Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction at the Filmakademie Baden-Wuerttemberg

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Institute of Animation, visuelle effekter og digital Postproduction Grunnlagt i 2002 som en del av Film Academy Baden-Württemberg. Under ledelse av professor Thomas Haegele, har det utviklet seg til en av de mest suksessrike treningssentre for animasjon i Tyskland og har et godt internasjonalt renommé. Animerte filmer av Film Academy har med tyske og internasjonale festivaler allerede vunnet en rekke priser.

Siden starten i 1991 er på Film Academy Baden-Württemberg på prinsippet "learning by doing" lært og produsert. Elevene lære å lage film av å lage film: du skriver manus, designe og bygge sett, kamera eller bly direktør, lage animasjoner og visuelle effekter, komponere filmmusikk eller gjøre lyddesign, redigering og montasje.

Prosjektet er støttet og ledsaget av gjesteforelesere fra praksis. Fagpersoner fra den tyske og internasjonale film- og mediebransjen gi sin kunnskap og erfaring i seminarer og workshops til studenter på. Denne filosofien skaper en direkte kobling mellom studier og praksis, og har bidratt med sin nærhet til markedet for å lykkes i Film Academy.

Studentprosjekter

Helt siden den Oscar-nominasjon for kortfilmen "The Wheel" ble Institute of Animation, visuelle effekter og digital Postproduction internasjonal oppmerksomhet. Platform Animasjon Career omtale valgte Animasjon Department i 2014 blant topp fem av de beste animasjonshøyskoler i verden. I de senere årene, student oppsetninger av animasjonen instituttet med tyske og internasjonale festivaler, som første skritt, VES Awards, LA Shorts, SIGGRAPH, SICAF eller Annecy International Animation Film Festival, vunnet en rekke priser.

Steder

Ludwigsburg

Institute of Animation, Visual Effects and digital Postproduction at the Filmakademie Baden-Wuerttemberg

Address
Filmakademie Baden-Württemberg
Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction
Akademiehof 10

D-71638 Ludwigsburg, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefon
+49 7141 969 82 800