Aviation Institute of Maintenance

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Aviation Institute of Maintenance, Er det vårt oppdrag å hjelpe voksenstudenter med å oppnå de ferdigheter og holdninger som er nødvendige for en meningsfylt karriereposisjon på opplæringsnivå. Vi streber etter å være oppmerksomme på behovene til våre studenter, arealbedrifter, næringer og myndigheter. Vi er forpliktet til høye akademiske standarder i alle våre læreplaner, og vi er dedikert til å tilby de tjenestene som støtter studentens suksess.

Vi tilbyr følgende programmer på våre flyeskolekarrierer som kan hjelpe deg med å komme i gang i det spennende feltet av vedlikehold av luftfart.

  • Luftfartsvedlikeholdstekniker (AMT)
Teknisk ingeniør for luftfartstjeneste (AMTE)

Luftfartsvedlikeholdstekniker Helikopter (AMTH) Avionics tekniker Aircraft Dispatcher Kombinasjons sveising Oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC)

Den Aviation Institute of Maintenance (AIM) Er en del av en vellykket gruppe selskaper som først startet i Norfolk, Virginia i 1969. Vi har opprettholdt en tradisjon for fortreffelighet i utdanning gjennom hele vår utvidelse av luftfartskarriere i mer enn fire tiår.

FAA krever verdens høyeste og strengeste standarder for trening av luftfartsfagfolk. Opplæringen våre grader mottar ikke bare møter, men overgår disse standardene. Vi er stolte av teknikerne vi har lagt gjennom årene med selskaper over hele verden.
Måten vi presenterer vårt merke, stil og kvalitet, er en direkte representasjon av vår institusjon. Konsistens med vår identitet er grunnlaget for økt anerkjennelse, respekt og bevissthet om vårt merke innen lokale og globale markeder.

På AIM er vi dedikert til å bygge et sterkt og pålitelig merke. Med denne veiledningen håper vi å oppmuntre markedsførings- og kommunikasjonsmaterialer som fremmer AIM, å bli utformet og implementert på en konsistent og nøyaktig måte - lokalt og globalt.
Internasjonalt studiestipendium
Luftfartsvedlikehold (ingeniør) Tekniker
Aviation Maintenance Technology Scholarship vil bli tildelt til studenter som opprettholder en 3,0 GPA, har god oppmøte og er i god stand med skolen. Stipend vil bli tildelt under studentens siste semester før oppgradering. (Avgifter knyttet til reise, rom og brett, visum og reiseberettigelse, og opptakskostnader er ikke inkludert i stipendiet.) For mer informasjon, vennligst kontakt:

India kontakt:
Deepti Jain
Landrådgiver
Aviation Institute of Maintenance (AIM)
Mobil: +91 (971) 700-2261
E-post: CountryAdviserIndia@AviationMaintenance.edu
Basert i New Delhi, India

Asia kontakt:
Yee Pei K'NG 康 依 佩 강 이페이
Regional Spesialist - Asia Pacific
Skype: AIM_YeePei
WeChat: AIM_YeePei
Mobil: 6012-3310427
E-post: RRS@AviationMaintenance.edu
Basert i Kuala Lumpur, MY

Andre regioner kontakt:
Deonne Facada
Nasjonal Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Kontor: 001-757-233-6542
E-post: admdirnat@aviationmaintenance.edu

Ta en virtuell tur til AMN

  • Facebook: https://www.facebook.com/AIM.edu
  • Twitter: https://twitter.com/AviationAIM
  • YouTube: https://www.youtube.com/user/AIMschools

Steder

Virginia Beach

Address
Other regions contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Office: 001-757-233-6542
Email: admdirnat@aviationmaintenance.edu

23452 Virginia Beach, Virginia, USA