MetFilm School Berlin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Met Film School ble åpnet i London nesten 10 år siden, og er rettet mot fremadstormende filmskapere av alle slag. Etter mange suksessrike år, er vi glade for å nå åpne en campus i Berlin.

Vi er også der for å bruke våre utprøvde undervisningsmetoder til unge filmskapere lykkes i sine karrierer følger. The Met Film School Berlin forpliktet filmskapere og fagfolk fra filmindustrien som jobber med elevene i seminarer og workshops i et aktivt filmstudio. Vi legger stor vekt på tett på læring til våre studenter for deres senere arbeid for å forberede seg. Klassene holdes på engelsk. Studenter fra ikke-europeiske land har de riktige 180/2 Tags (4 timer per dag) mens han studerte i Berlin for å jobbe.

Hands-on læring: Erfarne forelesere og profesjonelle redaktører følge våre studenter på veien, til sine kortfilmer skrive seg å produsere, for å lede og å klippe. Personlig skreddersydd seminarer i små grupper og i enkelte tilfeller privattimer, samt snu og regi øvelser blir vanlig.

Forberedelse til jobben: Selvfølgelig er det vårt mål å forberede våre studenter på å gjøre kommersielt vellykkede filmer. Samtidig ønsker vi å gi for mye databehandling kunnskap om filmbransjen og gjøre våre studenter kjent med alle fagområder innenfor komplekset digitale verden.

Skreddersydde kurs: Det er viktig for oss at våre studenter viser lidenskap, talent og besluttsomhet. Enten du nettopp har fullført skolen din og leter etter en omfattende toårig kurs hvis du allerede har en universitetsgrad og ønsker å utvide faglig erfaring eller om du allerede er ansatt og ønsker å endre din karriere: Vi tilbyr en rekke heltids -, deltid og helgekurs, som passer dine behov.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se BA'er » Se MA »

Programmer
Videoer

Met Film School Berlin Overview