Les den offisielle beskrivelsen

THE MENTORA Language School er en del av et globalt nettverk

Mentora er en høyt ansett institusjon innenfor den internasjonale utdanningssektoren. Vi tilbyr en spennende og faglig orientert erfaring. Vår språkskole ligger i den politiske og historiske sentrum av Berlin, i nærheten av den svært populære bydelen Friedrichshain.

Mentora tilbyr dynamiske og intensive programmer på engelsk og tysk for nybegynnere og viderekomne elever likt. Vi tilbyr individualisert, kommunikasjonsorientert og høy kvalitet språkkurs for våre studenter som drar nytte av en atmosfære som er familiær og profesjonell samtidig.

Hver av våre programmer er - i tråd med vår vitenskapelige konsept - skreddersydd for de spesifikke forutsetninger og behov hos deltakerne. Mentora er ikke bare praktisk, men det er dessuten preget av sin erfarne medarbeidere og sine luksuriøse fasiliteter.

BAU Globalt Den BAU Global Network består av høyere utdanningsinstitusjoner spredt over hele verden. Dette internasjonalt nettverk tar imot studenter fra hele verden, og gir tilgang til lokale ressurser i hver by, stat og nasjon for å forbedre kvaliteten høyere utdanning det gir. Studenter og nyutdannede av BAU Global danne et faglig fellesskap som strekker seg over syv land på tre kontinenter; Nord-Amerika, Europa og Asia. Den BAU Globalt nettverk består av 4 universiteter, 2 språkskoler og 6 satellitt studiesteder.

BAU Global universiteter tilbyr hundrevis av undervisning, post graduate og doktorgradsprogrammer i arkitektur, kunst, økonomi, design, utdanning, ingeniørfag, helsefag, IT, jus og medisin. Ved å jobbe på tvers av en internasjonal sammenheng, forfølger BAU Global Network for å garantere kvalitet og bærekraftig utdanning.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Mentora Sprachschule

Vi tilbyr våre intensive tyskkurs program for elever fra 16 år på. Det foregår hverdager 09:00 til 12:00 og 06:00 til 09:00. Det er på linje med det felles europeiske ram ... [+]

Vi tilbyr våre intensive tyskkurs program for elever fra 16 år på. Det foregår hverdager 09:00 til 12:00 og 06:00 til 09:00. Det er på linje med det felles europeiske rammeverket for språk og er derfor delt i 6 kursnivåer.

Tysk nivå A1 - Nybegynner Tysk nivå A2 - Grunnleggende kunnskap Tysk nivå B1 - Elementær språkferdigheter Tysk nivå B2 - Uavhengig språkbruk Tysk nivå C1 - Kompetent bruk av språket Tysk nivå C2 - Native-lignende språkferdigheter

Du finner nøyaktig beskrivelse av hver språknivå på hovedsiden for kursene.

Hvert nivå er delt i to deler - A1 / 1 og A1 / 2, A2 / 1 og A2 / 2, B1 / 1 og B1 / 2 etc. - Hver av at deler siste 4 ukene. For å fullføre en komplett nivå vil du trenge 8 uker totalt.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
4 uker
Campus
Les mer på norsk