dBs Music Berlin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Musikkbransjen er stadig skiftende og når de vurderer alternativene for din utdanning, hva er viktigere enn å sørge for at det gir deg en fordel? Når vi beskriver dBs Music Berlin som "ingen vanlig skole" vi snakker om akkurat det. Samfunnet, beliggenhet, fasiliteter, kvaliteten på undervisningen, den kompromissløse støtte ... alt kommer sammen for å være et eksempel på lidenskap pågår. Det betyr at ikke bare er det intens glede i alt vi gjør sammen, men også at vi sammen vil demonstrere hvordan lidenskap er nøkkelen til suksess.

Oversikt

Våre nyoppussede state-of-the-art fasiliteter her i Berlin er bare noen få år gammel. Men vi bygger ut arven vår institusjon som har vært i drift siden 1999 i Storbritannia. I 2013 åpnet vi dBs Music Berlin for å gi våre studenter tilgang til varierte og etablerte musikkmiljø her. Variasjonen av denne scenen kan overraske deg også! Mens den tyske hovedstaden har en berømt affinitet for alle ting elektronisk, kan vi også si at det er en hedning i form av oppmuntrende et bredt utvalg av sjangere og scener.

Enten leksjonene holdes i våre studioer på historiske Funkhaus eller i vårt hoved utdanning sentrum i nattlige bydelen Friedrichshain, vil du få hendene på den nyeste utstyret i noen inspirerende steder. Men hva er vitsen med teknologi uten noen instruksjon? Våre lærere er industri erfarne fagfolk som er aktive i kunstscenen. De vil gi deg praktisk innsikt om hvordan du bruker dine maskiner og dyrke dine egne ferdigheter effektivt i din karriere.

Hvis du er ute etter en omfattende innføring i Music Production & Sound Engineering eller Electronic Music Production & Performance, våre ettårig diplom programmer er perfekte. Dette er også en fantastisk måte å få ny energi din oppgave som kunstner og tilbringe et spennende år i utlandet.

Hvis du er ute en høy verdi godkjent grad, vurdere våre (Hons) bachelorgrad som administreres gjennom University of St Mark & ​​St John i Storbritannia. Disse tre år eller to års fast track programmene er for de som ønsker å dykke dypt inn i begreper, teori, teknisk kompetanse og praksis.

Lære mer

Vil du se hva vi snakker om? Meld deg på en av våre Open Days på våre nettsider (dbsmusic.net) og komme møte oss i person.

Har du ikke en unnskyldning for å komme til Berlin akkurat nå? Finn ut mer om hva slags muligheter du kan ha med dBs Musikk Berlin ved å utforske vår profil her på bachelorstudiet. Eller nå ut til oss i dag ved å sende oss en e-post: admissions@dbsmusic.net Vi ser frem til å høre fra deg!

Steder

Berlin

dBs Music Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon
+49 30 29009052