esocaet Studies by CADFEM

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CADFEM esocaet fremmer karriere kvalifikasjoner innen simulering gjennom seminarer, nettbasert læring, og universitets kurs. Derfor våre pedagogiske utviklingsmuligheter tillate deg å styrke din kompetanse for et bredt spekter av CAE-ansvar, uavhengig av simuleringsprogram du bruker. For å oppnå dette samarbeider vi med professorer og respekterte bransjespesialister, som bringer kompetanse fra en rekke universiteter og fagområder.

Ved å delta i våre pedagogiske utviklingsmuligheter har du sjansen til å fremme din simulering ekspertise med den nyeste teknologien, eller å fylle eventuelle kunnskapshull gjennom våre seminarer. Våre program tilbud vil sikkert ha nytte av kvaliteten på arbeidet ditt, slik at du kan utføre med mer effektivitet, kreativitet og innovasjon. Du har muligheten til å forbedre din karriere, som igjen vil påvirke din egen personlige velvære og tilfredshet på kort sikt, og til slutt påvirke livet ditt positivt i det lange løp. Tross alt, du tilbringer en betydelig del av livet ditt på jobben.

Våre karriere-integrert utdanningsmuligheter er dessverre ikke gratis, men de er absolutt verdt det: våre deltakere har bekreftet at investering av tid og penger har betalt seg!

Simulering Basert Engineering / Computer Aided Engineering (CAE) Simulering basert engineering er konsekvent bruk av simulering i hele produktutviklingsprosessen - fra innledende analyse av de første konseptideer til kontinuerlig vurdering og forbedring av produktegenskaper i ulike stadier av utviklingen til optimalisering av maskin behandling eller andre alternative studier. Bruk av FEM (elementmetoden) eller CFD (Computational Fluid Dynamics) begynte for flere år siden, spesielt i luftfarts-sektoren, bilindustrien og i anlegg, så i dag er det etablert metoder i nesten alle bransjer, samt i andre applikasjoner som medisin. Nåværende metoder gjør det mulig å simulere hele systemer, og for å undersøke komplette produkter i realistiske høytrykks-scenarier på forhånd.

Simuleringer hjelpe oss å få en helhetlig forståelse av produktet og besvare et viktig spørsmål: Kan produktet oppfyller det de lovet til kunden?

Steder

Grafing

Address
Marktplatz 2,
Grafing b. München

85567 Grafing, Bayern, Tyskland