Les den offisielle beskrivelsen

Musikkbransjen er stadig skiftende og når de vurderer alternativene for din utdanning, hva er viktigere enn å sørge for at det gir deg en fordel? Når vi beskriver dBs Music Berlin som "ingen vanlig skole" vi snakker om akkurat det. Samfunnet, beliggenhet, fasiliteter, kvaliteten på undervisningen, den kompromissløse støtte ... alt kommer sammen for å være et eksempel på lidenskap pågår. Det betyr at ikke bare er det intens glede i alt vi gjør sammen, men også at vi sammen vil demonstrere hvordan lidenskap er nøkkelen til suksess.

Oversikt

Våre nyoppussede state-of-the-art fasiliteter her i Berlin er bare noen få år gammel. Men vi bygger ut arven vår institusjon som har vært i drift siden 1999 i Storbritannia. I 2013 åpnet vi dBs Music Berlin for å gi våre studenter tilgang til varierte og etablerte musikkmiljø her. Variasjonen av denne scenen kan overraske deg også! Mens den tyske hovedstaden har en berømt affinitet for alle ting elektronisk, kan vi også si at det er en hedning i form av oppmuntrende et bredt utvalg av sjangere og scener.

Enten leksjonene holdes i våre studioer på historiske Funkhaus eller i vårt hoved utdanning sentrum i nattlige bydelen Friedrichshain, vil du få hendene på den nyeste utstyret i noen inspirerende steder. Men hva er vitsen med teknologi uten noen instruksjon? Våre lærere er industri erfarne fagfolk som er aktive i kunstscenen. De vil gi deg praktisk innsikt om hvordan du bruker dine maskiner og dyrke dine egne ferdigheter effektivt i din karriere.

Hvis du er ute etter en omfattende innføring i Music Production & Sound Engineering eller Electronic Music Production & Performance, våre ettårig diplom programmer er perfekte. Dette er også en fantastisk måte å få ny energi din oppgave som kunstner og tilbringe et spennende år i utlandet.

Hvis du er ute en høy verdi godkjent grad, vurdere våre (Hons) bachelorgrad som administreres gjennom University of St Mark & ​​St John i Storbritannia. Disse tre år eller to års fast track programmene er for de som ønsker å dykke dypt inn i begreper, teori, teknisk kompetanse og praksis.

Lære mer

Vil du se hva vi snakker om? Meld deg på en av våre Open Days på våre nettsider (dbsmusic.net) og komme møte oss i person.

Har du ikke en unnskyldning for å komme til Berlin akkurat nå? Finn ut mer om hva slags muligheter du kan ha med dBs Musikk Berlin ved å utforske vår profil her på bachelorstudiet. Eller nå ut til oss i dag ved å sende oss en e-post: admissions@dbsmusic.net Vi ser frem til å høre fra deg!

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

dBs Music Berlin

Ved hjelp av en kombinasjon av digital og analog teknologi, vil vår ett år Electronic Music Production og ytelse Diploma utvikle dine ferdigheter i lydkreasjon og manipul ... [+]

Ved hjelp av en kombinasjon av digital og analog teknologi, vil vår ett år Electronic Music Production og ytelse Diploma utvikle dine ferdigheter i lydkreasjon og manipulasjon. Arbeide gjennom samarbeidsprosjekter og hands-on kreativitet vil du studere de mange aspekter av elektronisk musikk, alt fra syntese og prøvetaking, produksjon og miksing til musikk teknologi og bransjepraksis mens innstillingen du på vei til å bli en produsent, utøver og praktiserende kunstner.

KURSLENGDE: 1 år (36 uker) Kursstart: september 2017 Begrepet tid: fra september 2017 til juli 2018 Kursavgift: fra € 740 per måned Våre diplom kurs

Vår BTEC level 3 Nasjonale Diplomer er hands-on å lære så mye som mulig om de evner og egenskaper av teknologi og programvare systemer, slik at du trygt kan oppnå din egen kunstneriske visjon. De er relevant hvis du har begrenset eller ingen erfaring i musikkproduksjon eller hvis du virkelig ønsker å gjøre det spranget fra hobby til artist! Mens de kan høres ut som introduksjonskurs, de er langt fra det. De leverer et bredt dybden av informasjon og tar sikte på å få deg å arbeide selvstendig så vel som samarbeider om større prosjekter fra dag én.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
dBs Music Berlin

Vår ett år Music Production & Sound Engineering Diploma vil utvikle dine ferdigheter base for å avmystifisere teknikker og prosesser for musikkproduksjon og lydteknik ... [+]

Vår ett år Music Production & Sound Engineering Diploma vil utvikle dine ferdigheter base for å avmystifisere teknikker og prosesser for musikkproduksjon og lydteknikk. Arbeid på samarbeidende, kreative prosjekter, vil du studere de mange aspektene ved musikkproduksjon fra innspilling og miksing, akustikk og lytting til lyd for bevegelige bilder, musikk teknologi og bransjepraksis, samtidig som de lærer å finne din stemme som en kreativ musikkprodusent.

KURSLENGDE: 1 år (36 uker) Kursstart: september 2017 Begrepet tid: fra september 2017 til juli 2018 Kursavgift: fra € 740 per måned

[-]
Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Why dBs Music Berlin? - 2016