Jacobs University Foundation Year

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et nytt hjem borte fra hjemmet

Studentene kjærlig kaller campusen "boblen" - en internasjonal engelskspråklig mikrokosmos midt i Europa, hvor du vil leve og lære med studenter fra over 100 land. Etter et semester på Jacobs, vil hvert hjørne av campus være koblet til et godt minne. Det er det gruppen av seter i hjørnet av det stille studieområdet hvor du tilbrakte en hel natt jobber hardt, ler med vennene dine og bestiller pizza klokken 3

Det er de små åsene på Campus Green som du og dine venner brukte til å kjøre ned på kafeteriabrett når den første snøen hadde falt om vinteren. Være det treet foran høgskolen din, hvor du henger opp ditt første bulgarske vennskapsarmbånd for hell. Å leve og lære på campus betyr at vennene dine snart vil føle seg som familie og at campus vil bli et nytt hjem borte fra hjemmet.

Når besøkende kommer til campus, er de imponert over skjønnheten i den romslige, grønne 34ha campusen. Den store campusgrønnen midt på campus og fotballbanen tiltrekker elevene seg til å sitte sammen, sole seg og spille sport utenfor.

Dykk inn i mangfold

Å tillate elevene å fremme sin mellommenneskelige og interkulturelle kompetanse er en viktig del av Jacobs Universitets utdanningsoppdrag. Som Stiftelsesår student kan du dra full nytte av de mange læringsmulighetene i og utenfor klasserommet. Bli nedsenket i det interkulturelle campusmiljøet, delta i ulike sportsaktiviteter som tilbys, eller bli medlem av en av de mange sosiale, kulturelle, politiske, akademiske og entreprenørskapsklubber på campus.

Boligkollegene på campus tilbyr en trygg, interaktiv og inspirerende levende og lærerik opplevelse: Du vil få et privat rom i en to-roms leilighet og dele fellesarealer og et bad med flatmate, som vanligvis har en annen nasjonalitet.

Kafeteriene i høgskolen tilbyr frokost, lunsj og middag, og er et flott sted å møte, chatte og slappe av med vennene dine. Daglig tilgang til det toppmoderne rekreasjonssenteret på campus og de velutstyrte aktivitetsområdene som teaterplass, idrettsbaner, danserom og papirstudio er bare en av fordelene med å bo på vår vakker campus. Campus ligger i nærheten av sentrum av Bremen, en maritim multikulturell og entreprenørby i Nord-Tyskland.

Steder

Bremen

Address
Jacobs University Bremen
Campus Ring 1

28759 Bremen, Bremen, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss