Summer School at Bauhaus University Weimar

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

header

Bauhaus sommerskole

... Er den internasjonale sommerprogram av Bauhaus-Universität Weimar

og tilbyr kurs i

  • arkitektur | urbanisme
  • Art | Design
  • Engineering | Miljø
  • SPRÅK

Velg blant våre mange språk og spesialiserte kurs!

... Er åpen for potensielle studenter, lavere og høyere grads studenter.

Hvert år ca 400 deltakere fra 70 land rundt om i verden skaper en unik interkulturell atmosfære. Bli en del av opplevelsen, og gjør vennskap som vil vare livet ut!

... Er en flott mulighet til å bli kjent med Bauhaus-Univeritat Weimar

og for å koble til et internasjonalt nettverk og utvide din kulturelle og akademiske horisont. Ta denne sjansen!

... Er en inspirasjonskilde og en uforglemmelig opplevelse for livet.

Erfaringer, vil du gjøre med å ta del i Bauhaus Summer School, vil gi deg nye ideer og berike livet ditt. Bli inspirert!

banner

Vil du vite mer? Oppdag variert program for kurs og arrangementer som tilbys ved Bauhaus Summer School! Oppleve skjønnheten i Weimar, byen Johann Wolfgang von Goethe og Bauhaus!

Tre flere gode grunner ...

1. DEN byen Weimar

Weimar er en symbolsk by med en rik historie. Weimar kulturliv utfolder seg mellom Goethe og Schiller og Bauhaus, mellom Buchenwald Memorial og Schloss Ettersburg (kun tysk). Gjennom sine utallige museer, fire kinoer (bare tysk), den tyske nasjonalteater (bare tysk) og dens mangfoldige ytelse og musikkscenen, Weimar tilbyr hundrevis av hendelser hver måned.

Bauhaus Summer School kobles til disse mulighetene og skaper et variert program som du kan skreddersy til dine interesser. Du kan delta i mange av hendelsene til en redusert pris eller gratis med din Bauhaus Summer School ID.

banner

2. foreleserne

Alle våre forelesere er erfarne, engasjerte og høyt utdannede, og klar til å ha det gøy! Lær et språk med en morsmåls instruktør eller plukke opp en spesialitet lagt på en annen måte, i et avslappet læringsmiljø, inspirerende utflukter, piknik i parken og mye dans på de tradisjonelle Bauhaus Summer School parter.

Alle forelesere gjør sitt beste for å bidra til å gjøre din tid i Weimar uforglemmelig. Videre alle språk kursinstruktører er morsmål deres undervisningsspråk.

banner

3. Arrangøren

Vårt team bryr seg om hver deltaker, noe som blir klart før du noensinne kommer i Weimar. Vi tar gjerne ta deg tid til personlig svare på alle spørsmål og e-poster. Enten via post eller via telefon, gjør vi vårt beste for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål, bekymringer eller problemer du måtte ha.

Vi personlig møte deg på ankomstdagen og ta deg til din bolig. For å hjelpe deg med å få avgjort i og bli kjent med din daglige rutine i Weimar, tilbyr vi en orientering dagen før kurset begynner. Du vil også møte din veileder og andre deltakere der. Videre kan du nå oss i løpet av hele Bauhaus Summer School i august 24 timer i døgnet.

Vi ser frem til å ønske deg i Weimar og dele en uforglemmelig sommer med deg!

Steder

Weimar

Address
Geschwister-Scholl-Straße 15
Room 107

99423 Weimar, Thüringen, Tyskland