin er de rette stedene for alle som ønsker å oppnå en utfordrende lederstilling i serviceindustrien i det 21. århundre. Og bli en av sine topp beslutningstakere.

I tillegg til ledelsestrening og ledelsesvitenskap gir våre bachelorprogrammer innen luftfart, gjestfrihet, turisme og arrangementshåndtering , internasjonal ledelse samt markedsføring en viktig praktisk og faglig orientering med en enestående internasjonal dimensjon. Våre masterprogrammer i International Management med spesialiseringer innen Hospitality, Aviation, Human Resources , IT, Finance

Omdømmet vi har oppnådd blant eksperter og vår kunnskap, står til din disposisjon. samt et innbydende miljø for å studere.

Vår suksess kan også være din hvis du bringer fleksibilitet, mobilitet og en vilje til å jobbe, samt nysgjerrighet og motivasjon. Da kan IUBH bli det beste stedet for deg å gjøre starten i fremtiden.

IUBH lærer suksess i livet, forbereder deg for globale karrierer:

  • 1,5-årig post-studie arbeidssøknad visum garantert etter eksamen, Blått kort tilgjengelig for alle Schengen-landene
  • 87% av IUBH-kandidatene starter karrieren innen 3 måneder etter eksamen
  • 99,5% suksessforhold, utfall for internasjonale studenter 0,5% - små klassestørrelser, personlig omsorg av professorer og ansatte

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til campus snart!

Programs taught in:
Engelsk

IUBH Open Campus Day 2018

IUBH Image Film