Les den offisielle beskrivelsen

JMU: En historie med suksess

Historien om Julius-Maximilians-Universität (JMU) Würzburg kommer tilbake til 1402. På den tiden var det den sjette institusjonen for høyere utdanning som ble grunnlagt i de tysktalende regionene i Europa, etter universitetene i Praha, Wien , Heidelberg, Köln og Erfurt.

Kjente forskere

Mange fremtredende forskere og forskere, 14 Nobelprisvinnere blant dem, har utført forskning og lært i Würzburg. Bemerkelsesverdige forskere inkluderer Wilhelm Conrad Röntgen, som oppdaget røntgenstråler i Würzburg i 1895, og Klaus von Klitzing, som oppdaget Quantum-Hall Effect. I dag består Würzburgs universitet av ti fakulteter med ca 425 professorer og 29.000 studenter.

Et omfattende utvalg av fag

I tillegg til de fire klassiske fagene - medisin, teologi, filosofi og lov - tilbyr universitetet også mange nye utdanningsprogrammer . De nyeste tilleggene inkluderer nanostrukturteknologi, funksjonsmaterialer, spillteknologi, moderne Kina, digitale humaniora, mediekommunikasjon, menneskelige faktorer i datasystemer og museumologi, for bare å nevne noen.

Hovedforskning

JMU forblir sterkt forpliktet til åtte søyler :

  • Biovitenskap
  • Helse forskning
  • Molekylær kjemi og materialer
  • Kvantfenomener i nye materialer
  • Digital Society
  • Kulturarv
  • Normer og oppførsel
  • Globale endringer

En utvidelsespolitikk

Etter hvert som antall tilbud som tilbys har vokst, har også universitetet det. For å imøtekomme veksten av studentbefolkningen ble Hubland Campus bygget på en høyde i den østlige kanten av byen. Nyutviklede studieprogrammer og en jevn tilstrømning av studenter fortsetter å drive institusjonens vekst. I 2011 utvidet universitetet til å omfatte den nyopprettede Campus Nord, et 39 hektar stort område i umiddelbar nærhet av Hubland Campus.

JMU er en av de ledende institusjonene for høyere utdanning i Tyskland, i henhold til rangeringer av innenlandske og internasjonale forskningsorganisasjoner og internasjonale ekspertkomiteer. Universitetet i Würzburg ligger på et internasjonalt nivå i toppen av akademiske institusjoner i mange vitenskapelige disipliner, inkludert biologi, medisin, fysikk og psykologi.

Forskningssentre er et varemerke

På 1990-tallet begynte universitetet å etablere fakultetet for forskning , som åpnet nye forskningsområder og muligheter for innovative gradprogrammer. Disse tverrfaglige sentrene, som for eksempel Research Center for smittsomme sykdommer, er blitt et internasjonalt fremtredende varemerke for universitetet i Würzburg.

Opprettelsen av forskningssentre har presset universitetet til toppnivået i tyske akademiske institusjoner og har hatt en rekke positive effekter. For eksempel har det raskt økt mengden offentlig finansiering, private donasjoner og forskningsmidler fra industrielle selskaper. Antall akademisk prestisjetunge publikasjoner har også vokst betydelig siden midten av 1990-tallet, selv om antall stillinger for professorer og assistenter ved universitetet var nesten konstant i den perioden.

Vitenskap og suksess

Universitetet i Würzburgs mange samarbeidsforskningsenter, forskningsopplæringsgrupper og forskningsenheter, finansiert av tysk forskningsstiftelse (DFG), bidrar sterkt til universitetets høye status i det vitenskapelige samfunn. I 2002 lanserte universitetet i Würzburg en av tre DFG-finansierte sentre for ekspertise over hele Tyskland - Rudolf Virchow Center / DFG Research Center for Experimental Biomedicine. Forskningsgruppene undersøker viktige proteiner, som er spesielt viktige for vedvarende helse og forståelse for opprinnelsen til sykdommer.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Julius-Maximilians-Universität Würzburg

Denne modulen er utviklet for avanserte studenter og studenter som er interessert i forretningssystemer og internasjonal ledelse. Det gir en unik kombinasjon av nærings- ... [+]

Denne modulen er utviklet for avanserte studenter og studenter som er interessert i forretningssystemer og internasjonal ledelse. Det gir en unik kombinasjon av nærings- og informasjonsteknologi og fokuserer på muligheter som kommer fra en stadig mer digitalisert og globalisert økonomi i Europa.

Forelesningene vil dekke ulike aspekter ved digitalisering, forretningssystemer og informasjonsbehandling. På grunn av deres interaktive design gir forelesninger teoretisk og praktisk innsikt i morgendagens viktige temaer, blant annet digitale forretningsmodeller, forretningsanalyser, informasjonsbehandling og blokkeringsbaserte teknologier.

Kulturelle aktiviteter som vinsmaking og guidet besøkstur til Würzburg Residenz utfyller læringsopplevelsen for å gi studentene et dypt innblikk i forretning, kultur og hverdagsliv i vår region.... [-]

Tyskland Würzburg
July 2019
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk
Julius-Maximilians-Universität Würzburg

Denne modulen er designet for avanserte studenter og studenter som er interessert i internasjonal økonomi og internasjonal ledelse. Det gir en unik kombinasjon av forretn ... [+]

Denne modulen er designet for avanserte studenter og studenter som er interessert i internasjonal økonomi og internasjonal ledelse. Det gir en unik kombinasjon av forretning og økonomi i forelesninger med fokus på muligheter, trusler og utfordringer som fremtidige ledere og politikere over hele verden står overfor.

De økonomiske forelesningene vil dekke makro-, klima-, handels- og konkurransepolitikkene i Europa, så vel som den østlige utvidelsen av unionen. Virksomhetsforelesningene vil behandle internasjonal finansiell rapportering og beskatning, globale forsyningskjeder og human resource management i kølvandet på den demografiske overgangen.

Forelesninger utarbeides og presenteres av professorer fra fakultetet for bedriftsøkonomi og økonomi ved universitetet i würzburg og partner universiteter som er alle eksperter på sine fagområder. Forelesningene kombineres med utflukter til internasjonalt orienterte selskaper og offentlige institusjoner som gir mulighet for diskusjoner fra et mer praktisk perspektiv.... [-]

Tyskland Würzburg
July 2019
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk